Η πικρή αλήθεια για την υπόθεση της Eldorado Gold , την καναδική εταιρεία εξόρυξης Χρυσού.

Να φύγει η Καναδικών συμφερόντων Eldorado Gold  και να συνεχίσει η 2ημεγαλύτερη Παγκοσμίως Αμερικανικών συμφερόντων , εταιρεία εξόρυξης  Χρυσού.
Από ποιους όμως ελήφθη μια τέτοια απόφαση ;

Τον  Αύγουστο του 2015 , ο τότε  υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των εργασιών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός. Ο υπουργός δικαιολόγησε την απόφασή του τότε  , λέγοντας ότι η εταιρεία έχει παραβεί τους όρους των τεχνικών μελετών που αφορούν το έργο.
Σήμερα  ο κ. Σταθάκης  δηλώνει δημόσια ότι  , η εταιρία δεν έχει ολοκληρώσει – ακόμα - το επενδυτικό σχέδιό της για την πλήρη καθετοποίηση της παραγωγής. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να καθοριστεί ο τρόπος παραγωγής του χρυσού.
Το 56% της καναδικής αυτής εταιρείας Eldorado Gold, ανήκει σε χρηματοπιστωτικούς και επενδυτικούς κολοσσούς, όπως οι Morgan Stanley, Blackrock, Citigroup, Goldman Sachs, Deutsche Bank, JP Morgan, Bank of America, Bank Paribas, Credit Agricole, Swiss National Bank , με τους οποίους συνομιλεί ο κ. Τσακαλώτος και τους ζητά να επενδύσουν στη χώρα μας
Από την ανωτέρω αντίφαση προκύπτει ξεκάθαρα ένα συμπέρασμα φίλοι μας .
Η Ελλάδα δεν μπορεί να ασκήσει καμία καταλυτική επίδραση στην επιχειρηματική δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει αλλοδαπών συμφερόντων εταιρείες επί  Ελληνικού εδάφους που έχουν έτσι διεισδύσει στην Ελληνική οικονομική πραγματικότητα εκμεταλλευόμενες  την οικονομική κρίση που– γιαυτόν τον λόγο –  προκλήθηκε .
 Απλά αυτό που αρκείται να κάνει είναι να εμφανίζει έναν πλασματικό έλεγχο στα τεκταινόμενα όπως εν προκειμένω και με την Eldorado Gold  …. στάχτη στα μάτια δηλαδή
Το ανατριχιαστικό είναι ότι , όλοι σχεδόν συμμετάσχουν σε αυτό παίζοντας τον ρόλο τους πολύ καλά .
Οι μεν τάχα μου ¨πατάνε πόδι¨  και δείχνουν τα δόντια τους στις ¨κατοχικές δυνάμεις ¨  για να κερδίσουν από τις εντυπώσεις και να δημιουργήσουν ένα νέο αφήγημα . Οι δε , μιλάνε για επιχειρηματική ανικανότητα που πλήττει την προσπάθεια της χώρας να βγει από το τούνελ ( με την βοήθεια ξένων επενδύσεων )  , για  απώλεια θέσεων εργασίας κ.α
Όμως , και οι μεν και οι δεν ( που συγκροτούν το κυρίαρχο πολιτικό  μας σύστημα ) το μόνο που έχουν «εντολή να κάνουν» είναι να παρουσιάζουν αυτό το σκηνικό προκειμένου να κρατήσουν τα προσχήματα ….. της κρατικής εξουσίας .
Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τις πηγές μας γιαυτό , απλά κρατήστε το να δείτε ότι θα επαληθευτεί  μέχρι αρχές του 2019
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο : 1. Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.

  ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΥΣΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΥΤΟΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ" ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ : " ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ! "

  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,

  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ SOROS & ROTHSCHILD, ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ....

  ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ?? ΟΧΙ !!

  ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ " ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ROTHSCHILD, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ! ΣΙΓΗ ΤΑΦΟΥ !!

  ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΦΟΒΑΣΘΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ROTHSCHILD ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?

  ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ......ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΣΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ " ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟΝ" ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΣΑΣ, Ω " ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΝ !"

  ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ- ΧΑΡΧΑΛΑΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ Δ Ε Ν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ :

  1ον) : Ο "ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.

  20ν) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η " ΑΣΥΛΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ", Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ 2008, Η ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Ε Χ Α Σ Ε ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!

  ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ- ΧΑΡΧΑΛΑΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ :

  ΜΟΝΟΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΛΕΖΟΣ!

  ΑΥΤΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΑΡΟΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΜΙΚΡΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

  ΓΛΕΖΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ . Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !

  ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]