ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΧΟΙ»

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την Εθνική Ελλάδος, αφού έχοντας ένα σύνολο εμφανώς υποδεέστερο από αυτό που είχε ο Ρεχάγκελ
όταν η Εθνική Ελλάδος πήρε το Ευρωπαϊκό κύπελλο, έφτασε την ομάδα της χώρας μας στις 16 καλύτερες στον κόσμο.
Ουσιαστικά δηλαδή (παρά ένα πέναλτυ) την έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες στον κόσμο!

Έχουμε πει πως όποιος ευθύνεται για την απομάκρυνσή του πρέπει να λογοδοτήσει γιατί αυτή ήταν μια πράξη προδοσίας της χώρας που ολοκληρώθηκε με την πρόσληψη του γελοίου εκείνου Κλ.(Ρ)ανιέρι ο οποίος με την ίδια σύνθεση που είχε ο Σάντος, έχασε ακόμη και από τα Φερόε!
Για να περάσουμε μέσω Μαρκαριάν(!!!) στον γερμανό που έχει όνομα σχετικό με αυτήν την προστακτική που θέλουν να απευθύνουν οι γερμανοί στους υπερήφανους Έλληνες: ΣΚΥΒΕ!!!

Ο Φερνάντο Σάντος όμως όπως θα δείτε, εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι και ανώτερος πνευματικά άνθρωπος και Έλληνας στην ψυχή! Δείτε το σχετικό άρθρο:

Σάντος: "Οι καλύτεροι Έλληνες φίλοι μου είναι δυο μοναχοί"

Ο Φερνάντο Σάντος παραβρέθηκε σε ένα συνέδριο για το προσφυγικό ζήτημα και στάθηκε σημασία που έχει η ενσωμάτωση στην κοινωνία αυτών των ανθρώπων, αποκαλύπτοντας πως στην Ελλάδα οι δύο καλύτεροι φίλοι του είναι ορθόδοξοι μοναχοί.

Το ζήτημα της προσφυγικής κρίσης απασχολεί όλες τις χώρες, αφού, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, κυρίως από μη κυβερνητικές οργανώσεις, δεν έχει βρεθεί μία ικανή λύση.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές και σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες, οι οποίες συμμετέχουν σε εκστρατείες υποστήριξης των μεταναστών, δείχνοντας πως δεν μένουν αμέτοχοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]