Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ασλανίδης Ιωάννης
Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.
Αντγος ε.α.

Οι Έξω από τα κομματικά ποιμνιοστάσια Έλληνες, ειλικρινά θέλουν να πιστεύουν ότι, όλοι οι πολιτικοί της χώρας μας θέλουν το καλό των Ελλήνων, της Πατρίδος και το μέλλον αυτής.

Παρ’ όλα αυτά βλέπουμε τα πολιτικά κόμματα να παρουσιάζουν ένα χάος επαφής μεταξύ των, για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας μας, δεν πιστεύω νοήμων Έλλην να έχει την αίσθηση ότι συνεργάζονται και σήμερα τα Κόμματα για το καλό του τόπου. Κάθε ένα κόμμα με τον τρόπο του προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι μόνο αυτό είναι ικανό και το μοναδικό που διαθέτει τον Μεσσία εκείνον ο οποίος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον Ελληνικό λαό και τους εργαζομένους, αυτό δυστυχώς το λένε ακόμη και αυτοί που στην πράξη, δεν άφησαν τίποτε όρθιο.
- Αδυνατούν να επέμβουν στην ουσία των προβλημάτων, λόγου χάριν στην δίκαιη είσπραξη εσόδων, στις τεράστιες περιουσίες που οι περισσότερες δημιουργήθηκαν ανέντιμα, εγκληματικά και εις βάρος του φορολογούμενου λαού. Διότι από ό,τι ξέρουμε, μετά την μεταπολίτευση, η Ελλάς δεν είχε εξωτερικό χρέος, γιατί και πώς έγινε αυτό το τεράστιο εξωτερικό χρέος; Γιατί χρεωνόμασταν αφού δεν βοηθούσαμε την παραγωγή; Πού πήγαν τα χρήματα αυτά που χρόνια δανειζόμασταν; Πώς και γιατί κατάντησε η χώρα μας να έχει πολλούς, πάρα πολλούς πάμπλουτους και από την άλλη πλευρά αυτή να είναι ένα πάμπτωχο και καταχρεωμένο κράτος; Όλα αυτά θέλουν απάντηση. Οι Υπεύθυνοι όμως σιωπούν.

Άρα τα μόνα κίνητρά των είναι η εξουσιομανία και πλουτομανία, οι δε παθιασμένοι οπαδοί των αποδεικνύονται δυστυχώς απλοί εθελόδουλοι, λακέδες των τυράννων τους.
Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς αυτήν την πολιτική νοοτροπία στη χώρα μας;
- Όταν υπάρχουν  πολιτικά κόμματα, τα οποία αυτοτιτλούνται προστάτες του Ελληνικού λαού και προπαντός των μη προνομιούχων εργαζομένων και συνθηματολογούν  με σημαία την «Καταπάτηση των Νόμων» στα πεζοδρόμια, μιας όποιας Κυβέρνησης που βγήκε με ψήφο του Ελληνικού λαού,τι να περιμένει πλέον κανείς. Και! από την άλλη, η αδικαιολόγητη συμπεριφορά των Συνδικάτων σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, σε μοναδική πλέον αποστολή την κάθοδο του δύσμοιρου Ελληνικού λαού σε πορείες και απεργίες, θεωρώντας ως πρώτιστο επιτυχίας της αποστολής των, την κάθοδο μυριωτέρων, αδιαφορώντας για τις υπόλοιπες συνέπειες.                                                                 -       Οι περισσότερες απεργίες, ο αριθμός των οποίων είναι τριπλάσιος του αντίστοιχου κοινοτικού μέσου όρου της Ε.Ε., είχαν εκβιαστικό χαρακτήρα και κατέληγαν στην απόσπαση απίθανων προνομίων. Έχει αυτός ο τόπος Ελπίδα;
- Εάν δεν αλλάξει η πολιτική νοοτροπία στην χώρα μας, εάν δεν αναβαθμισθεί το πνευματικό, ηγετικό, πατριωτικό και ουσιαστικών αρχών και αξιών πολιτικό επίπεδο, εάν δεν υπάρχουν πρότυπα, να προβάλλονται· πολιτικών, επιστημόνων και λοιπών κοινωνικών Ομάδων προσωπικότητες, με τα οποία πρότυπα πρέπει η νεολαία μας να μεγαλώνει και να «διδάσκεται», η Πατρίδα μας κινδυνεύει να μην έχει πλέον μέλλον.
Έσπειραν τα κόμματα μηδενισμό και αμοραλισμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη, χωρίς ντροπή και τώρα θερίζει τις συνέπειες όλος ο Ελληνικός λαός.
-
Τι να περιμένει πλέον, ο Σκεπτόμενος Έλληνας Πολίτης από μία τέτοια συνεχιζόμενη, δυστυχώς πολιτική νοοτροπία, η οποία έχει φθάσει την Ιστορική αυτή χώρα, από απόψεως εκτιμήσεως αρχών και ενδιαφέροντος στο ναδίρ, στο σύνολο σχεδόν των προηγμένων Κρατών. Μία χώρα που ήταν πρότυπο φιλοσοφίας, ηρωισμού και αγάπης προς την Πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια. Τώρα! Ένα-ένα γκρεμίζονται όλα.
Τέλος! Είναι γεγονός ότι κάθε ρεαλιστικός προβληματισμός, οφείλει σήμερα να ξεκινάει, όπως πολύ ορθώς επισημαίνει ο Αξιότιμος κ. Χ. Γιανναράς από το δεδομένο ότι το πολιτικό μας σύστημα έχει καταρρεύσει. Και! Ελπίδα θα αρχίσει να γεννιέται όταν κάτω από τα μπαλκόνια των κομματικών ρητόρων δεν θα υπάρχει ούτε ένας πολίτης. Μα ούτε ένας.
Επειδή η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία ας ευχηθούμε με πίστη και Ελπίδα στα δύσκολα αυτά χρόνια ιδεολογικής, κοινωνικής και πνευματικής δοκιμασίας της ανθρωπότητος, να έλθει κάποτε η γενιά εκείνη των καταξιωμένων Ελλήνων πολιτικών, που θα απαλλάξει τους Έλληνες από την κατάρα της διχόνοιας, να δογματίσει τα πολλά ΕΓΩ σε ΕΜΕΙΣ,γιά να κάμει το δένδρο της Δημοκρατίας μας να παραμείνει παντοτινά Αειθαλές και Ζείδωρο.

Ασλανίδης Ιωάννης
Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.
Αντγος ε.α.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

71 σχόλια :

 1. Κόμμα: Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι να αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι.

  Ε. Ρόϊδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εσυ στρατηγε μονος πηρες τις σαρδελες? δεν ησουν κολογλυφικο κοματοσκυλο?αν πεις οχι δεν σε πιστευω.αν πεις ναι σε παραδεχουμαι εισαι ειλικρεινης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ 1821 ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΟΝ.

  ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ...

  ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ,ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΙ,ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ,ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΙ ΚΛΠ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930 ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΡΗΚΕ 2.5 ΔΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Η ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΒΠ/Π ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...

  ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=qT7uX7-nf-w

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΙΤΕΣ !ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΚΥΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ .!!!!
   ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΛΕΦΤΑΣ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ...
   12,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΑΠΤΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό

   Απλά και σύντομα:
   1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);
   Επειδή ....
   σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;

   Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι ...διατάζετε την εφορία, εσείς ο "'Ελλην αυτόχθων ιθαγενής" (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.

   2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.

   3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ". Κλικ εδώ δηλαδή: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000 και βρίσκετε αυτό:   4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε "να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα", μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.


   Κάντε κλικ εδώ: https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).

   Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.


   Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;
   Οι άνθρωποι που σας έδιναν "τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές" για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

   Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;

   http://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html

   Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ...

   ΔΕΙΤΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΠΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΧΡΙΚΙΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ======================================
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
   ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ...

   ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....
   ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

   ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

   ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....
   ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....

   Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.......................ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

   ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ....

   ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Viky Charalambous
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
   (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

   ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
   ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

   Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

   ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

   ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

   ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

   ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ…   Διαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΟ 20% ΕΧΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ....

   Πάνος Σώζος

   ΠΡΟ’Ι’ΣΤΑΜΕΝΗ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣ

   » ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
   ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝΕ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ
   ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.

   ΑΝ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ » .

   ΕΔΩ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ..!!!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=26694

   Διαγραφή
  5. Νικόλαος Γεωργιάδης
   \
   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ, ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ......

   ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΓΩ, 50000....ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ....ΕΣΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ......

   ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ...ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ....

   ΜΙΛΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ, 50000, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ......ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ(ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ)....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.......

   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.....ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

   Διαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ 12ΘΕΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΑΦΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ??????????????/
   ΜΑΛΑΚΕΣ 12ΘΕΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ?????????
   ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?????????
   ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΩΖΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 753 ΤΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΒΩΣΝΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ????????/ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ??????????????????????/
   ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ 12ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΥΠΟΔΙΚΟΙ!

   Διαγραφή
  7. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ;
   ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ;

   ΡΕ ΖΩΩΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ;
   ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ;

   ΛΕΓΩ ΕΛΕΓΟΝ ΛΕΞΩ ΚΑΙ ΕΡΩ ΕΛΕΞΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ- ΕΙΠΟΝ ΕΙΡΗΚΑ ΕΙΡΗΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ
   ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  8. ΕΤΡΕΞΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ Η ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...

   ΒΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ???

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀😀

   Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ??

   Διαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ??

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ...😀😀😀

   ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΣ??
   ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΚΟΛΟ…

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
  11. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
  12. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑ....ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΙΚΛΗ

   Διαγραφή
  13. ΕΦΥΓΑ,ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ,ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ...

   ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...!!!!

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
  14. ΞΕΧΑΣΑ...!!!

   ΞΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ....!!!

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀😀

   Διαγραφή
  15. ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΡΕ ΖΩΟ;; ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΣΤΕ.
   ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.
   ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
   ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 0.1 % ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΗΛΘΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
   ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ

   Διαγραφή
  16. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΗΡΕ ΑΦΜ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 35% ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$,ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ....

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ....

   Διαγραφή
  17. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
   ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ???????????????
   ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ?????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  18. ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CNN...

   Διαγραφή
  19. ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΠΟ ΠΙΣΩ' ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ...

   ΞΥΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..

   ΑΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΛΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…

   ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ??

   ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΚΑΚΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...

   ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΝΑΖΙΣΤΕΣ) ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΤΜ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ) ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΜΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ....

   ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΠΟ ΠΙΣΩ' ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

   ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΑΤΟΚΡΕΜΜΥΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..

   Διαγραφή
 5. Δημήτρης Καζάκης : «Η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας
  θέλει τεράστια προετοιμασία και όχι ανεύθυνη εξαγγελία...ημερομηνίας της» !!!

  Η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας δεν είναι υπόθεση μιας ημερομηνίας.
  Πρόκειται για μια συλλογική πράξη ενός λαού που ισοδυναμεί με κοινωνική εξέγερση.
  Μετά την κήρυξη της απεργίας δεν υπάρχει επιστροφή.
  Ή θα νικήσει ο λαός και θα προχωρήσει μπροστά, ή θα νικήσει η μαύρη αντίδραση και θα λουφάξει μια για πάντα ο λαός.

  Γι' αυτό και οφείλουμε να την προετοιμάσουμε με την μέγιστη προσοχή και μαεστρία.
  Ο καθορισμός ημερομηνίας είναι εύκολος, αλλά αν δεν βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την πλειοψηφία του λαού, τότε κάηκε η όλη ιδέα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξανατεθεί τέτοιο ζήτημα.
  Χρειάζεται πολύ δουλειά στις γειτονιές.

  Πρέπει οι πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. να αναδειχθούν παντού - με την συνεπικουρία των φίλων και των συναγωνιστών από όλα τα άλλα κινήματα και τις πρωτοβουλίες πολιτών - σε φάρο σταθερότητας και βεβαιότητας μέσα σε μια θάλασσα αστάθειας, ανωμαλίας και αβεβαιότητας που συνθλίβει τον μέσο πολίτη και πλατιά λαϊκά στρώματα.

  Χωρίς αυτό και χωρίς κατάλληλη προετοιμασία για να αντιμετωπιστούν κράτος, παρακράτος και αναχώματα από τους επίσημους κομματικούς μηχανισμούς (μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων) δεν μπορεί να γίνει δυνατή μια αληθινή ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

  Ας μάθουμε πρώτα να δίνουμε με επιτυχία που θα ζηλεύουν οι πάντες τις «μικρές μάχες», για να πείσουμε τον κόσμο που σε μεγάλο βαθμό έχει στραμμένα τα βλέματά του πάνω μας, ότι είμαστε ικανοί να τα βγάλουμε πέρα και με τις μεγάλες καθοριστικές γι' αυτόν μάχες, όπως είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!
  https://epamhellas.gr/?p=29257

  Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.!!!

  «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
  https://www.youtube.com/watch?v=DoCM37o0VtE
  Ε.ΠΑ.Μ. - Δ. Καζάκης: "Η Νομική Δέσμευση" του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό.
  ΚΙΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ???
  Ε.ΠΑ.Μ. : Τα 15 άμεσα βήματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας
  https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απελευθέρωση της χώρας από χρέος και ευρώ σε 15 βήματα…
   Αυτά είναι:
   • 1. Η καταγγελία του χρέους και η οριστική παύση αποπληρωμής του.
   • 2. Ακύρωση όλου του μνημονιακού θεσμικού πλαισίου που άλλαξε το νομικοπολιτικό καθεστώς της χώρας και επέβαλε την κατοχή.
   • 3 Η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη
   • 4. Η καθιέρωση εθνικού κρατικού νομίσματος.
   • 5. Η εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας.
   • 6. Η επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων.
   • 7. Η εκκαθάριση σε καθεστώς λειτουργίας των «συστημικών» τραπεζών.
   • 8. Η εξασφάλιση της ομαλότητας των συναλλαγών στη μεταβατική περίοδο.
   • 9. Η εξασφάλιση της επάρκειας των αγαθών.
   • 10. Η προστασία και ο έλεγχος της αγοράς και των τιμών των προϊόντων.
   • 11. Η άμεση αποκατάσταση των εισοδημάτων.
   • 12. Η «σεισάχθεια» των εσωτερικών χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων.
   • 13. Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης.
   • 14. Ο έλεγχος των στρατηγικών τομέων της οικονομίας και των αντίστοιχων επιχειρήσεων.
   • 15. Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση και το νέο Σύνταγμα

   ΔΕΝ μας αξιζει αυτη η καταντια, ΔΕΝ μας αξιζει να μας κυβερνουν μερικα πολτικα σκουπιδια.!!!
   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΚΥΨΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.!!!
   ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.....

   Διαγραφή
  2. Η συζήτηση γύρω από τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε το καθεστώς κατοχής φουντώνει. Πολλοί έρχονται να συμμερισθούν την αναγκαιότητα της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, αλλά ομιλούν χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη γι’ αυτό, με συνέπεια η σύγχυση και η παραπληροφόρηση να επικρατούν.

   Πρέπει να τονιστεί, ότι ολόκληρη η διαδικασία είναι ενιαία και αδιαίρετη. Δεν μπορεί να γίνουν κάποια από τα παρακάτω βήματα και άλλα να παραμεληθούν. Διότι τότε, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι μεγάλα και απρόβλεπτα.

   Εννοείται, ότι το εγχείρημα πρέπει να το αναλάβει εξ αρχής και να το διεκπεραιώσει μια νέα δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας οφείλουν, να πιστεύουν ακράδαντα στο εγχείρημα και να γνωρίζουν στη λεπτομέρειά του κάθε του τεχνική πτυχή.

   Έτσι το σημερινό πολιτικό προσωπικό και όλα τα άλλα στελέχη που με ψεύτικη επιστημονικοφάνεια υπηρέτησαν και υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς, ούτε θέλουν, ούτε γνωρίζουν το πως, ούτε μπορούν. Συνεπώς, είναι αδύνατο να περιμένουμε απ’ αυτούς το οτιδήποτε κι εναπόκειται σε δυνάμεις όπως το ΕΠΑΜ, που διαθέτουν τη βούληση, τη γνώση και την εμπειρία να το αναλάβουν, και στον κόσμο να υποστηρίξει αυτή την επιλογή.

   Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά τα 15 βήματα μιας πολιτικής απελευθέρωσης με σκοπό την αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, της Δημοκρατίας, την ανάταξη της οικονομίας και την ευημερία για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

   ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.!
   ΟΛΟΙ Ε.ΠΑ.Μ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΝΕΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤ’ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS
   ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ...

   ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΨΕΜΑ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ..

   ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟ ΣΕ Ρ/Σ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ,ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ...

   ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

   ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ,ΠΟΤΕ..!!

   ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ 30.000 ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ...

   Διαγραφή
  4. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??
   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή
  5. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ..

   ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia

   Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.

   Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

   Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!

   ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!
   Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

   Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
   Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!

   Πηγή: taxalia

   Διαγραφή
  6. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ.
   ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.
   ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ.

   Διαγραφή
  7. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ....

   ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΣ,ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

   ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  9. ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?????????? ΜΑΛΑΚΑ!

   Διαγραφή
  10. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥ
   ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
   ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ 93%

   Διαγραφή
  11. ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΣΩΖΟ Η ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΩΛΕΤΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ 600 ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΡΧΙΔΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ???????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ!

   Διαγραφή
  12. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
  13. ΣΩΖΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΕΤΣΗΣ....!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ
   Ε ΡΕ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

   Νικος Κωλετσης ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!600,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΙ 100,000,000 ΜΕΤΡΙΚΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ!!!!!!!!!!


   ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - 754 ΤΡΙΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ .

   https://www.youtube.com/watch?v=3zNef-e9CHs

   Διαγραφή
  14. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  15. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀😀

   Διαγραφή
  16. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ---------------------------------------------------------------------------
   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
  17. ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΑΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΘΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  18. ΔΥΣΚΟΛΕΣ
   ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ
   ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΕ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;
   ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ.
   ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
   ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ.
   ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΞΑΦΡΙΖΑ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

   Διαγραφή
  19. ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ??????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  20. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΡΩΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ...!!!

   ****ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!****

   Διαγραφή
  21. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
   ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ???????????????
   ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ?????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  22. ΠΟΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
   ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΛΕΣ
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

   Διαγραφή
  23. ΑΦΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ...

   ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...ΔΕΙΤΕ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

   ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

   ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

   ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...!!!!

   Διαγραφή
  24. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   ------------------------------
   ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΠΡΕΖΟΝΙ...... ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ,ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  25. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό
   http://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html


   Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ.
   ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.
   ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΙΤΗ ΤΟΜΑΡΙ ΟΥΣΤ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

   Διαγραφή
  26. ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
   ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ
   Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΩ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ . ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
   ΜΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥΣ.
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..

   ΗΛΙΑΣ

   Διαγραφή
  27. ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ.....

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ,Η ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...

   ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???

   ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ???

   ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ Η ΟΧΙ???

   ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ???
   Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ???

   ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ???
   ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ…..
   ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ???
   ΜΙΑ,ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ….

   ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘHΜΑΤΑ???
   ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΥΤΟ???
   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ...

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ???

   http://www.youtube.com/watch?v=KVHXxTD4eyo

   Διαγραφή
  28. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  29. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 11:45 μ.μ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
   ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
   ΑΝ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕΝΤΣ. ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ.
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
   ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑ.

   Διαγραφή
  30. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 11:39 μ.μ.
   ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΙΟΛΗ, ΣΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΑΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗ ΨΩΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΖΑΚΗΣ-ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΕΛΙΝΗΑΖΕΣΑΙ, ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΨΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΔΙ....

   Διαγραφή
  31. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 10:58 μ.μ.
   ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΄Η ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΑΡΙΡΟΓΥΦΤΟΥΣ;
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΜΟΛΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ;
   ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΓΕΛΟΙΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  32. Ε ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΖΑΚΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ
   ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
   ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
   ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΒΛΕΠΩ ΓΥΦΤΟ
   ΠΟΙΟΣ ΡΙΖΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ
   ΑΠΟΛΑΥΣΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ

   Ο Αρτέμης Σώρρας προσπάθησε να αγοράσει και τον Παναθηναϊκό
   https://www.youtube.com/watch?v=sMrODLZiMvw

   Συλλεκτικές βλακείες του Σώρρα 2014
   https://www.youtube.com/watch?v=ukXL3D78ZEM

   Αρτέμης Σώρρας ..η μαλακία χτύπησε κόκκινο..τό τερμάτισε...
   https://www.youtube.com/watch?v=mS-wZpqxLXs

   Διαγραφή
  33. http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
   ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ?????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΙΘΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  34. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ....

   Διαγραφή
  35. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ....

   ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!

   ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΠΑΡΕ ΛΑΣΠΗ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ....

   ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟ,ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....

   Διαγραφή
  36. ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΣΣ ΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΚΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΑΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΤΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. ΙΣΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΠΙΧΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ....YOUR MASTURBATION GOES OVER THE CLOUDS ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  37. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ.!!!!😀😀😀

   ΕΦΥΓΑ ΤΩΡΑ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ....

   *****ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...!!!!****

   Διαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:27 μ.μ.
   ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΣΣ ΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΚΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΑΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΤΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. ΙΣΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΠΙΧΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ....YOUR MASTURBATION GOES OVER THE CLOUDS ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ????????????????

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:11 μ.μ.
   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
   ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ?????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΙΘΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:13 μ.μ.
   ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ....

   Διαγραφή
 7. ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΠΟ ΠΙΣΩ' ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ...

  ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..

  ΑΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΛΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…

  ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ??

  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΚΑΚΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...

  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΝΑΖΙΣΤΕΣ) ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΤΜ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ) ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΜΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ....

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΠΟ ΠΙΣΩ' ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

  ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΑΤΟΚΡΕΜΜΥΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΓΕ?????? ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ?????????
   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:28 μ.μ.
   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:27 μ.μ.
   ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΣΣ ΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΚΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΑΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΤΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. ΙΣΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΠΙΧΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ....YOUR MASTURBATION GOES OVER THE CLOUDS ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:29 μ.μ.
   ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ????????????????

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:11 μ.μ.
   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
   ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ?????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΙΘΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:13 μ.μ.
   ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:20 μ.μ.
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό
   http://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html


   Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ.
   ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.
   ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ.

   Διαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ...!!!!😀😀😀

   ΕΦΥΓΑ ΤΩΡΑ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ....

   *****ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...!!!!****

   Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΚΗ...
   ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΖΑΒΟ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ;
   ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".
   ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ.

   Διαγραφή
  5. 12,000 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ... ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΥΝΕ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΑΡΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  6. ΓΥΦΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΣ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΠΕΦΕΥΓΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ. ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.
   Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΕ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
   ΚΟΦΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΟΥ.

   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
   Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

   Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

   http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]