ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ…

 

 Ο λαός και οι αξιοπρεπείς Νεοδημοκράτες, ζητούν απαντήσεις στα παρακάτω ξεροκέφαλα ερωτήματα:

 Μετά τις δημοσιευθείσες συνομιλίες δυο υπουργών, τα δελτία παρακολούθησης της ΕΥΠ, το σάλο με Ανδρουλάκη – Καϊλή, και τη συμμετοχή ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ στη βρώμικη ΜΚΟ, τι περιμένει ακόμα  ο Αντώνης Σαμαράς που «ΤΑΧΑ» δεν πίστευε;

Η ΝΤΟΡΑ Μπακογιάννη, που διάβασε τα απόρρητα της ΕΥΠ γιατί δεν ζητά την 10ετη φυλάκιση αυτών που τα δημοσίευσαν;

Ο Κωστής Χατζηδάκης για πόσο θα εξακολουθεί να κάνει το χαζοχαρούμενο «ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ» της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. ;

Ο πρώην υπουργός του Σαμαρά, Κωστής Μουσουρούλης τι λέει;

Οι βαρόνοι του πλούτου και των Μ.Μ.Ε., οι ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ, τα παπαγαλάκια δημοσιογράφοι, μάλλον περιμένουν στωικά τον εξευτελισμό τους από το πριγκιπόπουλο της ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ;

Μετά την σύλληψη της Εύας Καϊλή, μετά τις δημοσιεύσεις καυτών διαλόγων του υπουργού Χατζηδάκη με τον πρώην υπουργό τον Κωστή Μουσουρούλη, καθώς και άλλων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του με τους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Θανάση Κουκάκη, ο πρωθυπουργός, δεν δικαιούται να επικαλείται το απόρρητο.

Η αδερφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη, είχε απειλήσει εκείνους που θα αποτολμούσαν να δημοσιεύσουν παράνομα υποκλαπείσες τηλεφωνικές, συνομιλίες πως ο νόμος για την παραβίαση του απορρήτου, προβλέπει δεκαετή φυλάκιση …

Καμιά δίωξη όμως δεν ασκήθηκε μέχρι στιγμής, παρ’ ότι έγιναν οι πρώτες δημοσιεύσεις καυτών διαλόγων και επισήμων ενημερωτικών δελτίων, που έχει συντάξει η ΕΥΠ, εις βάρος Υπουργού του Μητσοτάκη τον όποιο αντιμετωπίζουν οι ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ως μελος σκοτεινής η εγκληματικής  οργάνωσης ,τον αποκαλούν στόχο και του έχουν ανοίξει αριθμημενη καρτέλα παρακολούθησης .

Η «εγκληματική δράση» του υπουργού, μηπως συνίσταται στην εμπλοκή που έχει σε διάφορα επιχειρηματικά θέματα και δεν σχετίζεται, με την εθνική ασφάλεια.

Τον παρακολουθούν τον υπουργό ενέργειας Χατζηδάκη, γιατί ενδιαφέρονται να μάθουν τι συζητούσε με μεγάλο επιχειρηματικό  όμιλο και τι υποψιάζονται ; Ανησυχούν οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ για τυχόν  ταμεία πέραν του κεντρικού ;

Έχει εξαιρετική σημασία πάντως το γεγονός, πως οι δημοσιογράφοι Θανάσης Κουκάκης & Τάκης Χατζής, που είναι δυο απ’ αυτούς που η ΕΥΠ άκουσε τις συνομιλίες τους με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη δεν δηλώνουν ανήξεροι…

Και οι δυο, επιβεβαιώνουν πλήρως ως πραγματικές τις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός και δημοσιεύει η εφημερίδα το «ντοκουμέντο».

Ας σημειωθεί πως κανένας εκ των δύο δεν είναι με το Σύριζα ή με κάποιο άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λογαριασμοί που «πρόσκεινται» στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθως και τα γνωστά τρολακια των υπόγειων του ΜΑΞΙΜΟΥ που πληρωνουνται… ξεσαλώνουν, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ακριβώς λόγω της σύλληψης της Εύας Καϊλή για την σοβαρή υπόθεση διαφθοράς.

Υπάρχουν όντως κοινά σημεία, τα οποία εκμεταλλεύονται οι προπαγανδιστές της κυβέρνησης, τα οποία επίσης χρήζουν πειστικών εξηγήσεων.

Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και η Εύα Καϊλή, είναι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Και οι δύο παρακολουθούνταν αλλά …

Η αποκάλυψη της υπόθεσης Καϊλή, έγινε από την αντιτρομοκρατική ομάδα του Βελγίου η οποία διαθέτει, δικό της σύστημα παρακολούθησης και δεν υπήρξε καμία συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

Άρα, οι δικές μας υπηρεσίες, δεν έδωσαν κανένα στοιχείο για την έκνομη δράση της Καϊλή, οπότε μένει να μάθουμε γιατί και τι ακριβώς παρακολουθούσαν όταν έβαζαν κοριό στο τηλέφωνο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλακη;

Το σημαντικότερο θέμα όμως, που πλέον καθίσταται επιτακτική την υποχρέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα το λόγο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Διότι αυτή τη στιγμή αναβιώνουν, οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί για την προσωπικότητα και την τιμή του Νίκου Ανδρουλάκη, οι οποίοι εκφράστηκαν και μέσω εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας απο τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση μέχρι σήμερα και μάλλον έως τις εκλογες…

Ο Ελληνικός Λαός, οφείλει να μάθει άμεσα εάν υπάρχει κάτι επιλήψιμο για το Νίκο Ανδρουλάκη.

Το έχει ζητήσει άλλωστε και ο ίδιος.

Εάν αυτό το στοιχείο δεν δοθεί στην δημοσιότητα, τότε επιβεβαιώνεται ο Ανδρουλάκης ο οποίος υποστηρίζει, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε για να τον εκβιάσει πολιτικά.

Η διφορούμενη στάση του για την επόμενη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτό που κυρίως ανησυχεί και πρωτευοντος ενδιαφέρει τους έλληνες πολίτες, μετά την δημοσιοποίηση των αποδεικτικών στοιχείων της παρακολούθησης, είναι το εξής συγκλονιστικό:

Πως ένας υπάλληλος της ΕΥΠ έχει εντολή να καταγράφει τις επικοινωνίες ενός κορυφαίου υπουργού.

Ένας «κυπατζής» να έχει πάρει εντολή να γράφει και σημειώματα να αξιολογεί τις συνομιλίες του υπουργού.

Στα δελτία παρακολούθησης μάλιστα ο υπουργός, να ονομάζεται στόχος και το πιθανολογούμενο έγκλημα να είναι πως έχει στενές σχέσεις με επιχειρηματίες και αυτό θέλει να ξέρει ο πρωθυπουργός.

Θελει να έχει τεκμήρια , κασέτες , που θα ακούει με ποιον είναι πιο κολλητός ο υπουργός του.

Θέλει να ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εάν κλείνονται δουλειές και δεν τις ξέρει, ο ίδιος και το Μαξίμου.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι στα ενημερωτικά δελτία ο υπάλληλος της ΕΥΠ, ο πράκτορας, αξιολογεί τα λεγόμενα ενός εκλεγμένου βουλευτή, κοινοβουλευτικού υπουργού και γράφει ως επιβαρυντικές τις σχέσεις και τις συνομιλίες, που έχει όπως ακριβώς δηλαδή πράττει, όταν παρακολουθεί υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών ή πώληση όπλων ή και άλλων εγκληματικών κολάσιμων πράξεων.

Στο ΜΑΞΙΜΟΥ ανησυχούν τώρα πια, γιατί έρχεται ακόμα μία αποκάλυψη που εμπλέκει έμμεσα τον Δ. Αβραμόπουλο μέσω της ΜΚΟ που συμμετέχει.

Επικεφαλής της ΜΚΟ είναι το ηγετικό μέλος της «ομάδας» που είχε αναλάβει το «ξέπλυμα» του Κατάρ, και πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής Pier Antonio Panzeri.

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ναι ο πρωην Έλληνας επίτροπος της ΕΕ και Υπουργος του Σαμαρα μαζί με τους άλλους απο μέλη της ΜΚΟ παραιτήθηκαν.

Οι έρευνες συνεχίζονται …

Ο Panzeri φαίνεται να ξέπλενε τις μίζες του Κατάρ και μέσω της ΜΚΟ «FIGHT IMPUNITY» που διατηρούσε, αλλά υπήρξε και στενός συνεργάτης του συντρόφου της Εύας Καϊλή.

Ναι ειναι εξαιρετικά περίεργο , που μέλος στην συγκεκριμένη ΜΚΟ ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο πολύ δήθεν , που είχε αγοράσει εκατομμυρια εμβόλια που τελικά  πέταξε τα περισσότερα  το κράτος και χρέωσε το λαό , ο  Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος είχε πρόθεση να γίνει απεσταλμένος της Ε.Ε. στην περιοχή του Κόλπου, δηλαδή την περιοχή που βρίσκεται το Κατάρ…

Περιμένουμε να μιλήσει για αυτή τη τραγική σύμπτωση … 

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ; …

Ο Κυριακος Μητσοτάκης έχει χάσει τον ύπνο του πια, γιατί καταλαβαίνει ότι είναι πολλοί εκείνοι που έχουν γίνει αποδεκτές των συγκλονιστικών στοιχείων παρακολούθησης και καμία δύναμη, ούτε η μιντιακή υπεροπλία θα μπορέσει να κουκουλώσει, αυτό το τεράστιο σκάνδαλο.

Ο Μητσοτάκης – όπως διαθρυλειται πως σκέφτεται να πάει τρέχοντας στις εκλογές, γιατί γνωρίζει καλύτερα κι από τον Τσίπρα,- που επίσης εμφανίζεται σαν να είναι σίγουρος πως έχεις στοιχεία – να γνωρίζει ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε και την στρατιωτική ηγεσία.

Η αποχώρηση του από την αίθουσα της Βουλής οδηγεί τις πολιτικές εξελίξεις.

Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, να κλείσει το θέμα των υποκλοπών και να πάει σε εκλογές, επενδύοντας στην παροχολογία και την μιντιακή υπεροπλία.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που δημοσιεύει η εφημερίδα «ντοκουμέντο», σκορπίζει τρόμο στο Μαξίμου για το νέο γύρο αποκαλύψεων .

Στις εφημερίδες του Σαββατοκύριακου, όλοι πολιτικοί αναλυτές σημειώνουν πως ο Πρωθυπουργος «κάθεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» και όχι μόνον ο εν ενεργεία παρακολουθούμενος υπουργός φίλος του , αλλά και όλοι του στενού Μητσοτακικου πυρήνα.

Μονόδρομος η αμεση προσφυγή στις κάλπες. 

Δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος από το να χυθεί άπλετο φως.

Η τορπίλη που έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τον Κώστα Καραμανλή, τινάζει στον αέρα την κυβερνητική προπαγάνδα περί δήθεν λάσπης και σκευωρίας, όταν μάλιστα έχουν μπει στο κάδρο και οι ηγεσίες των Ενόπλων δυνάμεων.

Τα στοιχεία είναι επαρκέστατα, για να επεκταθεί εισαγγελική έρευνα στο πεδίο της απειλής της εθνικής ασφάλειας.

Ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι κανένα απόρρητο, δεν είναι πάνω από το εθνικό συμφέρον και ο Αντώνης Σαμαράς συμπλήρωσε, «δεν πιστεύω, δεν θέλω να πιστέψω, ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε τηλεφωνικές συνομιλίες.

Θα ήταν αδιανόητο αν ίσχυαν όλα αυτά.

Θα επρόκειτο αναμφίβολα για την δημοκρατική εκτροπή και γι’ αυτό πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες και πλήρης απαντήσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς να δίνουμε κυρίως την εντύπωση ότι το απόρρητο, είναι μια βολική δικαιολογία.

Η παράταξη μας θεμελίωσε την δημοκρατία και αυτά τα φαινόμενα, δεν μπορεί να το ανεχτεί.

Έχει σχέση με την ίδια μας την ταυτότητα, είπε ενώπιον του Μητσοτάκη ο οποίος έχει απομείνει πλέον μόνος.»

Αλήθεια, τι διαφορετικό είπε και ζήτησε ο Τσίπρας από το βήμα της Βουλής;

Εάν αποδειχθεί ότι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε το Χατζηδάκη και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων τότε πρέπει να παραιτηθεί αμέσως.

Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί;

 

Νίκος Νικολόπουλος: * 

loading...