Η ληστεία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - Η Απόλυτη φτωχοποίηση ο στόχος

Αρπάζουν κυριολεκτικά την λαϊκή περιουσία η κυβέρνηση και οι δανειστές – Στόχος 5.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μέχρι τέλος 2017

του Παύλου Δερμενάκη

Η νέα φάση επιδρομής στη λαϊκή περιουσία ξεκινά αυτή την περίοδο με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από την κυβέρνηση Τσίπρα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός των άλλων «τίτλων» κατακτά και τον τίτλο της «κυβέρνησης των πλειστηριασμών».

Με μια σειρά αποφάσεων που έλαβε και συνεχίζει να λαμβάνει, μετά από εντολή των δανειστών, έχει διαμορφώσει ένα θεσμικό πλαίσιο που ευνοεί τις τράπεζες και το δημόσιο όσον αφορά τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε βάρος των οφειλετών. Άλλαξε των κώδικα πολιτικής δικονομίας στερώντας δυνατότητες στους δανειολήπτες-οφειλέτες ενώ διευκολύνει τις τράπεζες. Μείωσε τις αξίες στις διαδικασίες πλειστηριασμών. Εκμηδένισε ουσιαστικά το νόμο «Κατσέλη», αφού περιόρισε στο ελάχιστο την προστασία μόνο της πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος 2018. Θεσμοθέτησε την πώληση των δανείων, ακόμα και των υγιών, στα αρπακτικά funds. Αυτές τις μέρες βάζει το «κερασάκι στην τούρτα», των τραπεζών και των funds, με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Στόχος 5.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μέχρι τέλος 2017!

Αυτά είναι σε συντομογραφία τα έργα της «κυβέρνησης των πλειστηριασμών». Ως γνωστόν η κυβέρνηση Τσίπρα εκλέχτηκε με σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» το Γενάρη 2015 και με την υπόσχεση της προστασίας των λαϊκών στρωμάτων από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς στις εκλογές της 20/9/2015.

Απέναντι στη διαδικασία των κατασχέσεων-πλειστηριασμών έχουν αναπτυχθεί δυναμικές κινήσεις αντίδρασης και αποτροπής. Άρχισε να οργανώνονται από το 2013 και πήραν σημαντικές διαστάσεις, σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα μετά το Σεπτέμβριο 2016. Τότε ξεκίνησαν με ένταση, από το δημόσιο και τις τράπεζες, οι διαδικασίες πλειστηριασμών ακινήτων ακόμα και 1ης κατοικίας που ανήκουν σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες. Για να ξεπεράσουν τις όποιες αντιδράσεις η κυβέρνηση και οι δανειστές-εντολείς της αποφάσισαν να λάβουν πρόσθετα μέτρα για να αποτρέψουν την όποια διαδικασία ματαίωσης πλειστηριασμών στο μέλλον. Ενεργοποιούν, κατόπιν εντολής των δανειστών, τη διαδικασία ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Οι δανειστές το είχαν θέσει ως προαπαιτούμενο στη διαδικασία της δεύτερης αξιολόγησης. Φυσικά η εθελόδουλη κυβέρνηση «έτρεξε» αμέσως να το υλοποιήσει. Για το σκοπό αυτό ετοίμασε το θεσμικό πλαίσιο που καθορίζει τη σχετική διαδικασία και παράλληλα ετοίμασε την ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών.

Η διαδικασία της υφαρπαγής
Με τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα παρακάμπτεται η διαδικασία των ειρηνοδικείων και συνεπώς των πιθανών ανεπιθύμητων για την κυβέρνηση αντιδράσεων. Όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά. Η κατάθεση των εγγυητικών, των εγγράφων πιστοποίησης και των προσφορών θα γίνεται ηλεκτρονικά ενώ θα επεκταθεί σημαντικά η χρονική διάρκεια των πλειστηριασμών (της κατάθεσης των προσφορών). Αντί του χρονικού διαστήματος 15:00 – 17:00 κάθε Τετάρτη το σύστημα διαφαίνεται ότι θα είναι ανοικτό 3 μέρες την εβδομάδα για το διάστημα από 10:00 έως 17:00. Με βάση τις προτάσεις που θα κατατίθενται θα επιλέγει το σύστημα την υψηλότερη και θα ακολουθούν οι λοιπές διαδικασίες μεταβίβασης και μεταγραφής του ακινήτου μέσω του συμβολαιογράφου.
Η τιμή έναρξης κάθε πλειστηριασμού δεν είναι η αντικειμενική αξία του ακινήτου με βάση την οποία ο δανειολήπτης πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ. Σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο θεσμικό πλαίσιο, η τιμή έναρξης είναι η τιμή που ισχύει στην ελεύθερη αγορά όπως την προσδιορίζει, κατά την χρονική στιγμή της κατάσχεσης του ακινήτου, ειδικός εκτιμητής. Έχει δε ιδιαίτερη σημασία για τη «διαφάνεια» της διαδικασίας το γεγονός ότι τον εκτιμητή τον ορίζει ουσιαστικά η τράπεζα και αυτός ορίζει την αμοιβή του η οποία τελικά επιβαρύνει τον οφειλέτη.

Σύμφωνα με την τελευταία μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδος οι αξίες των ακινήτων σε μέσο ύψος έχουν υποχωρήσει, στο τέλος 2016, κατά 42% από το ανώτατο σημείο τους το 2008. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι κατοικίες που θα βγουν στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό θα είναι σε αξίες πολύ χαμηλότερες από τις αξίες α) που έχουν καταβάλλει οι οφειλέτες για την απόκτησή τους β) με τις οποίες κατέβαλλαν τον αναλογούντα φόρο αγοράς κατά την απόκτησή τους, γ) με τις οποίες υπολογίζεται και καταβάλλεται από τον μέχρι τώρα ιδιοκτήτη ο ΕΝΦΙΑ και παλαιότερα ο ΕΤΗΔΕ. Αν δε ο πλειστηριασμός στην πρώτη διαδικασία δεν συγκεντρώσει προσφορές (άγονος) στην επόμενη η τιμή έναρξης θα είναι στο 50% της τιμής της ελεύθερης αγοράς που προσδιόρισε ο εκτιμητής!

Σαν συνέπεια όλων των παραπάνω, οι δανειολήπτες που βρίσκονται σε αδυναμία εξόφλησης των οφειλών τους, όχι με δική τους υπαιτιότητα αλλά γιατί οι μνημονιακές κυβερνήσεις με τις αποφάσεις τους μείωσαν τα εισοδήματα και διόγκωσαν την κρίση, θα υποστούν μια τρομακτική συνολικά οικονομική και όχι μόνο ζημιά. Θα χάσουν το σπίτι τους που α) το πλήρωσαν σε πολύ μεγαλύτερη αξία, β) κατέβαλλαν και δικά τους μετρητά για την αγορά, επιπλέον του δανείου, γ) εξόφλησαν ένα, ενδεχόμενα μεγάλο, μέρος του δανείου μέσω των δόσεων και δ) επιβαρύνθηκαν με φόρους σε πολύ μεγαλύτερες αξίες και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μετά από όλα αυτά ενδεχόμενα θα συνεχίζουν να οφείλουν ένα σημαντικό μέρος του δανείου, αφού με τις εξευτελιστικές τιμές που θα γίνονται οι πλειστηριασμοί είναι σαφές ότι δεν θα εξοφλείται το όλο ποσό του δανείου και συνεπώς ο δανειολήπτης θα χάνει το σπίτι του, και όσα προαναφέραμε, και θα συνεχίζει να χρωστά στην τράπεζα. Είναι δε τέτοιος ο παραλογισμός του συστήματος σε κάποιες περιπτώσεις, που μπορεί να οδηγηθούν στον πλειστηριασμό ακόμα και 3 ακίνητα στη σειρά (εγγυητών) χωρίς τελικά να έχει εξοφληθεί πλήρως η οφειλή προς την τράπεζα.

Η επόμενη φάση μετά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έχει καταγραφεί σε εικόνες και έργα στην Ισπανία. Στην Ελλάδα η πρώτη εικόνα καταγράφηκε πριν μερικές μέρες στο Ρέθυμνο με την λαϊκή αντίδραση ενάντια στο αμερικάνικο fund που εξαγοράζοντας το σχετικό δάνειο πήγε να κάνει κατάσχεση σε κατάστημα με την βοήθεια των ΜΑΤ. Συνεπώς αναμένονται εικόνες Ισπανίας, όπου ενώ οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των σπιτιών θα αρνούνται να βγουν στο δρόμο, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, με εντολή της κυβέρνησης, θα απομονώνουν ολόκληρα τετράγωνα. Θα σπάζουν τις πόρτες των ταμπουρωμένων στα σπίτια τους ιδιοκτητών και θα τους πετούν αυτούς και τα υπάρχοντά τους στο δρόμο…

Απόλυτη φτωχοποίηση ο στόχος
Είναι καθαρό ότι η πολιτική κυβέρνησης, δανειστών και αγορών είναι η απόλυτη φτωχοποίησή μας μέσω της χρέωσης (κρατικής ή δικής μας προσωπικά) όπως ακριβώς γινόταν και στην αρχαία Αθήνα. Και αυτό δεν θα έχει τέλος αν δεν πετύχουν το σκοπό τους.

Είναι καθαρό ότι, το κεφάλαιο και οι πάσης φύσεως εκπρόσωποί του, έχουν σκοπό να μας πάρουν όχι μόνο το μόχθο μας από εδώ και μετά με τις μειώσεις μισθών κ.λπ. Στόχος τους είναι να μας πάρουν και ότι πετύχαμε όλες τις προηγούμενες δεκαετίας, μετά από επίπονους λαϊκούς και εργατικούς αγώνες σε άλλες συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος τους είναι η λαϊκή περιουσία, η λαϊκή αποταμίευση (είτε αυτή είναι οι καταθέσεις, όσες υπάρχουν ακόμα, είτε είναι τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, τα οποία ήδη τα έφαγαν και συνεχίζουν), η λαϊκή κατοικία, ότι αποκτήσαμε με πόνο και μόχθο όχι μόνο εμείς αλλά και οι προηγούμενες γενιές με τεράστιες στερήσεις και θυσίες. Κεφάλαιο, κυβέρνηση, δανειστές θεωρούν ότι σταδιακά ωριμάζουν οι συνθήκες, αφού μας έφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων, να περάσουν στα επόμενα στάδια βίαιης αρπαγής της λαϊκής περιουσίας. Των σπιτιών μας και στη συνέχεια των αποταμιεύσεων. Στην παρούσα φάση η επίθεση γίνεται στην ακίνητη περιουσία. Θα ακολουθήσει η επίθεση και σε ότι θα έχει μείνει από τις καταθέσεις με τη δήμευσή τους, «ανακεφαλαιοποίηση» θα το πουν, για να σωθούν για πολλοστή φορά οι τράπεζες…e-dromos.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

 1. ΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ''ΦΑΝΤΣ'' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΥΟ ΑΛΛΑ ΘΡΑΣΥ ΤΟΜΑΡΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ''ΦΟΡΜΟΥΛΑ'' ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΣΑΠΟΛΟΦΑΓΟ ΚΑΡΙΟΙΛΑΚΟ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ? ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚ U.S.A ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΑΑ ΟΛΑ ΚΙΌΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΑ ...ΝΑΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ''ΠΟΝΗΡΑ'' ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ? ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΑΜΑΘΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΕΗ ΟΣΑ ΚΙΆΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΧΙΔ....ΕΕΕ ΕΥΡΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΦΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΤΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΕΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΟΙΙΙ ΟΙΙΙ ΜΑΝΑ'Ν ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ'Σ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ''ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ''΄ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ 'ΧΑΡΤΙΑ'' ΟΙΙΙ ΟΙΙΙΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.Μ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 76 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΟΥΤΥΑΡΕΣ ;ΣΠΡΕΣ ΠΛΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΒΛΕΠΠΝΤΑΣ ΕΝΤΑΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΧΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΟΤΕ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΥΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ (ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΗΘΩΝ) ΚΑΙ ΒΖΖΖΖΙΙΙΙΝ ΒΖΖΖΖΙΙΙΝ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ ...ΕΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ'Μ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΟ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΑ 150αρικα ΧΛΑΑΑΤΣΣΣ ΤΑΧΩΜΕ ΚΑΤΑΣΡΑΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ΄ΤΣ ΚΑΙ ΩΩΩ ΚΑΥΛΩΜΑΝΕ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΗΡ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΟΠΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΜΠ ΠΡΟΗΓΟΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΔΙΠΑΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΟΣ......ΟΜΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ .....ΤΩΡΑΑΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΝΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΝ ΖΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ....ΠΟΛΑΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΠΑΛΙ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ....

   ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ....

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
   ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ...

   ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....
   ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

   ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

   ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....
   ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....

   Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.......................ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

   ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ....

   ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ…!!!!

   " ΠΆΓΙΑ Εντολή πληρωμής ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
   "Νόμιμη Νομική Εξώδικη ΔΙΑ-δικασία" _ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣΦ-ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΗΜ-ΤΕΛΗ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜ-ΤΕΛΗ…

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ…

   ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=Xe1fIyfQfoQ

   Διαγραφή
  4. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΖΩΟ?ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΜ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ?

   Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  7. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΜΠΩΔΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...

   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΗ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΧΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

   30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ??

   ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ??

   ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ??

   Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ????? 3 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΛΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

   Διαγραφή
  9. Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

   - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

   - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

   - Απόπειρες απάτης

   - Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

   - Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

   - Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   Διαγραφή
  10. ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΤΡΟΜΠΑ ΣΦΟΥΓΚΩΚΩΛΑΡΙΕ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝΕ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΚΑ Η ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΟΥ???

   ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΛΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   ΑΝΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΟΥΦΞΕ ΠΑΛΙ .!!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]