Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη χειρουργός σε νοσοκομείο της Αθήνας για... φακελάκι

Χειρουργός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη για δωροληψία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.
Σε προκαθορισμένη συνάντηση, που έγινε χθες στο νοσοκομείο, ο γιατρός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον χειρουργό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε ο φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς γιατρός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με 700 ή 1000 ευρω τι θα κάνουν , που για να πάρουν ειδικότητα θέλουν μαζί με τις σπουδές τουλάχιστον 15 χρόνια διάβασμα και εργασία και στο τέλος αυτός είναι ο μισθός του , ο δε βολευτής παίρνει το 7.000 τον μήνα και χωριστά τα συμβούλια , επιτροπές κ.λ.π και είναι οι περισσότεροι για τα ΜΠΑΖΑ άσχετοι και αγράμματοι , όταν δε τους ακούς στην τηλεόραση σου πέφτουν τα μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή