Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ MACRON

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel MACRON, έρχεται στην Ελλάδα ως απεσταλμένος του Προέδρου της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ευρισκόμενοι εν όψει Παγκοσμίου πολεμικής κρίσεως, την οποίαν προκάλεσε η Β.ΚΟΡΕΑ, ο Πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει;;;

Ενώ ο πλανήτης ευρίσκεται εν-όψει Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου, ο ΜΑΚΡΟΝ «το χαβά του» , τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρώτα.

Σαν Πρόεδρος της Γαλλίας, μιάς μεγάλης δύναμης, πρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Γης.

Αλλά είπαμε πρώτα τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η Ελλάδα σήμερα παρά τη χρεοκοπία έγινε Παγκόσμιο Ενεργειακό κέντρο.

Εντοπίστηκε μεγάλη φλέβα ΧΡΥΣΟΥ στις Σκουριές της Χαλκιδικής, και γιγαντιαίο κοίτασμα υδρογονανθράκων σε Ιόνιο & Κρητικό Πέλαγος.

Γιαυτό έρχεται ο Πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ, για να εξασφαλίσει «Πίρ-Παρά» το ΧΡΥΣΟ για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα Πετρέλαια του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους, για την Γαλλική ΤΟΤΑL –ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Έρχεται ως Ατζέντης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να πάρει τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, δήθεν σαν επενδυτής.

Ενδιαφέρεται,

1.-Για το ΝΕΡΟ των Ελλήνων (ΕΥΔΑΠ+ΕΥΑΘ)

2.-Για το ΦΩΣ των Ελλήνων, (ΔΕΗ)

3.-Για το ΧΡΥΣΟ της Μακεδονίας, για λογαριασμό του χρυσοθήρα Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος τον έκανε Πρόεδρο της Γαλλίας.

4.-Για τα Πετρέλαια+Φ.Α. για λογαριασμό της TOTAL – ROTHSCHILD

5.-Γιά να κάνει την Ελλάδα πατρίδα των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστών. Ο ΜΑΚΡΟΝ ζητεί την Ελλάδα, ως Πατρίδα των Μουσουλμάνων «προσφύγων», για να γλυτώσει η Γαλλία, και γενικά η Βόρειος Ευρώπη.

Ο ΜΑΚΡΟΝ έρχεται για τα συμφέροντα του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Απευθυνόμενος στους προδότες πολιτικούς τους λέγω, «Κανονίστε να μας τα πάρει όλα «Πιρ-Παρά», για λογαριασμό των Σιωνιστών δανειστών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΙΤ, τη στιγμή που η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε τεχνητή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τεχνητά χρεομένη ως το λαιμό, και ο έλληνας πεινάει.

Οι Συμβάσεις που θα υπογράψετε να είναι 50%-50%, ως διεθνώς ισχύει.

ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΩΝ.

Μη τολμήσετε να δώσετε στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΜΑΚΡΟΝ τζάμπα τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, διότι θα σας πεί ο Λαός ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ - & ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Οι πολιτικοί μας είναι έτοιμοι να τα προσφέρουν ΟΛΑ. Σε τίποτα δεν λένε ΟΧΙ, προκειμένου να έχουν την εύννοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να διατηρήσουν την εξουσία, και τα πλούτη τους.

Γιαυτό μας κατάντησαν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποικία ΧΡΕΟΥΣ, και το «παιδί του ΡΟΤΣΙΛΝΤ» ο MACRON, προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί πρός το συμφέρον του εργοδότου αυτού!!!

Οι πολιτικοί μας – γνωστοί ως εφιάλτες – είναι έτοιμοι να προσφέρουν «Γην και Ύδωρ» στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αρκεί να μη χάσουν τη θέση τους, και τα πλούτη τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Το μεγάλο κεφάλαιο θέλει να υποδουλώσει τους λαούς.
  Χρήμα=δύναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μετά την «πατριωτική» υποδούλωση της Ελλάδας από όλους χωρίς εξαίρεση (Κώστα Καραμανλής, ΓΑΠ, ΔΗΜΑΡάδες, ΠΑΣΟΚ-«σοσιαλιστές», ΛΑ.Ο.Σ. κτλ) πέρασαν και πολλοί ηγέτες από την Ελλάδα.

  Πρόεδροι ή πρωθυπουργοί ντης ΕΕ. Όλοι για να εξαπατήσουν και να ξυλεύσουν την δρυν της Ελλάδας που την είχαν ρίξει υπόδουλη στο έδαφος. Με την «πατριωτική» ή βλακώδη ιδεολογική συμμετοχή των ανωτέρω «Ελλήνων» πολιτικών.

  Ότι επιφυλάξεις και να έχει κανείς για τον Κλίντον ήταν η μόνη εξαίρεση ηγέτη που προσπάθησε να συνετίσει τον Σαμαρά από την «πατριωτική» υπηρετική κατοχική η μανία του καταστροφής του Ελληνισμού. Δείτε κατωτέρω, παρακολουθείστε και σώστε το ιστορικό βίντεο.

  Κλίντον:
  Ήρθαμε εδώ, επειδή πιστεύουμε σε αυτή τη χώρα …και στο μέλλον της.
  Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα. Όχι φτωχή.
  Πλούσια σε ανθρώπους, σε ιδέες … σε κληρονομιά.
  Εμείς είμαστε εδώ για να παρέχουμε στήριξη.
  Όχι επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε τις λύσεις.
  Αλλά μπορεί να κάνουμε κάτι για να σας βοηθήσουμε.
  Πιστεύω επίσης στο ύφος σας και στη θέση σας πως χρειάζεστε μακροπρόθεσμες δομικές μεταρρυθμίσεις.
  Αλλά αν κάθε μέρα οι άνθρωποι λένε ότι είτε δουλέψουν είτε όχι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα παρά μόνον περισσότερη λιτότητα, νιώθουν ότι δεν καταφέρνουν τίποτα……
  Ο κόσμος πρέπει να προσβλέπει σε κάτι όταν ξυπνάει το πρωί.
  Οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουν σε κάτι για να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.
  Και θέλουμε να βοηθήσουμε να το πετύχετε αυτό.

  Προηγουμένως ο Σαμαράς ( που είναι αυτός που συνέταξε τον 12/2014, την τεράστια κατάσταση ξεπουλήματος όλης της Ελλάδας που εκτελεί ο σύντροφος του Τσίπρα, είχε πει όλος αλαζονεία τα συνήθη «έξυπνα» υπηρετικά κατοχικά.

  Σαμαράς:
  Τι πρέπει να κάνουμε με τα προβλήματα της οικονομίας που είναι να ισχύσουμε την ανάκαμψη να επανεκκινήσουμε την οικονομία και να προχωρήσουμε με ριζικές μεταρρυθμίσεις για να επαναφέρουμε την ανταγωνιστικότητα.

  Αυτό που σκοπεύουμε είναι να ενισχύσουμε την ανάκαμψη.
  Σκοπεύουμε να το κάνουμε με την στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων μας με τους οποίους έχουμε κοινό νόμισμα, κοινές υποχρεώσεις και κοινή αίσθηση αλληλεγγύης (!!!!!!!!!!!!!! τα θαυμαστικά του γράφοντα). Που είναι πολύτιμη για μας (!!!!!!!!!!!!!!! επίσης του γράφοντα)

  Θυμηθείτε το βίντεο με τον τότε όλο αλαζονεία Αντωνάκη.

  ΚΛΙΝΤΟΝ – ΣΑΜΑΡΑΣ (με Στουρνάρα, Χατζηδάκι τον της ΕΕ, και Αβραμόπουλο που δυστυχώς και αυτός …..
  https://www.youtube.com/watch?v=85nvYQYnb74

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ενδιαφέρεται; Με τις νέες μειώσεις που έρχονται σε καναδυό χρονάκια,οι μισθοί και οι συντάξεις θα γίνουν φιλοδωρήματα. Αυτό είναι το σχέδιο της κωλοαριστεράς σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]