Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Gianni Pittella, διάδοχος του Martin Schulz στην ηγεσία των…

Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, αφού έφερε τον πρωθυπουργό μας στις στοργικές αγκάλες και φτερούγες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, υποκριτικά ζήτησε στην Ιταλική Γερουσία αλληλεγγύη για την Ελλάδα.

Βέβαια ο Pittella απευθύνθηκε λίγο καθυστερημένα στην Ιταλική Γερουσία, γιατί η “ακροδεξιά, ρατσιστική, ομόφοβη, ξενόφοβη, υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη από τον Πούτιν, σύμφωνα με τον κύριο Σόρος” κυβέρνηση της Ιταλίας,  ήδη ο πρωθυπουργός καθηγητής Giuseppe Conte κι ο υπουργός περιβαλλοντικής προστασίας Sergio Costa είχαν ήδη στείλει στην πατρίδα μας δύο canadair. και ήταν ανημέρωτος πως ήδη συμμετείχαν στις κατασβέσεις στην Ελλάδα.

Το επαναλαμβάνουμε για να εμπεδωθεί από τους επαγγελματίες “αντιρατσιστές” πως η παράνομη μετανάστευση είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα -ίσως γι’ αυτό τους φυλακίζουν μέχρι να διαλέξουν τι χρειάζονται σε στρατόπεδα- για τα αστικά ευρωπαϊκά δίκαια, ενώ η λαθρομετανάστευση απλή παράβαση.

Εκ μέρους της κυβερνητικής “ακροδεξιάς, ρατσιστικής” κι όλα τα κοσμητικά επίθετα κυβερνητικής πλειοψηφίας -που πρώτος ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης χρησιμοποίησε διαχωρίζοντας τη θέση της “αριστεράς” του από τη “δεξιά” ιταλική κυβέρνηση-, μίλησε για το θέμα “Ελλάδα” ο κομμουνιστής Γερουσιαστής Alberto Bagnai, που είναι Γερουσιαστής της “νεοφασιστικής, ομόφοβης, ακροδεξιάς, ρατσιστικής” Λέγκας.

Αξίζει να σημειώσουμε την ομιλία του κορυφαίου και παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου, του αμετανόητου Κομμουνιστή Καθηγητή, Γερουσιαστή της Λέγκας Alberto Bagnai:

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  1. Στην Ιταλια επιτελους υπαρχει κυβερνηση που νοιαζεται για την χωρα της.Εδω ποτε?

Comments are closed.