Τι θυμαστε εσεις απο τον Συριζα?

  Εχω γραψει εκατονταδες αναρτησεις για την χειροτερη κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας,και αυτη δεν ειναι αλλη απο την κυβερνηση του Κουλη του μιζαδορου,πολλοι ισως  απο οσους διαβαζετε συχνα το ιστολογιο αυτο θα με εχετε χαρακτηρισει σαν Ζαιο,η αλλοιως οπαδο του κομματος της αντιπολιτευσης.

Κι ομως,οσοι βριζουν και γραφουν κατά της συμμοριας του Κουλη δεν ειναι απαραιτητα οπαδοι του Συριζα.

Τι θυμαμαι λοιπον απο αυτο το παρτάλι της ταχα αριστερας που ισως πολλοι δεν θελετε να θυμαστε η προτιματε να κανετε οτι το εχετε ξεχασει?

Θυμαμαι οτι τους ψηφισα την πρωτη φορα,και επεισα και συγγενεις μου να κανουν το ιδιο,εγω…που δεν εχω πατησει ποτέ σε εκλογικο τμημα …ναι,πηγα και ψηφισα τον Ζηκο τον οποιο νομιζα προοδευτικο,με ειχε πεισει ο αριστερο-απατεωνας οτι θα κανει κατι διαφορετικο απο οσα εκανε επειτα.

Και τι εκανε?

Δημοψηφισμα στο οποιο μετετρεψε το οχι μας σε ναι,τεραστιο εγκλημα κατα της Δημοκρατιας,φυσικα δεν ξαναπατησα να του δωσω την ψηφο μου και οσοι πατε πισω στο ιστολογιο θα διαβασετε τι εγραφα 4 και χρονια για αυτον τον απατεωνα.

Μα δεν εκανε μονο αυτο.

Αυτο το αριστερο ταχα απο-κομμα.

Πρωτη απο τις κινησεις του ηταν να καταργησει το τοτε υπο δοκιμη Κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης που ειχε νομοθετησει ο Σαμαρας,ηταν ετοιμο να επεκταθει σε ολη την χωρα και σημαινε πολλα για οσους ζουσαν με ελαχιστα χρηματα η απλα δεν ειχαν να ζησουν….200 ευρω τον μηνα απο το τιποτα…ειναι κατι.

Και με τι το αντικατεστησε ο Ζηκος μαζι με την χαρχαλω την Φωτιου?

Με καρτα σιτισης 70 ευρω τον μηνα.

ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ?

Ρωταω οσους Ζαιους μπαινουν και χαιρονται που καποιος βριζει καθε μερα την Κουλα την μιζαδορα.

Ζειτε εσεις με 70 ευρω τον μηνα?

Θα μου πεις…ζεις τωρα με 200?

Αλλα δεν μιλαμε για τωρα,μιλαμε για τοτε.

Το σκατοκομμα λοιπον στην εξουσια και ο Ζηκος με πουρα,με κοτερα με βολτες,με υποχωρησεις παντου,με λατρεια στην Μερκελ η οποια τον νταντευε και τον καθοδηγουσε….ψηφισε μνημονιο,επεβαλλε λιτοτητα χειροτερη…η αριστερη συμμορια μαζι με τον αλλο απατεωνα των Ανελ,και τελικα προδωσε την χωρα παραδινοντας το Ονομα Μακεδονια στους Σλαβους και τον κολλητο του φιλο τον Ζαεφ.

Και φτανουμε στο μεγαλο εγκλημα,ειχε προηγηθει αυτο της Μανδρας,24 νεκροι,κανενας δεν πηγε φυλακη,κανενας πολιτικος δεν παει ποτέ φυλακη σε αυτη την μπανανια,μονο ο Τσοχατζοπουλος πηγε.

ΤΟ ΜΑΤΙ

Η πληρης ανικανοτητα,η εγκληματικη αδιαφορια,η θεατρικες παραστασεις μετα απο αυτο με Τοσκα,Τζανακοπουλο και αρχηγους Αστυνομιας και πυροσβεστικης που μας την εδειχναν ζωντανα λεγοντας οτι τα εκαναν ολα σωστα,οτι δεν θα εκαναν τιποτα διαφορετικο αν ξαναγινοταν παλι κατι τετοιο….

Αυτος ο απατεωνας..ο Τσιπρας,μιλαει σημερα για το καλαθι της νοικοκυρας,αυτος που της ειχε παρει και το καλαθι,μιλαει για μισθους αυτος που φτωχυνε τον λαο περισσοτερο απο κανεναν αλλον,μιλαει για Δημοκρατια και εγω ακομα θυμαμαι ποσο ξυλο ετρωγαν οσοι εβγαιναν να διαμαρτυρηθουν για οποιοδηποτε θεμα επι κυβερνησεως του.

Θα επρεπε κατ αρχην να ειναι φυλακη,αλλα ειπαμε,στην μπανανια μας οι πολιτικοι εχουν ασυλια,θα επρεπε να τον ειχαν διωξει απο το ταχα αριστερο απο-κομμα του,ομως ειναι παρων και θελει να κυβερνησει,και αυτο μου φερνει εφιαλτες και φοβο,τι αλλο χειροτερο μπορει να κανει?

ΤΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...