Γονείς ενωθείτε και καταστρέψτε το κακό…..

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος [email protected]

Με αφορμή τα θέματα (μεταξύ και άλλων, όπως η θεματική εβδομάδα και τα μαθήματα σεξουαλικού προσανατολισμού) που έχουν συμπεριλάβει από το Υπουργείο Παιδείας, και ειδικότερα στα Θρησκευτικά του Δημοτικού
Σχολείου, και συγκεκριμένα από την Γ’ Τάξη, που σκοπός τους ήταν να μετατρέψουν το μάθημα των Θρησκευτικών από Γνωσιακό σε Κατηχητικό, ώστε να δημιουργήσουν ερωτηματικά στα παιδιά μας για τις άλλες θρησκείες, και να τα προσηλυτίσουν αργότερα χωρίς κόπο,,, θέλω να αναφέρω τα παρακάτω..

Επειδή και γω είμαι γονέας, με το παιδί μου στην Γ’ Τάξη Δημοτικού, και επειδή θα λάβω όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για να αποφύγω αυτές τις ύπουλες και υποχθόνιες κινήσεις του Υπουργείου Παιδείας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι βάση απόφασης του Υπουργείου, η Τρίτη κατά σειρά που είναι σε ισχύ από το 2008, τα Ορθόδοξα παιδιά δεν δικαιούνται απαλλαγές από το μάθημα των Θρησκευτικών, ενώ τα αλλόθρησκα παιδιά δικαιούνται εφόσον το επιθυμούν.

Με άλλα λόγια, όποιο αλλόθρησκο παιδί ενοχλείται από το μάθημα των Θρησκευτικών, μπορεί με αίτηση γονέα να απαλλαγεί από αυτό, ενώ τα Ορθόδοξα παιδιά,,, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα,,,,, και ιδίως τώρα που έχουν συμπεριλάβει και μαθήματα άλλων Θρησκειών.

Η ευθύνη δεν ανήκει αποκλειστικά στην παρούσα Κυβέρνηση,,, αλλά στην Κυβέρνηση του 2008, με τον τότε (;) Υπουργό Παιδείας…!!!!!

Δηλαδή όλες οι Κυβερνήσεις με λίγα λόγια φέρουν μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν….

Παρόλα αυτά,,, υπάρχει απόφαση του ΟΑΣΕ που στηρίζει ότι και τα Ορθόδοξα Παιδιά μπορούν να απέχουν από το μάθημα των Θρησκευτικών όταν αυτό έχει χαρακτήρα προσηλυτισμού,,, όπως αυτό στα παιδιά μας…!!!!!

Την περασμένη χρονιά, οι γονείς είχαν προθεσμία 10 ημερολογιακών ημερών για την αίτηση απαλλαγής,, που αυτό κατά πάσα πιθανότητα ισχύει και φέτος…..

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, από τον ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ,,,, σας παραπέμπω στον κύριο ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟ…..

Ο κύριος Κυριαζόπουλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου, Τμήμα Νομικής, Α.Π.Θ. ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του Πνευματικού Κατηχητικού “Θεογνωσία” και μέσα από την ιστοσελίδα του υπάρχει προ – συμπληρωμένη αίτηση απαλλαγής από τα Θρησκευτικά, όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε, καθώς και να συμπεριλάβετε στην αίτηση και την νομική επιχειρηματολογία που έχει, που αποτελείτε από 21 σελίδες…

Έχει μεγάλη σημασία να διαβάσετε την Νομική Επιχειρηματολογία του, και για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν τόσες σελίδες,,, ας ξεκινήσουν από την σελίδα 15…. Αν και όλες είναι απαραίτητες να τις διαβάσετε…


Εδώ η σελίδα του Θεογνωσία http://www.theognosia.gr/el/


Εδώ η σελίδα για να κατεβάσετε την αίτηση απαλλαγής Θρησκευτικών, καθώς και την Νομική επιχειρηματολογία που πρέπει να συνοδεύει την αίτηση απαλλαγής >>>>>>


Για περισσότερες πληροφορίες, και κατόπιν άδειας του ιδίου, σας γράφω το email του Καθηγητή – Δικηγόρου, κύριου Κυριαζόπουλου Κυριάκου [email protected]

Να σημειωθεί, πως ο Κύριος Κυριαζόπουλος Κυριάκος, μπορεί να παρευρεθεί σε δημόσιες ομιλίες σε πόλεις της χώρας, για να παρουσιάσει αναλυτικά και εκτενέστατα τα σοβαρά αυτά θέματα.

“Όποιος φοβάται τους άλλους, γίνεται δούλος χωρίς να το’ χει αντιληφθεί... Αντισθένης”

Με εκτίμηση

Βαφειάδης Αναστάσιος [email protected]

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΜΠΡΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ.ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥς ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται και σταματείστε τις ανακρίβειες.
  Πρίν απο το 2008,είχε εκτυπωθεί βιβλίο για το δημοτικό σχολείο που αναφερόταν στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών,χωρίς να περιλαμβάνει στην ύλη του την εννοια της ομοφυλοφυλίας.
  Ηταν καθαρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα γύρω απο τα ετερόφυλα ζευγάρια,αρσενικό,θυληκό,σύλληψη,τοκετός και μόνο αυτά.
  ΟΜΩΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ,ΚΟΙΝΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ..!
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΤΑΝ ΟΜΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤ' ΑΥΛΑΚΙ,ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΧΤΑΡΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
  ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΝΑ,ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]