Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ, ΤΖΗΜΕΡΟΣ. Ως γνωστόν ο φασισμός έχει πολλές εκφάνσεις.

Ως γνωστόν ο φασισμός έχει πολλές εκφάνσεις.
Μία από τις χειρότερες μορφές του, είναι ο κατοχικός φασισμός με προσωπείο δημοκρατικό.
Που ουσιαστικά εφαρμόζει την απάνθρωπη και ανάλγητη φασιστική υπερ-νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Της οποίας φανερός (και όχι ως οι κρυφοί κατοχικοί), είναι ο ότι δείχνουν οι κατωτέρω φωτογραφίες του, «σωτήρας» μας Τζήμερος. Που έγραψε το κατωτέρω εμετικό άρθρο, ζητώντας βλακώδες από τους συνταξιούχους να αποδεχθούν την οικονομική τους ληστεία και την εξόντωση τους. Τόσον ηλίθια.


Αγαπητέ συνταξιούχε!, http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/02/blog-post_506.html

Για το άρθρο αυτό του υπερ-νεoφιλελεύθερου που αναρτήθηκε και στο μπλογκ Ινφογνώμων του κ. Σάββα Καλεντερίδη, εγράφη εκεί το εξής σχόλιο.

"Προετοιμάζοντας προφανώς με όσα γράφετε, τις μειώσεις συντάξεων που ετοιμάζει ο ίσως Κυριάκος σας, λυπούμαι να πωότι η λέξη ντροπή σας είναι λίγη για την παραπληροφόρηση και όσα γράφετε.
Η μεγάλη μάζα των συνταξιούχων εργάστηκε πολλά χρόνια, ακόμα και πέραν των 40 χρόνων και κατέβαλλε υπέρογκες εισφορές για πολλά χρόνια. Που πρώτα τις δήμευσε το κράτος ενοποιώντας τα εύρωστα ταμεία με άλλα, αφού πρώτα είχε εγγυηθεί τις συντάξεις που δικαιωματικά έδιναν. Και τέλος η κατοχή λήστεψε τα χρήματα που κατέβαλαν για μια ζωή οι συνταξιούχοι”

Θυμηθείτε τον «έξυπνο», το κατοχικό σύντροφο όλων των κατοχικών, ήτοι των όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί

ΤσιπροΚαμμενοΚυριακοΦωφοΠοταμοΚαμηνοΛεβέντηδων κτλΕυριπίδης Μπίλλης
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Βάλε το κείμενο του ΤΖΗΜΕΡΟΥ και πες μου που κάνει παραπληροφόρηση.
  Δυστυχώς την τραγική πραγματικότητα περιγράφει.
  Πρότεινε εσύ βρε εξυπνάκια τι πρέπει να γίνει
  και από που θα βρέξει λεφτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μπραβο στον τζημερο!
  ειναι ο μονος μαζι με αδωνι χρυσαυγη και φαηλο που τολμαει και κλανει καταμουτρα το σταλινικο κατοχικο κατεστημενο του λαομισητου κομουνιστικου καθεστωτος του 74!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα Κ.Κ. (Κομμουνιστικά Κόμματα) δεν είναι αυτοτελείς πολιτικοί οργανισμοί, όπως είναι τα άλλα κόμματα μιάς Χώρας. Η Μόσχα δεν επιτρέπει σ΄αυτά την παραμικρά ελευθερία. Σύμφωνα με τον πρώτον έκ των 21 όρων της Γ’ Διεθνούς τα Κ.Κ. πρέπει να «συμμορφώνονται προς το πρόγραμμα και τις αποφάσεις της Γ’ Διεθνούς»

  Ο χαρακτηρισμός των άλλωστε ως «τμημάτων» της Γ’ Διεθνούς υποδηλοί σαφώς ότι πρόκειται περί μέρους το οποίον ανήκει σε κάποιο σύνολον.

  Όπως μας βεβαιώνει ο Ριζοσπάστης της 23-04-1921 (άρθρο του Κορδάτου της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.) «Η Γ’ Δ., διά ν’ αποφύγει νέα σφάλματα, προδοσίες και παραστρατήματα, έκ μέρους των διαφόρων σοσιαλιστικών κομμάτων, δεν δέχεται την α υ τ ο ν ο μ ί α ν, αλλά την απόλυτον υ π ο τα γ ή ν αυτών είς την εκτελεστικήν Επιτροπήν αυτής. Εισάγει δηλαδή –συνεχίζει ο ίδιος- α υ σ τ η ρ ώ ς συγκεντρωτικόν σύστημα συνθέσεως και οργανώσεως των κομμουνιστικών κομμάτων».
  Ώστε τα Κ.Κ. ήσαν απολύτως υποτεταγμένα στην Κ. Διεθνή, δηλαδή στη Μόσχα. Και πράγματι, όπως γνωρίζομε δεν επιτρέπεται η παραμικρά ελευθέρα κίνησις, στα Κ.Κ., έξω των διαταγών της.
  Το Κ.Κ.Ε. είναι το τμήμα που έχει στην Ελλάδα η Κομμουνιστική διεθνής - το παγκόσμιο κομμουνιστικό κόμμα. Γαλουχήθηκε και φωτίστηκε από το πνεύμα και τη φωτιά της προλεταριακής επανάστασης του Οχτώβρη και προσχώρησε στην ΚΔ το 1920. Σ’ όλη του τη ζωή και ανάπτυξη βρήκε από την ΚΔ την πιο άμεση και φωτισμένη βοήθεια και καθοδήγηση. Χειραγωγημένο από τη ΚΔ πέρασε τις δυσκολίες και τη μακρόχρονη κρίση του και έμεινε πάντα πιστό στο πνεύμα της, στο πρόγραμμά της, στην πολιτική και οργανωτική γραμμή και δράση, πιστό στη ρούσικη επανάσταση και στη Σοβιετική ένωση. Θεωρεί τη δράση του σαν ένα κομμάτι, το ελληνικό κομμάτι της ενιαίας κομμουνιστικής δράσης σ’ όλο τον κόσμο και την εργατοαγροτική επανάσταση στην Ελλάδα σαν τμήμα της παγκόσμιας επανάστασης, σαν την ελληνική συμβολή και συνεισφορά στην παγκόσμια επαναστατική κομμουνιστική δημιουργία. Το ΚΚΕ στάθηκε πάντα πιστό στις επιταγές της διεθνούς προλεταριακής επαναστατικής αλληλεγγύης.»
  «Το κόμμα μας –προσθέτει ο ίδιος (21-02-1922)- καθοδηγείται από τας αρχάς της Γ’ Δ., είς την οποίαν ανήκει».
  Το ΚΚΕ –λέει το Προεδρείο της «Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης» (Δεκέμβριος 1942)- είναι «πιστή φάλαγγα της Κ. Διεθνούς…» (Ριζοσπάστης, 01-01-1943).
  Ώστε –όπως μας πληροφορούν οι καλύτεροι μάρτυρες- το ΚΚΕ ήτο τμήμα της Κ.Δ. Επειδή δε η Κ.Δ. ήτο η ίδια η Μόσχα, το ΚΚΕ ήτο και είναι τμήμα, κομμάτι της Μόσχας. Άρα, είμαι αδύνατον να είναι και τμήμα της Ελλάδος, Όπως είναι αδύνατον, ένα τμήμα των συμμοριτών, να είναι και τμήμα του Εθνικού Στρατού. «Καθοδηγείται» απ’ αυτήν, άρα όχι από την Ελλάδα. «Ανήκει» στη Μόσχα, κατά συνέπειαν είναι αδύνατον να ανήκει και στην Ελλάδα. Είναι «πιστό στη Σοβιετική Ένωση και στις επιταγές της διεθνούς προλεταριακής επαναστατικής αλληλεγγύης». Επομένως είναι αδύνατο να είναι πιστό και στην Ελλάδα. Τέλος, είναι «αναποσπάστως» ηνωμένο με τη Μόσχα. Είναι, δηλαδή, ένα πράγμα με αυτήν.
  Σύμφωνα με τα κείμενα αυτά και την πραγματικότητα, το ΚΚΕ, έν τελευταία αναλύσει, είναι το όργανον διά του οποίου –πιο εύκολα, λόγω του ότι παρουσιάζεται ως Ελληνικό και εξαπατά- η Μόσχα θέλει να κατακτήσει-υποδουλώσει την Ελλάδα. Αυτό τον ταπεινό ρόλο ανέλαβε να παίξει το κόμμα αυτό και η θλιβερή ηγεσία του!
  Άλλωστε, η πατρίδα των Κομμουνιστών ειναι η ΕΣΣΔ!
  Διακήρυξη 1924: «…οφείλει το ΚΚΕ να οδηγήση τις Ελληνικές μάζες (!!!) στον αγώνα για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Πατρίδας»!

  Ριζοσπάστης, 1931: «Ζήτω η Σοβιετική Ελλάδα»

  Περιοδικό «Κομμουνιστική Επιθεώρηση, Νοεμβρίου 1933»: «…υπερασπιζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο την Σοβιετική μας πατρίδα» !!!

  Νίκος Ζαχαριάδης (το βιβλίο του «Ιστορία του ΚΚΕ», κεφάλαιο 7). : «Όξω από την Μεγάλη Ιδέα, ενάντια της»!

  Επιστολή 415 στελεχών του ΚΚΕ στον Χρουτσώφ, το 1955 στην Τασκένδη: «…και θα συντρίψουμε τον πατριωτισμό μέσα στην Κ.Ο μας και θα είμαστε πιστοί στον διεθνισμό και στην μάνα μας και ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, την Σοβιετική Ένωση»!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]