Άνθρωποι του Θεου η Ηγεσία της εκκλησίας? – Ο Μενγκελε θα ντρεπόταν μπροστά τους.

Εχω την πιστη μου,δεν ειμαι απο αυτους που πανε συχνα στην εκκλησια ουτε σταυροκοπιεμαι καθε τοσο με την πρωτη ευκαιρια,πιστευω οτι δεν ειναι μεσα στους ναους ο Θεος και κυριως οτι δεν εκπροσωπειται απο κανεναν κληρικο ιδιαιτερα στα ανωτατα αξιωματα,υπαρχουν σοφοι και ηθικοι Ιερεις αλλα αυτοι βρισκονται μακρυα απο τα αξιωματα αυτα.

Με την ευκαιρια αυτη να θυμηθουμε τι εκανε η ηγεσια της Εκκλησιας στην διαρκεια της πανδημιας.

Υποταχθηκε οπως ολοι στις εντολες,παραλογες και ανηθικες της κυβερνητικης παραταξης,απαγορευσε την εισοδο σε ναους,κυνηγησε οσους Ιερεις δεν ειχαν εμβολιαστει,εβγαλε φιρμανια για υποχρεωτικο εμβολιασμο και προσπαθησε με καθε τροπο να κανει κατι που δεν ηταν στα καθηκοντα της.

Το χειροτερο απο ολα ομως,…..γιατι ας πουμε οτι ολα τα προηγουμενα δεν ειχε την δυναμη η το θρησκευτικο ηθος να τα αντιμετωπισει ειναι οι εγκυκλιοι και συνεντευξεις πολλων Μητροπολιτων οι οποιοι σαν υπαλληλοι του Σατανα εσπειραν το μισος και τον διχασμο αναμεσα στον πληθυσμο,κατι αναλογο με αυτο που εκανε ο Κουλης δηλαδη,ηταν αυτο ενα θεαρεστο εργο?

ΟΧΙ

Θυμαμαι τον Μεσσηνιας,τι δεν εχει πει,τι μισος εβγαζαν οσα ελεγε,τον πρωην Ζακυνθου και αλλους,χειροτεροι απο τους δουλοπαροικους ειδικους του Μαξιμου και τον κυβερνητικο εκπροσωπο.

Θα αισθανονται οτι με οσα ειπαν η εκαναν υπηρετησαν την θρησκεια?

Βγηκε καποιος να ζητησει συγνωμη για οσα ειπαν η πιστευουν οτι ξεχαστηκαν?

Ντροπη του Θεου ειναι ολοι αυτοι,εχει αποστρεψει το βλεμα του απο πανω τους,η τιμωρια τους θα ειναι σκληροτερη απο ολων εμας των υπολοιπων.

Οχι,δεν ειναι ανθρωποι του ολοι αυτοι,συνεργοι σε εγκληματα ειναι,και αν υπαρχει θεος θα τους το ανταποδωσει.

Δειτε ενα απο τα δεκαδες παραδειγματα

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πρέπει να έχει γενική εφαρμογή στην κοινωνία.

loading...