Φυλακίσεις και Ελληνική Δημοκρατία αλά Erdogan…..

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος [email protected]

Η Ελεύθερη Πατρίδα για ακόμα μια φορά ρίχνει βέλη κατά της άθλιας Κυβέρνησης, που τα στελέχη της, Βουλευτές και Υπουργοί μένουν στο απυρόβλητο,, παρόλο τις μηνύσεις που πέφτουν βροχή για προδοσίες, κλεψιές και ένα σωρό άλλες ατασθαλίες…

Με ανακοίνωση από το δελτίο τύπου που δημοσίευσε,, (προφανώς για τις διώξεις και φυλάκιση του γνωστού πατριώτη δημοσιογράφου,, που μιλάει έξω από τα δόντια και πονάει,,,,, από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ,,,,,) αναρωτιέται τελικά η Δημοκρατία στην Ελλάδα,,,, μήπως είναι σαν του Erdogan? Όπου όλοι διώκονται και φυλακίζονται για τα πάντα, αν εκφράζουν αντίθετες γνώμες από αυτές που βολεύει το σύστημα….

Δείτε εδώ την δημοσίευση >>>>>>

Τσίπρα και ΣΙΑ,,, ευτυχώς για εμάς,, δυστυχώς για εσάς,,, οι Έλληνες συσπειρώνονται, και κάθε δίωξη – φυλάκιση που πραγματοποιείτε, μας φέρνει πιο κοντά όλους μας,,,, όπου στο τέλος θα μιλήσουν οι πολίτες όπως σας αρμόζει….

Στέφανε Χίο κράτα γερά….

Δεν σε φυλάκισαν γιατί έκανες κάτι κακό,,,, αλλά γιατί έκανες κάτι καλύτερο από αυτούς…..
ΥΓ: η κίνηση της Ελεύθερης Πατρίδας,, να βγάλει ανακοίνωση στο δελτίο τύπου της ιστοσελίδας της,,, για την προφανώς απολυταρχική – φασιστική κίνηση από το κράτος “άει στα τσακίδια El-Dorado” να φυλακίσουν τον “εγκληματία” Δημοσιογράφο,, δείχνει τις διαθέσεις τις να στηρίξει και να πολεμήσει το διεφθαρμένο σύστημα..

Να υπενθυμίσω πως πρόσφατα ανακοίνωσε και την κάθοδο της στις επερχόμενες εκλογές….. εδώ η ανακοίνωση >>>>>
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΛΥ ΝΩΡΙΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑ.ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]