O επόμενος πρωθυπουργός

Από τον Χρήστο Γιανναρά 

Αν προλάβει πια να υπάρξει πρωθυπουργός με παρατεταμένη θητεία, θα είναι κάποιος που ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Λογικά, δηλαδή με τους όρους της κοινής και στοιχειώδους λογικής, ελπίδα να ανακάμψει το αποσυντεθειμένο πια και χρεοκοπημένο (υπό επιτροπεία επαχθέστατη) ελλαδικό κράτος, δεν υπάρχει. Για χίλιους-μύριους ολοφάνερους λόγους – θα αρκούσε όμως ένας και μόνος: Είναι των αδυνάτων αδύνατο να έχει συνέχεια ιστορικής παρουσίας μια συλλογικότητα, στην οποία, δεκαετίες τώρα, δεν κρίνεται κανένας για τίποτα – ειδεχθέστατα κοινωνικά και πολιτικά εγκλήματα μένουν ατιμώρητα ή και πανηγυρικώς αμνηστεύονται. H παρανομία, η καταστροφή ή κλοπή κοινωνικής περιουσίας, είναι καθεστώς. Οι φυσικοί αυτουργοί της χρεοκοπίας εξακολουθούν ανενόχλητοι να απολαμβάνουν την ξουσία και τα λάφυρα της σύλησης του κοινωνικού χρήματος, έχοντας με νόμο εξασφαλίσει την ατιμωρησία των κακουργημάτων τους.

Ταυτόχρονα, κάθε αξιολόγηση, κριτική αποτίμηση και διαβάθμιση της ποιότητας έχει καταργηθεί, η βαθμολογία έχει εξοβελιστεί από το σχολείο ή διατηρείται συμβατικά, η αντιγραφή στα πανεπιστήμια ή η κομματική στράτευση εξασφαλίζουν πτυχίο σε νατριχιαστικά αγράμματους.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κρίνονται ούτε για εξόφθαλμη ανεπάρκεια, βασανισμό ή εκβιασμό του πολίτη, προάγονται μόνο με τα χρόνια παρουσίας τους στην «υπηρεσία». O εργατικός δεν διακρίνεται από τον φυγόπονο ούτε ο ευφυής από τον μικρονοϊκό ύτε ο τίμιος από τον διεφθαρμένο. Σε καμία βαθμίδα της προσχηματικής ιεράρχησης ευθυνών δεν αποτιμώνται προσόντα, ικανότητες, ήθος, πεπραγμένα – πουθενά, από το νηπιαγωγείο έως το υπουργικό συμβούλιο.

Μεθοδικά, εσκεμμένα, η έννοια της αξιολόγησης έχει ταυτιστεί στις συνειδήσεις με τον αναχρονιστικό συντηρητισμό, τον υταρχισμό, την καταπίεση. Κάθε βράδυ αγέλες ανεγκέφαλων υπανθρώπων λυμαίνονται συγκεκριμένη περιοχή της πρωτεύουσας, κάθε νύχτα «προσάγονται» κάποιοι στον εισαγγελέα, δεν κρατείται ποτέ κανένας. Είναι αδιανόητο να κριθούν ένοχοι ή να παραπεμφθούν σε ψυχίατρο.

H ασυδοσία και ο τραμπουκισμός λογαριάζονται στην «προοδευτική» Ελλάδα σαν «κοινωνικές κατακτήσεις», το ίδιο και η εκδοχή του πανεπιστημίου ως «ασύλου» της παράνοιας, των βανδαλισμών, της αισθητικής βαναυσότητας.

Η κατρακύλα της χώρας προς την ιστορική εξαφάνιση

Των αδυνάτων αδύνατο να επιβιώσει ένα «κράτος», στο οποίο η ολιτική ηγεσία έχει με νόμους αυτασφαλιστεί ως ατιμώρητη για ποιοδήποτε, οσοδήποτε αποτρόπαιο κοινωνικό έγκλημα – ακόμα και για τον εξωφρενικό υπερδανεισμό της χώρας. Κάθε κυβέρνηση, προκλητικά και αδιάντροπα, μας προσφέρει οπτικο-ακουστικό υλικό των κριτηρίων της για την ανθρώπινη ποιότητα: Ψηλαφούμε στο «γυαλί» των κρατικών τηλεοπτικών καναλιών πώς, χάρη στην κομματική ένταξη και μόνο, ένας δυστυχής δύσαρθρος χρίεται εκφωνητής ειδήσεων, μια λαϊκότροπη πρώην καλλονή, με φυτική οημοσύνη, «συντονίζει» συζητήσεις για ευρωπαϊκά προβλήματα, πώς βαφτίζονται «ανταποκριτές» άνθρωποι ανίκανοι να αρθρώσουν έστω μια φράση χωρίς ανατριχιαστικά γραμματικά και συντακτικά λάθη.

Ανάλογο ανθρώπινο υλικό αναρριχάται, με κάθε κομματική αναστελέχωση του κράτους, σε εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) διευθυντικές θέσεις κοινωνικών λειτουργημάτων, προεδρεία, πόστα «ειδικών συμβούλων», εκπροσώπων του Ελληνισμού σε διεθνείς οργανισμούς και αποστολές – με μισθούς οργιαστικής, έφρενης σπατάλης.

Xιλιοκαταγγελμένα όλα αυτά, πασίγνωστη η συμπτωματολογία, νομοτελειακή η κατρακύλα της χώρας προς την ιστορική εξαφάνιση. Όμως, άκουσε ποτέ κανείς κομματικό αρχηγό ή στέλεχος να αγωνιά, ειλικρινά, και με τρόμο, γι’ αυτόν τον εφιάλτη; Κυρίως, ψέλλισε ποτέ πολιτικός στοιχειώδη έστω αυτοκριτική για τις ευθύνες του κόμματός του; O κ. Κυριάκος, η κ. Φώφη, ο οξυνούστατος κ. Bενιζέλος, ο «ριζοσπάστης» Tσίπρας, απολογήθηκαν ποτέ για το καθεστώς ακρισίας, αυθαιρεσίας, αναξιοκρατίας που τα δικά τους κόμματα, το ένα μετά το άλλο, δημιούργησαν και επέβαλαν στον τόπο;

H απώλεια της αυτοκριτικής ευαισθησίας και συνείδησης του πολιτικού προσωπικού είναι από τα πιο απελπιστικά συμπτώματα της συντελεσμένης κατάρρευσης του κομματικού συστήματος στη σημερινή Ελλάδα. O κ. Mητσοτάκης ευελπιστεί (και του αρκεί) να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, μόνο επειδή ο λαός είναι αγανακτισμένος και θυμωμένος με τον ΣYPIZA – όχι επειδή η N.Δ. διαθέτει αντιπρόταση στην παρακμιακή αποσύνθεση του κράτους και στον διεθνή εξευτελισμό των Ελλήνων. Ξεχνάει ο κ. M. ότι από ανάλογη αγανάκτηση και θυμό για τη N.Δ. ψήφισαν οι πολίτες δύο φορές τον ΣYPIZA.

H κραυγή (ή τσιρίδα) «φύγετε σεις, για να κυβερνήσουμε εμείς» δεν συνιστά πολιτική αναμέτρηση, αλλά μόνο γραφικό καυγά, που αφορά αποκλειστικά τους διαπληκτιζόμενους και καθόλου, μα καθόλου τον λαό. H πολιτική ολιγότητα του αρχηγού της N.Δ. ίνεται κατάδηλη στο γεγονός ότι απουσιάζει από τα λεγόμενά του κάθε αναφορά σε πρόγραμμα-σχεδιασμό-μελέτη συγκεκριμένων (όχι απλώς μεγαλόστομων) μεταρρυθμιστικών τολμημάτων. Δεν λέει ούτε μία λέξη για τομές, επαγγέλλεται απλώς «καλύτερη» διαχείριση. Ζώντας από παιδί στον ζόφο της ψευδαισθητικής μεγαλοστομίας, του κομματικού με πλασματικά κατορθώματα αυτοηδονισμού, μοιάζει ανήμπορος να αντιληφθεί την καταστροφή της ζωής σήμερα κάποιων εκατομμυρίων Ελλήνων.

Δεν αποκλείεται, με κάποια θητεία πρωθυπουργική, να εξασφαλίσει την ισόβια κρατική λιμουζίνα του «πρώην». Την εξασφάλισαν ακόμα και ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης. Και σήμερα δεν διανοούνται να ξεμυτίσουν, τρέμοντας τη λαϊκή οργή. Αν προλάβει πια να υπάρξει πρωθυπουργός με παρατεταμένη θητεία, θα είναι κάποιος που ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ. Γλώσσα αντισυμβατική, σεμνής παραδοχής λαθών και ανεπάρκειας, αλλά και γλώσσα κοινωνικού μεταρρυθμιστή, ρηξικέλευθου καινοτόμου, ψυχωμένου οραματιστή.

H παντοδαπή αποτυχία, διάλυση και εξευτελισμός του μεταπρατικού μας κράτους βεβαιώνουν ότι μόνο με «επανίδρυση» του πολιτειακού σχήματος θα συνεχίσουν να υπάρχουν Έλληνες. Τον ηγέτη θα επιβάλουν, αυτονόητα και καθολικά, οι πολύ πρώτες κινήσεις του στη σκακιέρα. Αν έχει προλάβει.

* Ο Χρήστος Γιανναράς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στα Πανεπιστήμια της Αθήνας, της Βόννης και της Σορβόννης. Επιφυλλιδογραφεί σε εφημερίδες παρεμβαίνοντας στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Πηγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

 1. ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΣΑΝ ΕΙΔΗΜΩΝ....

  ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

  ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

  ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

  ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

  ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

  ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

  ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΘΑ ΦΑΤΕ ΙΣΟΒΙΑ Ε ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΘΑ ΣΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΡΗΜΑΞΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΛΕΞΗ ΣΚΥΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ...

   ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΕΟΣ...

   ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ...

   ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ....

   Διαγραφή
  3. ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΠΟΙΑ 10ρικα ΛΕΣ ΦΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΛΕΓΕ ΦΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΠΙΛΟΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΒΡΑΙΕ...

   Διαγραφή
  4. ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΖΑΚΗΣ-ΛΕΠΙΔΑΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ....

   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό

   Απλά και σύντομα:
   1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);
   Επειδή ....
   σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;

   Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι ...διατάζετε την εφορία, εσείς ο "'Ελλην αυτόχθων ιθαγενής" (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.

   2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.

   3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ". Κλικ εδώ δηλαδή: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000 και βρίσκετε αυτό:
   4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε "να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα", μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.   Κάντε κλικ εδώ: https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).


   Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.   Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;
   Οι άνθρωποι που σας έδιναν "τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές" για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

   Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;

   http://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html

   ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΞΑΘΙΚΙΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΙΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ
   ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   ΠΑΤΕΡΑΚΗΗΗΗΗΗ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΖΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΡΕ ΨΩΡΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:05 π.μ.
   Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ή ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ

   Θεοδωρόπουλος: ΨΕΥΤΗΣ ο Νουλέζας, δεν είναι δικηγόρος της ΕΣΥ
   https://www.youtube.com/watch?v=lr_ZkJ-B0R4

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:46 π.μ.
   ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
   ΡΕ ΖΩΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΕΨΩ ΣΤΟ ΑΡΟΤΡΟ ΝΑ ΟΡΓΩΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ ΡΕ ΒΟΔΙΑ
   ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ο ΦΕΣΑΔΩΡΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
   ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟ
   ΑΧΑΧΑΑΧΑ
   ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΝΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 20ΧΙΛΙΑΡΑ.
   ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΒΕΛΑΖΑΝ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 11:45 μ.μ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
   ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
   ΑΝ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕΝΤΣ. ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ.
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
   ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑ.

   Διαγραφή
  8. ΓΥΦΤΟΦΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ
   ΘΑ ΣΕ ΞΕΞΩΛΙΑΣΩ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΣΩ.
   ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΥΖΑΞΕ.
   ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.

   Νέο αυτογκόλ από «πρωτοκλασάτο» στέλεχος του Σώρρα

   Η ύπαρξη της απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με αριθμό 67650/2013, που φαινομενικά αναγνώριζε την ύπαρξη των 600 δισ, αποτελούσε για τα τελευταία τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, τη «σημαία» του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος στο μεταξύ είχε συστήσει την «Ελλήνων Συνέλευση» πείθοντας χιλιάδες πολίτες ότι με τα ομόλογα αυτά μπορούν οι ίδιοι αλλά και το κράτος να σβήσουν ιδιωτικό και δημόσιο χρέος. Ένα νέο έγγραφο – καταπέλτης για την απάτη Σώρρα που δημοσιοποιήθηκε μάλιστα από τον αυτοαποκαλούμενο «Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας», βάζει ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο των υποτιθέμενων 600 δισ. που «διαχειρίζεται» ο απένταρος κροίσος από τη Πάτρα.

   Πριν λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Καζαμίας, αυτοαποκαλούμενος «Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας» της ΕΣΥ, έκανε τη παρακάτω δημοσίευση στο Facebook:

   Το παρακάτω έγγραφο της Τράπεζας Πειραιώς (εφόσον είναι γνήσιο), ενημερώνει έναν πολίτη που θέλησε να ξεχρεώσει τις οφειλές του προς το συγκεκριμένο Ίδρυμα μέσω εξώδικου με τα πλαστά ομόλογα του Σώρρα, ότι δεν συντρέχουν οι νομικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για να γίνει αποδεκτό. Εν ολίγοις, η τράπεζα δεν δέχεται να εξοφληθούν οι οφειλές του δανειολήπτη από τα «καταπιστεύματα» του Αρτέμη, διότι πολύ απλά αυτά είναι ανύπαρκτα.

   Αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε από τη παραπάνω ιστορία είναι πως τα χιλιάδες εξώδικα που οι οπαδοί του Σώρρα έχουν στείλει σε τράπεζες έπειτα από παραινέσεις του ιδίου και των στελεχών της ΕΣΥ, είναι άχρηστα. Επομένως ο κόπος και τα χρήματα που δαπάνησαν χιλιάδες συμπολίτες μας (οι κακές γλώσσες λένε πως πολλά από αυτά κατάληξαν στις τσέπες των πρωτοπαλίκαρων της ΕΣΥ), πήγαν στράφι.

   Τα παράδοξο όμως με όλη αυτή την ιστορία, είναι πως ο «Περιφερειάρχης» Δ. Καζαμίας, έβαλε ουσιαστικά νέο αυτογκόλ (το πρώτο ήταν από τον δικηγόρο του Αρτέμη), με τη δημοσιοποίηση αυτού το εγγράφου, αφού από μόνος του απέδειξε πως τόσο τα «ομόλογα» του Σώρρα, όσο και τα χιλιάδες εξώδικα, είναι ουσιαστικά κουρελόχαρτα.

   http://www.factchecker.gr/index.php/2017/08/10/sorras-fraud-4/

   Διαγραφή
 2. εισαστε κωμηκοτραγικοι ολοι,κανετε αγωνα ταχα μου,γραφετε,εχουν παρει τα πληκτρα φωτια,θελετε να αλλαξετε τα αμετρητα κακως κειμενα στην βρωμικη αυτη χωρα,αλλα ολα αυτα θελετε να γινουν με δημοκρατια και εκλογες,παρτε το χαμπαρι βαλτε το καλα στο ανωμαλο μυαλουδακι σας,στην εμβολιασμενη με προοδευτικοτητα και ψευτοαληλεγγυη ψυχη σας,οσα κολυβογραματα και να εχουν συσωρευτει στο σαπιο κεφαλι σας,τα πραγματα δεν προκειται να αλλαξουν με αυτον τον τροπο που σας λενε,διοτι ο δρομος και ο σκοπος της δημοκρατιας ειναι να τα κανει παντα χειροτερα.τα πραγματα μπορουν να αλλαξουν και γρηγορα μονο με εναν και μοναδικο τροπο.με βουρδουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ, ΑΝΤΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ. ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ κλπ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΘΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. κυριε Γιανναρα τραβα στην λαχαναγορα να βγαζης δεκαρικους,ειστε ολοι ανεπαρκεις την σημερο ημερα καθ'οτι δεν λετε ποτε την αληθεια,εσυ βεβαια ξερεις τι εννοω επειδη βαριεμαι να γραφω παρακατω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. υπαρχει αναγκη να γκρεμηστει μια προπαγανδα χρονων η οποια οδηγει τους πολιτες τους απλους πολιτες στην δημοκτατιολαγνια που συνοδευονται με φανατικη εκλογολαγνια.πρεπει οι πολιτες αυτοι που δεν εχουν υψηλα ησταμενους γνωστους,αυτοι που ειναι μονοι τους και προσπαθουν να επιβιωσουν,αυτοι που δεν σκοπευουν να βαλουν για βουλευτες,αυτοι που δεν εχουν ελπιδα να διωριστουν καπου διοτι οι πατρωνες που τους υποσχεθηκαν εχουν πρωτα να βολεψουν τους πολυ δικους τους,αυτοι που ενδιαφερονται μονο για το μεροκαματο να ζησουν τις οικογενειες τους,οποιο συστημα και αν εξουσιαζει ειναι ενα και το αυτο,περισσοτεροι ομως τους συμφερει ενα αυστηρο συστημα,αξιοκρατικο,με μεγαλη πειθαρχια,που δεν εχει κομματα να του κλεβουν τις δουλειες,που ο καθενας που σκοπευει να κανει ρεμουλα θα πρεπει να το σκεφθει πολλες φορες,που θα τηρηται ο νομος και θα υπαρχουν αυστηρες ποινες στους παρανομους,το συστημα αυτο παρολο που φανταζει ουτοπικο σημερα με τους συσχετισμους,το ονομαζω βουρδουλαρχια και ισως μετα μερικες συνειδητοποιησεις που θα ελθουν στο μυαλο και στην ψυχη των πολιτων παλαιων και νεων,να γινει ποιο αναγκαιο και συμφαιρον.αυτο θα ειναι προς το καλο ολων ακομη και αυτων που ελαβαν την υπηκοοτητα τα τελευταια χρονια.ας σκεφθουν και αναλυσουν το γιατι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]