«Γονατίζουν» oι Έλληνες πολίτες: Νέο κύμα ακρίβειας θα «σαρώσει» την αγορά

 

Στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση οδηγούνται οι Έλληνες πολίτες, καθώς χιλιάδες είναι τα νοικοκυριά όπου πλέον δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα, εξαιτίας των φοβερών ανατιμήσεων που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά σε προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Μάλιστα, όπως σας αναφέραμε χθες στο pronews.gr, μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, θα αυξηθούν οι τιμές σε 35 βασικές κατηγορίες προϊόντων, κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την επιβίωση για χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Αποτέλεσμα αυτού είναι τα νοικοκυριά, να αναγκάζονται να κόβουν μέχρι και το φαγητό τους, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Η βασική αιτία αυτής της απίστευτης ακρίβειας είναι οι αντι-ρωσικές κυρώσεις που επέβαλε η κυβέρνηση εναρμονιζόμενη με την αυτοκτονική πολιτική της ΕΕ.

Παράλληλα, ο Σεπτέμβριος, είναι ο μήνας όπου οι μαθητές της χώρας επιστρέφουν στα θρανία, με αποτέλεσμα οι γονείς να χρειάζεται να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Όμως, η φετινή σχολική χρονιά, θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς όπως έχουμε αναφέρει στο pronews.gr, «τσούζουν» φέτος οι τιμές στα σχολικά είδη, καθώς είναι ακριβότερα έως και 20%!

Το μόνο σίγουρο είναι πως, εξαιτίας των κυρώσεων της Δύσης στη Ρωσία, οι Ευρωπαίοι πολίτες, και ειδικά οι πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο λόγω των χαμηλών αποδοχών τους, θα περάσουν ένα δύσκολο φθινόπωρο και έναν ακόμη δυσκολότερο χειμώνα.

Μάλιστα, με το ηλεκτρικό ρεύμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο να βρίσκονται στα ύψη, οι κουβέρτες μαζί με τα κεριά, ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους, θυμίζοντας μεταπολεμικές περιόδους.

loading...