ΣΟΚ!!! Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ! (φωτό)

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ ο 38χρονος μεγαλύτερος γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του νωρίς το πρωί στο σπίτι του στον Βόσπορο.

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς αρχικά υπέθεσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στη συνέχεια βρήκαν στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε δολοφονία.

Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Ο 38χρονος γιος του Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες χώρισε από την σύζυγο του μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

«Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακές του στην κατάθεσή τους. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες χώρισε από την σύζυγο του μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έφυγε για την Κωνσταντινούπολη σε αεροπλάνο, αφού έμαθε τα τραγικά νέα, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σόυλου.

Ο Σόυλου είπε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα και ότι δεν μπόρεσε ακόμη να μιλήσει με τον Μεσούτ Γιλμάζ, αλλά μίλησε με τα αδέλφια του. Ο Σόυλου εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, 70 ετών, του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Ποιος ήταν ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ

Ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, γιος του τέως Τούρκου πρωθυπουργού, γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1979 και μαζί με τον αδερφό του είχαν την εταιρία CFS «Istanbul Investment Inc.» με την είχαν αναλάβει και ανασκαφές για το χτίσιμο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.

loading...