Πώς κάποιοι «φωστήρες» κάρφωσαν στη MIT πληροφοριοδότη της ΕΥΠ στην Τουρκία

Αποτέλεσμα αναξιοκρατίας στις προσλήψεις του Δημοσίου

Ο «Ιπποκράτης» δεν ήταν Έλληνας. Ήταν ένας φτωχός Τούρκος και το όνομα του πατέρα της Ιατρικής, ήταν ο κωδικός του στην ΕΥΠ, αφού
αποτελούσε...
... μαζί με ανιψιούς του μια καλή πηγή πληροφοριών στην Τουρκία.

Έμενε σε ένα μικρό χωριό, μια ανάσα από την Αλικαρνασσό και απλά όταν έπεφτε κάτι στην αντίληψή του, το μετέφερε στον χειριστή του μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία. «Είδα να στήνουν ένα ραντάρ εκεί», «ετοιμάζονται για άσκηση», «κατέφθασε μια ίλη τεθωρακισμένων» ήταν οι συνήθεις πληροφορίες που διοχέτευε στην ΕΥΠ.

Μία φορά το μήνα ο «Ιπποκράτης» περνούσε με το καράβι στην Κω και συναντιόταν με τον χειριστή του, ο οποίος του έδινε ποσά από διακόσια μέχρι πεντακόσια ευρώ για τα όσα έρχονταν εις γνώση της Υπηρεσίας. Του πληρώναμε και τα εισιτήριά του, μέχρι το φθινόπωρο του 2009, όταν κάποιοι φωστήρες, αποφάσισαν να μειώσουν τα έξοδα και άρχισαν να του στέλνουν εμβάσματα με τα ποσά μέσω της Western Union.

Μετά τα πρώτα τρία, στο μικρό χωριό όλοι άρχισαν να λένε για τα εμβάσματα που λάμβανε ο «Ιπποκράτης» και η ΜΙΤ δεν άργησε να επέμβει. Κλιμάκιο πρακτόρων της συνέλαβε τον φτωχό Τούρκο παραμονή Χριστουγέννων του 2009 μαζί με τα δύο του ανίψια και δεν δυσκολεύθηκαν να βρουν την άκρη του νήματος με τα εμβάσματα.

Ο «Ιπποκράτης» πέθανε στη φυλακή μετά από οχτώ μήνες ενώ τα δύο παιδιά καταδικάστηκαν σε πολυετείς καθείρξεις, χάρη σε κάποιους πεφωτισμένους που ήθελαν να μειώσουν το budget.

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Οταν η μαλακία δεν έχει όρια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κα ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΙΒΕΝ ΛΑΛΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΘΟΣ (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν ανεγκέφαλοι και άσχετοι (κοματόσκυλα ) διορίζονται γιά να διοικούν υπηρεσίες υψίστης ασφαλείας αυτά θα συμβαίνουν , αλλωστε γι΄αυτό το λόγο και η καημένη η πατρίδα μας δέν μπορεί να συνέλθει όταν π χ διορίζει υδραυλικό διοικητή νοσοκομείου και τόσα αλλα που σε κάνουν να αναρωτιέσε ποιοί μασ κυβερνούν !!!!!!! και εμείς κοιμόμαστε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΔΗΛ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΑΪΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]