Εκδότης κατά “εθνικού μηνυτή” Δημητρά: Πέντε ΜΚΟ τουλάχιστον “δικές” του

 

O εκδότης του Athens Review of Books Mανώλης Bασιλάκης φέρνει στη δημοσιότητα το υπόμνημα με το οποίο έχει απαντήσει στη μήνυση του Δημητρά.

ΠΗΓΗ: athensvoice.gr

Στην απάντησή του αποκαλύπτει ότι ο «εθνικός μηνυτής», όπως τον αποκαλεί, λειτουργεί μια σωρεία ΜΚΟ με έδρα μια ταχυδρομική θυρίδα στα Γλυκά Νερά. Ανάμεσά τους το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), του οποίου η Παγκόσμια οργάνωση έχει βάλει λουκέτο από το 2007 κατόπιν οικονομικού σκανδάλου, η Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας ΕΤΕΠΕ, η Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων (ΕΟΔΚ), των Συνεργαζόμενων Οργανώσεων και Κοινοτήτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ρομά στην Ελλάδα (ΣΥΚΑΔΡΕ) και η Ένωση ΟυμανιστώνΟυμανιστριών Ελλάδος.

Μέσω των πολυάριθμων αυτών ΜΚΟ σφραγίδων, με έδρα τη ταχυδρομική θυρίδα στα Γλυκά Νερά, ο εθνικός μηνυτής -όπως καταγγέλλει ο Μανώλης Βασιλάκης- έχει προκαλέσει μόνο τα 2 τελευταία χρόνια 200 δικογραφίες, οι οποίες, ενώ σχεδόν όλες έχουν καταλήξει φυσικά σε αθωωτικές αποφάσεις, έχουν στοιχίσει ανυπολόγιστα ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο και έχουν επιφέρει μεγάλη ηθική και οικονομική ζημία στα θύματά του.

https://www.defence-point.gr/

loading...