Σκληρές εικόνες: Αδίστακτοι ληστές «σακάτεψαν» δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους

Τέσσερις ένοπλοι άνδρες μπήκαν σε ένα σπίτι στο Καινούργιο του Αγρινίου και «σακάτεψαν» στο ξύλο δύο αδέρφια ηλικίας 58 και 61 ετών στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο με σκοπό να τους αποσπάσουν 3.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα οι φωτογραφίες που δείχνουν τα χτυπήματα στα σώματα των δύο αδερφών, είναι συγκλονιστικές. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών, το οποίο και εγκατέλειψαν στα διόδια της Κλόκοβας.

Το μαρτύριο όμως συνεχίζονταν, καθώς οι ένοπλοι ληστές ήταν απτόητοι. Οι περιγραφές του ενός αδερφού στη «Σ» σοκάρουν. «Δεν δίστασαν να μου βάλουν το πιστόλι στο στόμα, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσουν αν δεν τους δίναμε χρήματα. Μας χτυπούσαν επί ώρες αλύπητα. Φάνηκαν επαγγελματίες»!

loading...

3 thoughts on “Σκληρές εικόνες: Αδίστακτοι ληστές «σακάτεψαν» δύο αδέρφια μέσα στο σπίτι τους

  1. Ναι, έτσι πρέπει, γιατί πρώτον δεν κάνανε τους «κοιμισμένους» και δεύτερον αν αμύνονταν και … λέμε τώρα, τραυματιζαν κανέναν από τους ληστές, το βρωμικο ανθελληνικό καθεστώς συριζανελ θα τους έχωνε ισόβια γιατί η πράξη τους θα είχε ρατσιστικά κίνητρα.

  2. Γι΄ αυτό : "Καλύτερα να σε τραβάνε οι Χωροφύλακες παρά οι Παπάδες" !!!

  3. Δεν μάθαμε αν τα θύματα φέρθηκαν καλά στους ληστές ή αν τους κέρασαν κι ενα γλυκάκι..!..Δυστυχώς,οι νόμοι εκτρώματα του Ελλαδιστάν αυτά εννοούν.
    Κάντε τους κοιμισμένους,μην αντιστέκεστε,μην τους αντιμιλάτε,δώστε τα όλα,καθίστε να σας βιάσουν και έχουν το θράσος να μας συμβουλεύουν γι' αυτό.
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..!

Comments are closed.