Υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων έκανε like σε βίντεο πορνό - φωτο

Ο Τεντ Κρουζ εμφανιζόταν ως συντηρητικός και μάλιστα καλούσε τον κόσμο να μην χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα


Ενθουσιασμένος ήταν ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων και πρώην υποψήφιος πρόεδρος Τεντ Κρουζ από βίντεο πορνό που αποφάσισε να του κάνει like. O μερακλής πολιτικής όμως συνελήφθη από χρήστες στο twitterκαθώς ίσως δεν γνώριζε ότι όσοι σε ακλουθούν μπορούν να δουν σε τι έχεις κάνει like.

To εν λόγω video προήλθε από το λογαριασμό με όνομα Sexuall Posts. Στο βίντεο εμφανίζεται ένα νεαρό ζευγάρι να κάνει σεξ ενώ το παρακολουθεί μια ώριμη ξανθιά κυρία.

Μάλιστα οι ειδικοί του Pornhub ανακάλυψαν και από ποια ταινία προέρχεται το συγκεκριμένο απόσπασμα και πρόσφεραν μάλιστα στον Τεντ να γίνει premium μέλος για να την απολαύσει. Όπως αποκάλυψαν το θέμα του βίντεο είναι "μάνα και κόρη" με  πρωταγωνίστρια την Cory Chase γνωστή ως "βασίλισσα του incest" το οποίο είναι το πορνό με σεξ μεταξύ αδερφών.

Με καθυστέρηση το likeεξαφανίστηκε από τον λογαριασμό του γερουσιαστή και υπήρξε ανακοίνωση πως όλα αυτά προήλθαν από κάποιον κακόβουλο που τοποθέτησε το βίντεο στο λογαριασμό του Κρουζ. Ο γερουσιαστής δηλώνει πουριτανός ευαγγελιστής χριστιανός και προσπάθησε (και απέτυχε) να πείσει τους Τεξανούς το 2007 να μη χρησιμοποιούν σεξουαλικά παιχνίδια με ένα δοκίμιο έκτασης 76 σελίδων. Πάντως να του αναγνωρίσουμε ότι στο βίντεο δεν εμφανίζονται σεξουαλικά βοηθήματα.


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]