Πώς πέθαναν οι Δώδεκα Απόστολοι

Το ιερό και τιμητικότατο όνομα, Απόστολοι, δόθηκε από τον ίδιο τον Κύριο στους Μαθητές Του. Η ζωή των Αποστόλων υπενθυμίζει την ενότητα που είχαν μεταξύ τους, αλλά και την ηθική τους. Πώς όμως, πέθαναν οι Δώδεκα Απόστολοι
και τι συνέβαλε στην πνευματική εν Χριστώ αναγέννηση του κόσμου.

Πώς πέθαναν οι δώδεκα Απόστολοι
Ο Πέτρος : τον σταύρωσαν! Επειδή εκεί ένίκησε με υπερφυσικό τρόπο το μάγο Σίμωνα, σταυρώθηκε από τον αυτοκράτορα Νέρωνα κατακέφαλα, (πάνω τα πόδια – κάτω το κεφάλι), όπως ό ίδιος το ζήτησε καί έτσι έλαβε το άφθαρτο στεφάνι του μαρτυρίου, μεταξύ των ετών 66 καί 69, αφού άφησε δύο καθολικές επιστολές στην Εκκλησία του Χριστού.

Ο Ανδρέας : τον σταύρωσαν! Στήν Πάτρα ενήργησε πολλά θαύματα καί επειδή πολλοί επίστευαν στον Χριστό ό Ανθύπατος της πόλεως Αιγεάτης έκάρφωσε τον Απόστολο του Χρίστου σε ένα Σταυρό ανάποδα κι’ εκεί παρέδωσε το πνεύμα του. Το λείψανο του μετά από πολλά χρόνια μεταφέρθηκε στο Ναό των Αγίων Αποστόλων Κωνσταντινουπόλεως.

Ο Ιάκωβος ο του Ζεβεδαίου :τον έσφαξαν. Ό Ηρώδης ό Άγρίππας για την πολλή παρρησία πού είχε, τον έθανάτωσε με μαχαίρι το 44 μ.Χ. καί έτσι έγινε ό δεύτερος μάρτυρας της πίστεως μας μετά τον Πρωτομάρτυρα Στέφανο ( 43 μ.Χ.).

Ο Ιωάννης ο Θεολόγος : πέθανε με φυσικό θάνατο. Όταν επέστρεψε στην Εφεσο αναπαύθηκε εν ειρήνη (περίπου 95 χρονών). Ενωρίτερα μας άφησε το Ευαγγέλιο του, τρεις Καθολικές επιστολές καί την Αποκάλυψη.

Ο Φίλιππος : τον κρέμασαν ανάποδα. Μαρτύρησε τρυπημένος στους αστραγάλους καί καρφωμένος σ’ ένα ξύλο στην Ίεράπολη. Λόγω σεισμού πού ακολούθησε οι συνοδοί του αφέθησαν ελεύθεροι.

Ο Βαρθολομαίος : τον σταύρωσαν! Από τους απίστους όμως σταυρώθηκε στην Ούρβανούπολη. Εκεί παρέδωσε το πνεύμα του καί έλαβε το στέφανο του μαρτυρίου.

Ο Θωμάς : τον θανάτωσαν με τόξα. Ό Βασιλεύς των Ινδών, επειδή ό Θωμάς έβάπτισε καί τον υιό του, τον φυλάκισε καί τελικά τον καταδίκασε σε θάνατο: Οι στρατιώτες τον κατατρύπησαν με τις λόγχες τους.

Ο Ιάκωβος: Κηρύττοντας καί ελέγχοντας τους απαίδευτους λαούς κρεμάστηκε σε σταυρό καί έτσι παρέδωσε την ψυχή του στον Θεό.

Ο Σίμωνας ο Ζηλωτής : τον σταύρωσαν!

Ο Ματθαίος : τον έκαψαν ζωντανό άπιστοι σε ένα καμίνι.

Ο Ιούδας ο Θαδδαίος : τον θανάτωσαν με τόξα. Πήγε καί στην Εδεσσα, οπού έθεράπευσε τον Τοπάρχη. Τελικά τον κρεμάσανε καί τον θανάτωσαν με έκτοξευόμενα βέλη.

Ο Ματθίας (που πήρε την θέση του Ιούδα του Ισκαριώτη): με φρικτά βασανιστήρια. Έκήρυξε το Ευαγγέλιο του Χριστού στην Αιθιοπία καί αφού ύπέμεινε πολλά βασανιστήρια από τους απίστους παρέδωσε την ψυχή του στα χέρια του Θεού.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

 1. VRE ILITHIE DEN EMATHES NA EREVNIS TIS GRAFES??? EROTAS POS PETHANAN I 12 APOSTOLI, OTAN KAPIOS DEN IPIRKSE POTE!!! POS I DINATON NA PETHANI??? O ISUS HRISTOS NE! IPIRKSE KE IPARHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALA MATHITE k APOSTOLI DEN IPIRKSAN POTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIN SINVULEVESE TUS EVREUS UTE TUS RASOFORUS MASONUS EVREOMASONUS RASOFORUS!!!!!!!!!!!!!! KSIPNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIDOPROVATOOOOO LIKI INE STO MANTRI!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ

   Διαγραφή
 2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ****************************************************
  Προς 4:09 μ.μ.,
  1) Πότε οι ρασοφόροι Ορθόδοξοι Χριστιανοί
  θ α ν ά τ ω σ α ν Έλληνες (ΕΛΛΗΝΕΣ).
  Μην αναφέρεις αοριστολογίες. Συγκεκριμένα πράγματα, οι τάδε ορθόδοξοι χριστιανοί, σκότωσαν τόσους Έλληνες, γιατί ήταν Έλληνες.

  Αλλιώς θα με πείσεις ότι λες βλακείες. Περιμένω τα στοιχεία, τα ντοκουμέντα.

  2) Έχω π ρ ο κ α λ έ σ ε ι επανειλημμένως κάποιους σχολιαστές να παρουσιάσουν στοιχεία, αλλά λένε, να κοίταξε εδώ, να κοίταξε εκεί, αλλά πουθενά οι παραπομπές τους δεν μιλάνε για Έλληνες (ΕΛΛΗΝΕΣ) που θανατώθηκαν από Ορθόδοξους Χριστιανούς.

  3) Η ιστορία γράφει ότι αρχαίοι Έλληνες, σκότωναν αρχαίους Έλληνες. Οι Σπαρτιάτες τους Αθηναίους και αντιστρόφως. Οι Θηβαίοι τους Σπαρτιάτες και αντιστρόφως και λοιπά και λοιπά.
  ***********************************************************

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει απάντηση.

   Διαγραφή
  2. Ο Μέγας Θεοδόσιος βαρύνεται ανάμεσα σε άλλα και με τη Σφαγή του Ιππόδρομου στη Θεσσαλονίκη το 590 μ.Χ. με επτά έως δεκαπέντε χιλιάδες θύματα, όταν μεταξύ των άλλων απαγόρευσε την ομοφυλοφιλία. Πολλές αγίες, όπως η Ειρήνη η Αθηναία, έχουν σκοτώσει ακόμα και τα παιδιά τους, αλλά έγιναν εικονίσματα. Ο Ιουστινιανός και η Θεοδώρα με μια άλλη σφαγή τριάντα πέντε χιλιάδων στη Στάση του Νίκα είναι επίσης άγιοι. Ακόμα και ο Κύριλλος, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Υπατίας που κομμάτιασαν και έκαψαν «χριστιανοί παρακρατικοί» στην Αλεξάνδρεια.
   Αλλοι είναι άγιοι με το σπαθί τους, όπως ο Νικηφόρος Φωκάς που έσφαζε αλλά στο όνομα του Κυρίου. Φυσικά υπάρχουν και... καλοί άγιοι, όπως είναι οι χιλιάδες μάρτυρες, αλλά όπως στη Γη έτσι και στον Παράδεισο δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Η αγιοποίηση εγκληματιών πολέμου και «βασανιστών» την εποχή του χριστιανικού «Ιερού Πολέμου» δεν γίνεται δεκτή πάντα από το πλήθος που ξεχωρίζει τους καλούς και τους... κακούς αγίους. Μάλλον κανένας δεν ασχολείται με τον Αγιο Πορφύριο ή τον Αγιο Μεθόδιο και δεκάδες άλλους αγίους της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας που δεν θα διστάσουν πολλές φορές να ξεθάψουν τα κόκαλα των αντιπάλων τους για να τα αναθεματίσουν, να τα μαστιγώσουν και να τα κάψουν.

   Διαγραφή
  3. Χρονολόγιο
   * 324 Ο Κωνσταντίνος λεηλατεί το Μαντείο του Απόλλωνος στη Μίλητο και θανατώνει με βασανιστήρια όλους τους ιερείς του με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Στο όρος Αθως καταστρέφονται τα ελληνικά Ιερά.
   * 364 Στα χρησιμοποιούμενα βασανιστήρια κατά των Εθνικών προστίθεται ο κατακομματιασμός με σιδερένια άγκιστρα.
   * 365 Εδικτο απαγορεύει στους Εθνικούς αξιωματικούς να διατάσσουν χριστιανούς στρατιώτες. Καίγονται βιβλία και οι συγγραφείς ρίχνονται στις φυλακές. Πολλοί καίγονται ζωντανοί, αποκεφαλίζονται ή στραγγαλίζονται ύστερα από φρικτά βασανιστήρια, όπως ο φιλόσοφος Σιμωνίδης.
   * 380 Ο αυτοκράτωρ Φλάβιος Θεοδόσιος απαγορεύει όλες τις θρησκείες πλην της χριστιανικής.
   * 387 Εις θάνατον καταδικάζονται ακόμη και όσοι απλώς μελετούν βιβλία σχετικά με την επιστήμη των Μαθηματικών.
   * 389 Πλήθη μοναχών καταστρέφουν αγάλματα, βωμούς και ιερά, λιντσάρουν Εθνικούς και καίνε βιβλιοθήκες. Ο όχλος διαπομπεύει και λιθοβολεί ιερείς.
   * 392 Οι «διωγμίτες» εισβάλλουν στη Σαμοθράκη και σφάζουν τους ιερείς των Καβείριων Μυστηρίων. Καταστροφή του Μαντείου του Αμμωνος Διός στην Αφυτο της Χαλκιδικής. Στις αίθουσες των δικαστηρίων «κυλούν ρυάκια αίματος», γράφει ο Λιβάνιος.
   * 396 Οι Εθνικοί ιερείς στερούνται όλων των προνομίων τους και τους απαγορεύεται να ιερουργούν.
   * 409 Η Ρωμαϊκή Εθνική Θρησκεία περνά έκτοτε οριστικώς στην παρανομία όπως και η Αστρολογία.
   * 415 Λίγο πριν από το Πάσχα, η Εθνική φιλόσοφος Υπατία δολοφονείται από τον χριστιανικό όχλο της Αλεξάνδρειας που την έκοψε κομμάτια και την έκαψε.
   * 528 Καταργούνται οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οι εξεγέρσεις των Ελλήνων πνίγονται στο αίμα με σαράντα χιλιάδες νεκρούς. Υποχρεωτική βάπτιση με διάταγμα του Ιουστινιανού.

   * 529 Κλείνει η Ακαδημία των Αθηνών. Οι επτά τελευταίοι διδάσκαλοι καταφεύγουν στον βασιλιά των Περσών Χοσρόη....

   .......

   Διαγραφή
  4. ***********************************************
   1) Καλόν είναι να πεις, γιατί ο Θεοδόσιος σκότωσε ανθρώπους στον ιππόδρομο. Πήρε εντολή από τους Ορθοδόξους να σκοτώνει οποιονδήποτε συναντήσει στον ιππόδρομο;;; Στον ιππόδρομο δεν υπήρχαν χριστιανοί θεατές;;; Οποοιοδήποτε μένος του οποιουδήποτε ανδρός μπορεί να το χρεωθεί η Ορθοδοξία;

   Τι γράφουν οι ιστορικοί:

   Στην "Ιστορία του Ελληνικού έθνους" της "Εκδοτικής Αθηνών" ρητά αναφέρεται πως:
   ''Την άνοιξη του 390 ο Θεοδόσιος δημοσίευσε ένα νόμο που τιμωρούσε με θάνατο την ομοφυλοφιλία. Βασιζόμενος στο κείμενο αυτό ο Βουθέριχος ....φυλάκισε έναν δημοφιλή ηνίοχο. Οργισμένος ο όχλος....κατακρεούργησε τον στρατηγό. Ο θυμός που κατέλαβε τον Θεοδόσιο ...ήταν τρομερός....και διέταξε να περικυκλώσει ο στρατός τον ιππόδρομο ...και να σφάξει όλους τους θεατές. Για την διαταγή μετανόησε, αλλά η ανάκλησή της έφτασε στη Θεσσαλονίκη αφού είχαν σφαγεί 7.000 πολίτες''.

   ''Όταν ο επίσκοπος έμαθε αυτό που συνέβη, εμπόδισε τον αυτοκράτορα να εισέλθει στον ναό και τον επέπληξε, λέγοντας του ότι ήταν ανάξιος να είναι μέλος της Εκκλησίας και να συμμετέχει στα Ιερά Μυστήρια μέχρι να κάνει δημόσια μετάνοια.
   (Παυλίνου, Βίος Αμβροσίου, 7)

   2) Η αυτοκράτειρα Ειρήνη η Αθηναία δεν τιμάται, ούτε τιμήθηκε ποτέ, ως αγία από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

   http://www.oodegr.com/neopaganismos/sykofanties/eirini_athinaia_1.htm

   3) Ο Νικηφόρος Φωκάς πολιόρκησε τον Χάνδακα, τον οποίο κατείχαν οι Άραβες, που ήταν εχθροί του Βυζαντίου. Ο Φωκάς σκότωσε 200.000 περίπου Ά ρ α β ε ς. Το γεγονός είναι καθαρά πολεμικό. Δεν πήρε καμιά εντολή από την Ορθοδοξία.

   4) Τι πολεμικές πράξεις της εξουσίας, δεν μπορείς να τις αποδίδεις στους Ορθοδόξους. Επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ που έριξε την βόμβα στη Χιροσίμα ήταν χριστιανός, αυτό δεν σημαίνει ότι τη βόμβα την έριξαν οι Χριστιανοί.

   5) Η ιστορία γράφει ότι αρχαίοι Έλληνες, σκότωναν αρχαίους Έλληνες. Οι Σπαρτιάτες τους Αθηναίους και αντιστρόφως. Οι Θηβαίοι τους Σπαρτιάτες και αντιστρόφως και λοιπά και λοιπά.

   6) Από όσα αναφέρεις δεν προκύπτει ότι Ορθόδοξοι σκότωναν Έλληνες.
   Όπερ έδει δείξαι.
   **********************************************

   Διαγραφή
  5. Αυτό το ''Χρονολόγιο'' γράφει ότι

   η Ειρήνη η Αθηναία είναι Αγία;

   ή ότι ο Σωκράτης θανατώθηκε από τους συμπατριώτες του Έλληνες, γιατί δεν συμφωνούσε με τις καθιερωμένες θρησκευτικές αντιλήψεις της εποχής του;

   ή ότι Φίλιππος έπνιξε 3.000 Έλληνες στον Παγασητικό;

   ή ότι οι Έλληνες έως ότου υποδουλωθούν στους Ρωμαίους σφάζονταν μεταξύ τους;

   Διαγραφή
 4. Κάποιοι αναφέρουν τον Ιουστινιάνειο κώδικα που απαγορεύει την ειδωλολατρία και καταριθμεί τις ποινές σε περίπτωση παράβασης του συγκεκριμένου νόμου.
  Οι νόμοι όμως δεν τιμωρούν, τιμωρούν εκείνοι που είναι αρμόδιοι για την τήρηση των νόμων, δηλαδή η εξουσία. Εάν δεν υπάρχει παράβαση του νόμου, δεν υπάρχει και τιμωρία.
  Ας μας πει κάποιος πόσοι Έλληνες ειδωλολάτρες τιμωρήθηκαν μ' αυτόν τον νόμο.
  Σημειωτέον ότι το Βυζάντιο ως απέραντη αυτοκρατορία περιελάμβανε πολλά Έθνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 1 Yπατία
  Κορυφαία αλεξανδρινή φιλόσοφος, ποιήτρια, μαθηματικός.
  Το 415 μ.Χ.με προτροπή του επισκόπου Αλεξάνδρειας Κύριλλου την απήγαγαν χριστιανοί με επικεφαλής τον κληρικό Πέτρο και τη μετέφερε σε μια εκκλησία, όπου την έγδυσαν και την έγδαραν ζωντανή. Όταν πέθανε, διαμέλισαν το σώμα της και έριξαν κάθε κομμάτι στη φωτιά.
  Ο Κύριλλος αγιοποιήθηκε γι αυτό.

  2 Σκυθόπολις (Αρχαία πόλη στο δυτικό Ισραήλ)
  Στρατόπεδο βασανισμού και εξόντωσης Ελλήνων.
  Έχει γράψει γι αυτό ο Αμμιανός Μαρκελλίνος (Ammianus Marcellinus) Ρωμαίος ιστορικός, το 19ο βιβλίο του έργου του ("Rerum Gestarum Libri XXXI") 31 τόμων.
  Το περιγράφει και ο Εμμανουήλ Ροΐδης στην Πάπισσα Ιωάννα.
  Ιδρύθηκε από αυτοκράτορα Μ. Κωνσταντίνο. Οργανώθηκε από τον αρχιγραμματέα της Αυλής Παύλο, έναν επίσης επαγγελματία εξολοθρευτή, περιβόητο για τη σκληρότητά του, αποκαλούμενο και «Τάρταρο».
  Άγνωστος ο ακριβής αριθμός των Ελλήνων που βασανίστηκαν και εξοντώθηκαν σ αυτό το κολαστήριο.

  3. Βυζάντιο την εποχή του Λέοντος Γ’ του Ισαύρου, στα υπόδουλα Ελληνικά εδάφη σιγόβραζε η Επανάσταση των "Ελλαδικών" όπως την αποκαλούν οι βυζαντινές πηγές.

  Ο V. N. Zlatarski γράφει ότι ο Κόρεσος ξεκίνησε από την Αρκαδία και ο Συνέστιος από την Αθήνα. Και οι δύο ξεσήκωσαν τους Έλληνες να πολεμήσουν τους βυζαντινούς κατακτητές (726-727).

  Κατά τον A. Lombard, η καταστολή της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν μία προσπάθεια "αποκαθάρσεως" της βυζαντινής αυτοκρατορίας εκ μέρους του Λέοντος από το "μίασμα της ειδωλολατρίας".

  Άλλοι ιστορικοί όπως ο Νικηφόρος Βρυέννιος θεώρησαν ότι μαζί με την Επανάσταση των Ελλήνων στο επαναστατικό ρεύμα ενώθηκαν και κοινωνικοπολιτικές αξιώσεις, όπως η μείωση της φορολογίας.

  Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εξόντωση 650.000 Ελλήνων από τους βυζαντινούς έγινε υπό τις εντολές των χριστιανών επισκόπων, όπως γράφει στην βιογραφία του ο Ιερεύς του Διονύσου Κόρεσος, αντίτυπο της οποίας έχουν διασώσει οι Άραβες αντιγραφείς και λόγιοι. Ο Κόρεσος ήτο μαζί με τον Συνέστιο πρωτεργάτες και Εθνομάρτυρες της Επανάστασης.

  Πηγές: Κόρεσος, Βιογραφία
  Θ. Κορρές, Το κίνημα των "Ελλαδικών"
  Νικηφόρος Βρυέννιος, Ύλη Ιστορίας
  Πάπας Γρηγόριος Β’, Επιστολαί
  V. N. Zlatarski, Istorija
  A. Lombard, Constantin V

  4. Ο Νικηφόρος Φωκάς Μάιος 961 πολιόρκησε την Κρήτη. Την κατέλαβε και κατάσφαξε σχεδόν όλο τον πληθυσμό (Κρητικούς και Άραβες) που υπολογίζεται ότι ήταν 200.000 (άλλοι τους ανεβάζουν στις 270.00).


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ****************************************************
   Απάντηση:
   1) Η περίπτωση της Υπατίας είναι μεμονωμένη περίπτωση και όχι ξεκαθαρισμένη ως προς τα αίτια.

   2) Στην Σκυθόπολη δεν αναφέρεται σε καμιά ιστορική πηγή ότι σκοτώθηκε έστω ένας Έλληνας. Κατάγραψε μια έστω αράδα από το έργο του ιστορικού που αναφέρεις, όπου κάνει λόγο για φόνους Ελλήνων. Σε προκαλώ!!!

   3) Επανάσταση των "Ελλαδικών": Ανάφερε θύματα Ελλήνων, πόσα; Σε προκαλώ!!!

   4) ''ξεσήκωσαν τους Έλληνες να πολεμήσουν τους βυζαντινούς''. Άρα οι Ορθόδοξοι σκότωναν Έλληνες;;;; Εδώ γελάμε!!!

   5) ''Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εξόντωση 650.000 Ελλήνων από τους βυζαντινούς έγινε υπό τις εντολές των χριστιανών επισκόπων''.
   Αυτές οι αοριστίες είναι αποδεικτικό στοιχείο;;; Πού, πότε σκοτώθηκαν 650.000 Έλληνες με εντολές χριστιανών;;;

   6) Ο Νικηφόρος Φωκάς πολιόρκησε τον Χάνδακα (άκου πολιόρκησε την Κρήτη!!!), τον οποίο κατείχαν οι Άραβες, που ήταν εχθροί του Βυζαντίου. Ο Φωκάς σκότωσε 200.000 περίπου Ά ρ α β ε ς.
   Αναφορά κάνεις σε πολεμικό γεγονός, όχι σε εντολή χριστιανών να σφάξουν Έλληνες. Το κατάλαβες;;;

   7) Τι πολεμικές πράξεις της εξουσίας, δεν μπορείς να τις αποδίδεις στους Ορθοδόξους. Επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ που έριξε την βόμβα στη Χιροσίμα ήταν χριστιανός, αυτό δεν σημαίνει ότι τη βόμβα την έριξαν οι Χριστιανοί.

   8) Η ιστορία γράφει ότι αρχαίοι Έλληνες, σκότωναν αρχαίους Έλληνες. Οι Σπαρτιάτες τους Αθηναίους και αντιστρόφως. Οι Θηβαίοι τους Σπαρτιάτες και αντιστρόφως και λοιπά και λοιπά.

   9) Από όσα αναφέρεις δεν προκύπτει ότι Ορθόδοξοι σκότωναν Έλληνες.
   Όπερ έδει δείξαι.
   *************************************************

   Διαγραφή
  2. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ως Έλληνες δεν σκότωναν Έλληνες.
   Αντιθέτως γνωρίζουμε από ιστορικές πηγές ότι στην Αρχαία Ελλάδα οι Έλληνες σκότωναν Έλληνες. Οι Αθηναίοι π.χ. ήταν εχθροί των Σπαρτιατών. Σφάζονταν μεταξύ τους.

   Διαγραφή
  3. Ζήτα συγνώμη για τα ψέματα που γράφεις και για τις
   συκοφαντίες κατά των προγόνων μου.

   Διαγραφή
  4. *************************************************
   9:24 μ.μ.
   Πες μου ένα ψέμα ή μια συκοφαντία που έγραψα
   κατά των π ρ ο γ ό ν ω ν μου.
   Και θα ζητήσω όχι μια, αλλά χίλιες συγγνώμες.
   Έλα ντε, εδώ σε θέλω.
   ****************************************************

   Διαγραφή
  5. ***************************************************
   Προσέξτε:
   Ενώ εγώ καταρρίπτω ένα προς ένα αυτά που γράφουν, αυτοί δεν μπορούν να καταρρίψουν ούτε ένα επχείρημά μου.
   *****************************************

   Διαγραφή
 6. Αφού έχεις, όπως λες στοιχεία, ότι στην Σκυθόπολη σκότωναν ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί δεν παρουσιάζεις τα στοιχεία που το αποδεικνύουν;
  Μήπως αυτά που λες είναι φούμαρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν είχε τέτοια στοιχεία, ότι δηλαδή σκότωναν Έλληνες, δεν θα τα έτριβε στη μούρη εκείνου που τα αμφισβητεί;

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]