«Παραγωγή ή θάνατος» το μήνυμα από τον Mr Chipita!

Το «εμβληματικό» εργοστάσιο της Chipita επισκέφθηκε ο υποψήφιος της κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την επίσκεψή του στη Λαμία και την Κεντρική Ελλάδα.


Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει για παραγωγή και ανάπτυξη, με τον Πρόεδρο της εταιρείας Σπύρο Θεοδωρόπουλο και το επιτελείο του.«Εταιρείες όπως η Chipita συμβάλλουν με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και τους φόρους που πληρώνουν στη διατήρηση του κοινωνικού κράτους», επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης που έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, αναφέροντάς τον ως «τον άνθρωπο που υπερασπίζεται ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Chipita, ευχαρίστησε τον Σταύρο Θεοδωράκη λέγοντας ότι «πάντα ήταν κοντά μας, κοντά στους ανθρώπους της παραγωγής», ενώ επεσήμανε ότι απόλυτη προτεραιότητα της χώρας θα πρέπει να είναι η παραγωγή. Σε αυτό το σημείο ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι το «ελευθερία ή θάνατος» που κάποτε έσωσε την Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πια «παραγωγή ή θάνατος»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ακολούθησε ξενάγηση του κ. Θεοδωράκη και των συνεργατών του στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Δείτε φωτογραφίες:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενας ακόμη γιατρός της ετοιμοθάνατης Ελλάδας, φόρεσε την ιατρική του μπλούζα και ετοιμάζεται να της δώσει ένα πολύ ισχυρό και καλό φάρμακο. Το φάρμακο λέγεται "Ασπιρίνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]