Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Σήμερα θα δούμε τα αληθινά ιστορικά γεγονότα και θα καταλάβουμε όλοι, ποιός ήταν ο προδότης και ποιός ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΡΩΑΣ

που δημιούργησε το ΕΠΟΣ του 40.

Ελληνίδες και Έλληνες, Ορθόδοξοι πατριώτες 
Αυτή η ευλογημένη πατρίδα μας, κυβερνάται από εχθρούς και προδότες σε όλη την νεότερη ιστορία της. 
Αυτό το έχουν επισημάνει πολλοί και μεγάλοι Έλληνες, από τον στρατηγό Ιωάννη Μακρυγιάννη και τον Αλ. Παπαδιαμάντη, μέχρι τον Οδυσσέα Ελύτη. 
Και η προδοσία της Ελλάδος διαχρονικά καλά κρατεί , αφού οι κάθε νέοι προδότες, φροντίζουν να παρουσιάζουν ως «ήρωες» στον λαό, τους προηγούμενους.
Έτσι παραβλέπουν και σκεπάζουν τα έργα της προδοσίας και επικεντρώνονται μόνο σε «πατριωτικά» λόγια.
Και σήμερα λόγω των ημερών της επετείου του έπους του 40, θα μιλήσουμε για τα έργα της κυβέρνησης του δικτάτορα Μεταξά. Και εμείς θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον προδότη Μεταξά και τον προδότη στρατηγό Παπάγο. 
Γιατί τόσα χρόνια μας παρουσιάζουν για «ήρωες» τους προδότες, ενώ τον πραγματικό πατριώτη και ήρωα στον οποίο οφείλουμε το ΕΠΟΣ του 40 , τον έχουν ξεχασμένο οι προδότες και ιστορικά παραγκωνισμένο.
Σήμερα θα δούμε τα αληθινά ιστορικά γεγονότα και θα καταλάβουμε όλοι, ποιός ήταν ο προδότης και ποιός ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΡΩΑΣ που δημιούργησε το ΕΠΟΣ του 40.
Άλλωστε δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις αυτό. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μην ανήκεις στους προδότες, ώστε να μην δικαιολογείς τις «λανθασμένες εκτιμήσεις» τους και να διαθέτεις στοιχειώδη λογική και κριτική σκέψη.
Τις προδοσίες που έχουμε ζήσει ως λαός, τις έχει καταγράψει η ιστορία ως γεγονότα. Οι ιστορικοί, καταγράφουν τα γεγονότα της κάθε εποχής, όπως ακριβώς συμβαίνουν. Δεν τα αναλύουν όμως ούτε τα χρωματίζουν με προσωπικές εκτιμήσεις. 
 Για το αν υπήρχε δόλος και προδοσία στα καταγεγραμμένα γεγονότα, θα αποφανθούν αυτοί που θα μελετήσουν τα ιστορικά γεγονότα, με κριτική σκέψη αλλά κυρίως με λογική. Και σημειώστε πως η λέξη και η έννοια της λογικής, συναντάται μόνο στην Ελλάδα.
Εξετάζοντας λοιπόν τα Ιστορικά γεγονότα με κριτική σκέψη και λογική, η Ελλάδα το 1940 ήταν εντελώς προδομένη από την κυβέρνηση του δικτάτορα Μεταξά, που με τις ενέργειές του μαζί με τον αρχηγό του ΓΕΣ Στρατηγό Παπάγο, παρέδιδαν την χώρα σε εθνική καταστροφή.
Και μην ακούτε τα ιστορικά γεγονότα αποσπασματικά πως «μας επιτέθηκαν οι Ιταλοί και ο Μεταξάς είπε το «ΟΧΙ», αλλά να μάθετε όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά, για να καταλάβετε την προδοσία τους.
Σήμερα, όλοι έχουμε καταλάβει την προδοσία κατά της χώρας που έγινε μετά το 2010, διότι ενώ οι κυβερνώντες είχαν πολλές επιλογές που θα μπορούσαν να πράξουν, αυτοί επέλεγαν πάντα τις χειρότερες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. θέλοντας να παρουσιαστούν ως «ηλίθιοι» που εκτίμησαν λανθασμένα την κατάσταση. Με τα λόγια όμως, λένε πως τα κάνουν…. «για την πατρίδα»…!!!!
Με αυτόν τον τρόπο των «λανθασμένων εκτιμήσεων» έχουν προδώσει την Ελλάδα όλες οι Κυβερνήσεις. Αν εξαιρέσουμε αυτήν την τελευταία, των αναρχοάπλυτων φασισταριών της «αριστεράς και της προόδου» που προδίδουν την χώρα φανερά και απροκάλυπτα, όλες οι προηγούμενες, συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης του δικτάτορα Μεταξά, πρόδιδαν διά των παραλείψεων και των «λανθασμένων εκτιμήσεων».
Κάτι επίσης σημαντικό που θα πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως όσες φορές οδηγούσαν την χώρα σε εθνική καταστροφή, φρόντιζαν, την εθνική καταστροφή να μην την χρεωθεί κάποιος πολιτικός σχηματισμός, αλλά να χρεωθεί σε καθεστωτική δικτατορική κυβέρνηση.






loading...

2 thoughts on “Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

  1. ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ . ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ *ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- ΑΝΑΛΥΤΗΣ * ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΝΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
    ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α ΕΠΙΤΙΜΟΣ
    ΔΝΤΗΣ(ΜΧ) ΓΕΣ

  2. Κε Λαμπρόπουλε, προφανώς δεν έχεις διαβάσει τίποτα αξιόλογο περί ΜΕΤΑΞΑ!…., αλλά ούτε έχεις ακούσει τίποτα από κάποιον καλοπροαίρετο άνθρωπο που έζησε την εποχή εκείνη!…… Ασφαλώς…, ασφαλέστατα καί υπήρξε προτεργάτης της Νίκης στα βουνά της Πίνδου ο Κατσιμήτρος, αλλά αν ο Μεταξάς ήταν προδότης, τότε γιατί έβαλε αυτόν Διοικητή της 8-ης Μεραρχίας καί δεν έβαλε κάποιον ''Μπονάνο'' ή κάποιον σαν τον ναύαρχο Λυμπέρη;;;!….. Δεν έχω σκοπό να σου γεμίσω εγώ το κεφάλι…. Άκουσε μόνο αυτό το τραγούδι: https://www.youtube.com/watch?v=GaZRWdsKpAs ή https://www.youtube.com/watch?v=rjFOCY-Ijpc …………. Λύσανδρος.

Comments are closed.