Σ. Θεοδωράκης μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας: «Η ελληνική Μακεδονία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί»

Η σημερινή απόφαση ενισχύει την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η Βουλή πήρε μία απόφαση που υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και ενισχύει την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.

«Το Ποτάμι έχοντας ως οδηγό την εθνική και όχι την κομματική πυξίδα στήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών, που σπάει την μονοπώληση του ονόματος της “Μακεδονίας” από τη γειτονική μας χώρα» σημείωσε και επισήμανε ότι «Η ελληνική Μακεδονία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αντιθέτως είναι στο χέρι μας να παραμείνει η πρωτεύουσα δύναμη στην οικονομία, στην παραγωγή, στον πολιτισμό»

Καταλήγοντας ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι «η γεωπολιτικά ευαίσθητη γειτονιά μας έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και συνεργασία. Να ενισχύουμε διαρκώς όσα μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Αυτό ήταν και παραμένει το μεγάλο στοίχημα στα Βαλκάνια. Πρέπει να το κερδίσουμε».

loading...

6 thoughts on “Σ. Θεοδωράκης μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας: «Η ελληνική Μακεδονία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί»

  1. Που την είχες δει ρε ξεφτίλα την ανασφάλεια και δεν την είδαμε εμείς; θοδωράκη χαμένε, άσε τα περιτυλίγματα, το περιεχόμενο μετράει.

  2. Ούστ από εδώ κοπρόσκυλο ξεφτίλα πουλημένο τομάρι

  3. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ & Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ?🤔

  4. Όταν ο προδότης δέν έχει τήν αίσθηση τής πράξης του για να κρεμαστει στην συκια, τον κρεμαμε εμεις οι Κρητικοι …
    ΄Εχεις τελειωσει γιά τούς Κρητικούς . Τόλμησε προδότη να κατεβείς στήν Κρήτη !

  5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300;;; Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ (ΔΗΛΑΔΗ 110 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  6. Λογια απο ενα σαπιο προβληματικο απολειφαδι ενα βρωμερο υποκειμενο ενα αναξιο ''πραμα'' που δεν εχει καν δικαιωμα να ζει αναμεσα μας ενας βρωμιος αρρωστος αυνανας ενα τιποτα

Comments are closed.