Ας βρούνε κοίτασμα. Θα το κάνουν για εμάς να ξέρουμε που είναι. Αφού είναι στα δικά μας χωρικά ύδατα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

 Πιο πολλά είναι τα καύσιμα που έχει κάψει στο πήγαινέλα από αυτά που θα βρει στις έρευνες… Πλάκα – πλάκα αλλά για τις άγονες γραμμές είναι ότι πρέπει ! Και κάτι ακομα…το σύστημα εντοπισμού που παρακολουθούμε στο διαδίκτυο , λέγεται A.I.S. Αν ο Τούρκος είναι πονηρός , μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή σε ένα καΐκι που θα περιφέρεται στη Μεγίστη , ενώ το ORUC REIS θα βρίσκεται στην πραγματικότητα κάπου μεταξύ Σουνίου και Κέας…

Εφταιγε ο τσιπρας και ο καμμενος νεοελληνες φραπεδιαρηδες.. Αυτοι τουλαχιστον κοψανε τα καλωδια το 18 τωρα θα δειτε τους τουρκους στο σουνιο.. φατε λοιπον κυριακο τωρα με καταστροφη της οικονομιας, με αυξηση ανεργιας, με συσσώρευση χρεων στις μικρες επιχειρήσεις, με δηθεν αναπτυξιακες, με 14χρονα στη γαδα ,με αυξηση κατωτατου μισθου, με σκοιλ ελικικου, με εξωτερικη πολιτικη που και ο κισινγκερ θα ζηλευε(ουτε ενας σοβαρος ηγετης δεν πατησε στη χωρα 15 μηνες) , φατε και τον πατριωτισμο των μακεδονομαχων και βγαλτε το σκασμο. Σας αξιζε.. Χιλιες φορες ο τσιπρας παρα ο α(χ)ριστος κουλης..

loading...