Το κατά Γαβρόγλου ανάγνωσμα

«Ξεχάστε Παλαιολόγο και Αγιά Σοφιά» «Γύρω από τους Ρωµιούς και την Πόλη έχουν υφανθεί ακραίες απόψεις, έχουν οικοδοµηθεί µύθοι, έχουν κρυφτεί πολλές αλήθειες (…) Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το µνηµόσυνο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που γίνεται κάθε χρόνο, στις 29 Μαΐου, δεν
βοηθάει, νοµίζω, σε αυτή την πιο σύνθετη προσέγγιση. Γιατί το µνηµόσυνο δεν γίνεται για την σωτηρία της ψυχής του Παλαιολόγου, δεν γίνεται καν για να διαφυλαχτούν µνήµες. Μήπως λοιπόν πρέπει να αναρωτηθούµε τι εξυπηρετεί άραγε µία τέτοια χρήση της Ιστορίας; Ή σε τι ακριβώς παραπέµπουν όλες οι εικόνες που έχουν την Αγία Σοφία χωρίς µιναρέδες;»
Τι Άθλιοι Μισέλληνες ! Ο Ελληνικός λαός έχει πια Αηδιάσει με το μένος τους εναντίον του Ελληνισμού Εδώ σε Αυστραλία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική, κ.ά. εισάγουν ειδικά το μάθημα της Ελληνικής Μυθολογίας, που θεωρείται αξεπέραστη και διδακτικότατη, κι αυτοί οι Μισέλληνες θέλουν να την υποβαθμίσουν και να την αλλοτριώσουν με άλλες λένε “μυθολογίες” ! Ποιές ; Για να κάνουν “χυλό” το μυαλό των μικρών παιδιών. Μετά, αντί για την ανυπέρβλητη Αρχαία Ελληνική μας Ιστορία, θα βάλουν οι Ανθέλληνες “διδασκαλία της οικογενειακής, της προφορικής και της τοπικής Ιστορίας”, δηλαδή Τίποτα. Στόχος τους τελικά είναι να μην μαθαίνουν οι Έλληνες την Ιστορία τους, αυτή που εξέλιξε το παγκόσμιο Γίγνεσθαι, να μην νιώθουν περήφανοι οι Έλληνες για την Ιστορία του λαού τους. Όξω στο διάολο σιχάματα, κι ευτυχώς που θα γίνουν εκογές το 2018 ή 2019 και θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη οι Εχθροί του Ελληνικού Λαού !

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Το κατά Γαβρόγλου ανάγνωσμα

  1. Γαβρόγλου,λίγοι μήνες σας έμειναν,προδότες,ανθέλληνες,βρομοσοδομόφιλοι

  2. MΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΟΛΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ!!

  3. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Comments are closed.