Ο πρέσβης Κασκαρέλης αποκαλύπτει τον ΓΑΠ (Παπανδρέου): Δεν καταλάβαινε τίποτα ο άνθρωπος…(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΔΕΙΤΕ!!)

Μία άγνωστη, κωμικοτραγική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου και την Μαντλίν Ολμπράιτ, όταν αμφότεροι ήταν υπουργοί Εξωτερικών, αποκαλύπτει ο πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης.

Πρόκειται για μία μεταξύ τους συνάντηση, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΝΑΤΟ-ΕΕ, στις 14 Δεκεμβρίου 2000, στην οποία κυρίαρχο θέμα ήταν η Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας (ESDP)

Ο πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ την περίοδο 2000-2004 περιγράφει στο βιβλίο «Η τέλεια καταιγίδα» (Εκδόσεις Μεταίχμιο) το παρασκήνιο εκείνης της Συνόδου και η εφημερίδα το «Βήμα» δημοσίευσε τα επίμαχα αποσπάσματα.
Οπως λέει ο ίδιος:
«Μέχρι τη Σύνοδο όλοι είχαν στραφεί κατά της Τουρκίας, καθώς στην πρώτη αυτή φάση δεν είχαν εκδηλωθεί οι ελληνικές θέσεις για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρχαν. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου, κανείς στην Αθήνα δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα που φάνταζε ακόμη απόμακρο, δυσνόητο και ως εκ τούτου ”κράτα το μακριά”».
Ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου έφτασε με τους συνεργάτες του στην έδρα του ΝΑΤΟ και ο Κασκαρέλης ξεκίνησε ως είθισται την ενημέρωση. «Κράτησε 10 λεπτά περίπου. Αντιλήφθηκα ότι τόσο ο υπουργός όσο και οι εξ Αθηνών συνοδοί του είχαν εικόνα διάφορων θεμάτων εκτός από το κρίσιμο του ESDP», αφηγείται.
Στη συνέχεια οι υπουργοί Εξωτερικών, συνοδευόμενοι από τον μόνιμο αντιπρόσωπο και πέντε μέλη των αντιπροσωπειών τους πήγαν στην αίθουσα 1 που σύντομα θα μετατρεπόταν σε «αρένα ρωμαϊκού σταδίου».
Ξεκίνησαν οι προσυνεννοήσεις σε «ένα πανδαιμόνιο παρόμοιο με τις αίθουσες των χρηματιστηρίων πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. Η ελληνική αντιπροσωπεία κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους λόγω έλλειψης γραμμής και παρά τις προσπάθειές μου για τη δημιουργία του αναγκαίου κλίματος συναγερμού, ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει ήρεμος».
Από την αρχή της συνεδρίασης γίνεται φανερό ότι η Τουρκία επιθυμεί την πλήρη συμμετοχή της στο ESDP με στόχο να αποκτήσει καθοριστικό ρόλο στα της ΕΕ αποκλείοντας την Κύπρο από τα νατοϊκά δρώμενα, θέση που αντιστρατεύεται τα ζωτικά συμφέροντα του συνόλου των ευρωπαϊκών δυνάμεων και των ΗΠΑ.
Η συνεδρίαση διακόπηκε αρκετές φορές για παρασκηνιακές διαβουλεύσεις. Το απόγευμα, ο Αμερικανός ομόλογος του Κασκαρέλη, Σάντι Βέρσμποου ζήτησε διμερή συνάντηση της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών, Μαντλίν Ολμπράιτ και του κ. Παπανδρέου.
«Καθίσαμε απέναντί τους και μετά τα πρώτα τυπικά ο Γιώργος Παπανδρέου άρχισε να κάνει μια ενημέρωση για το πρόσφατο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, αναλύοντας το Παλαιστινιακό. Δεδομένου ότι καθόμουν δίπλα του, του ψιθυρίζω στα ελληνικά να αλλάξει αμέσως θέμα και να μπει στην ουσία του ESDP. Ηλπιζα, ακόμα, ότι κάτι διπλωματικές γενικότητες θα έβρισκε να πει για να δώσει την εντύπωση ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί το θέμα και περιμένει τους Αμερικανούς να ανοίξουν περαιτέρω τα χαρτιά τους σε σημεία άμεσου ενδιαφέροντός μας. Ο υπουργός όμως, με την παροιμιώδη ψυχραιμία και την τάση του για αποστασιοποίηση από την ενοχλητική πραγματικότητα, συνέχισε ακάθεκτος στην ανάλυσή του της παλαιστινιακής κατάστασης».
Στην αρχή, η Ολμπράιτ δεν αντέδρασε, για λόγους ευγενείας και διπλωματικού τακτ, αλλά σύντομα άρχισε να δείχνει τη δυσφορία της.
«Υστερα από άλλα πέντε λεπτά ανάλυσης της ψυχολογίας των καταπιεσμένων Παλαιστινίων και ενώ στην Αίθουσα 1 γινόταν πανδαιμόνιο, η Αμερικανίδα υπουργός τον έκοψε απότομα λέγοντας ”όλα αυτά είναι καλά αλλά ας μπούμε στο θέμα” και τον ρώτησε για τις εντυπώσεις του από την εξέλιξη της συζήτησης στην Αίθουσα 1 και για τις ελληνικές θέσεις στο φλέγον θέμα της Συνόδου. Η αντίδρασή του μας άφησε όλους άφωνους. Την ευχαρίστησε για την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων (που δεν υπήρξε), σηκώθηκε, πήγε στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού, τη χαιρέτησε ευγενέστατα και της είπε ότι ο μόνιμος αντιπρόσωπος, δηλαδή εγώ, θα συζητήσει το θέμα με τους συμβούλους της γιατί ο ίδιος είχε μία επείγουσα συνάντηση (που δεν είχε). Εμειναν εμβρόντητοι», αφηγείται ο κ. Κασκαρέλης, που έμεινε πίσω για να μπαλώσει την κατάσταση.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την επόμενη ημέρα. Η Ολμπράιτ, έπειτα από 36 ώρες συνεδριάσεων και βλέποντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία μέσα στην αίθουσα, πρότεινε να συνεχιστεί η συζήτηση στο δείπνο εργασίας των ΥΠΕΞ.
Ο κ. Παπανδρέου είπε στον κ. Κασκαρέλη ότι μετά τη συνεδρίαση του Μόνιμου Κοινού Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας θα φύγει για την Αθήνα, γιατί την επόμενη ημέρα πετούσε για την Ινδια και δεν μπορούσε να μετάσχει στο νατο-ευρωπαϊκό δείπνο.
«Με κάθε ευγένεια, αλλά σε έντονο ύφος, του εξήγησα ότι το δείπνο είναι μόνο για υπουργούς, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται η αντικατάστασή τους από τον μόνιμο αντιπρόσωπο και ότι δεν μπορεί να αναχωρήσει γιατί η θέση της Ελλάδας θα μείνει κενή με ένα εξαιρετικής σημασίας ανοικτό θέμα πάνω στο τραπέζι. Προβληματίστηκε για λίγο και τελικά μου ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει.
Επιμένω, επιμένει και η λύση που μου προτείνει με αφήνει άναυδο, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο. ”Θα τηλεφωνήσω στην Αθήνα να έρθει αμέσως ο υφυπουργός για τον Απόδημο Ελληνισμό Γρηγόρης Νιώτης, ώστε να μη μείνει η καρέκλα άδεια και εσείς θα παραμείνετε έξω από την αίθουσα για να του πείτε τι πρέπει να πει αν παραστεί ανάγκη». Ο Νιώτης έφθασε λίγο πριν από την έναρξη του δείπνου «αγχωμένος, χωρίς να καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται», «κάθισε στην καρέκλα με εμένα έξω από την πόρτα για να προσφέρω πρώτες βοήθειες, κάτι που δεν χρειάστηκε γιατί ο εκπρόσωπός μας δεν πήρε τον λόγο, ούτε αντέδρασε στα λεγόμενα των άλλων».

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

 1. ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΗΤΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ 20 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ".

  ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΟ:

  ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!

  ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ..ΝΟΕΙΤΩ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΨΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΗΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ

   Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΙΡ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ Ξ/Ρ...

   ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ Η ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ....

   Διαγραφή
  3. Μετα με δυο τρεις ταλαντευσεις η ηδη ευρισκομενη σε πληρη στυση ποσθη του αρχισε να εξπερματωνει με κινησεις πανω κατω πανω κατω ταλαντευομενη μεχρι που το σπερμα του εξετιναχθει τον πηρε στο δεξι ματι και λιγο μπηκε στο ρουθουνι του....αμεσως ξυπνησε ωω ονειρο και αυτο ανεφωνησε μου προκαλεσε δεος!! κυταξε ολογυρα και μετα πηρε μια χουφτα Τσαπελες και αρχισε να μασουλαει στο κρεβατι ενω σκουπιζε την μυαρη ποσθητου με την νυχτικια της συντροφου του απατεVνισας ενωμενοι μαζι στην ζωη και στον υπονομο!!!
   Γαμωτο ανεφωνησε πως καταντησαμε εστι...ειχαμε τα 150αρια μας ειχαμε τις τελετες μας ειχαμε την καλη μας κονομα και τωρα? τωρα ειμαστε με το ενα ποδι μεσα στην φυλακη και δεν περνανε τα ρημαδια τα ισοβια δεν περνουν....τι να κανω?...αα πρεπει να βρω καποια αλλη κομπινα με μερικα τετρακις τωρα δισ να πασαρω στα προβατα να τους ποτισω ακομα λιγο με τα χαπια του λαμπρακη μπας και ορθοπορισω διαφορετικα θα πεθανω μεσα στον υπονομο....Πρρρατςς αμολησε μια κλανια η απατεωνισα που εξακολουθουσε να κοιμαται διπλα του και γυρισε πλευρο....πιιιφφ εκανε ο γυφτος ενω συνεχιζε να σκεφτεται... Αχχχ παναθεμασε Λεπιδα μας ρημαξες μας εκοψες καθε Ελπιδα..

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2...

   ΕΝΩΧΛΗΘΕΙΚΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ,ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΚΛΑΝΙΑ😀😀😀

   Διαγραφή
 3. 11.23 (Giannis Paterakis), Ελπίζω, ο Θεός να μας απαλλάξει, το συντομότερο, από την παρουσία σου στον Πλανήτη....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. E KAI AΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΤΡΤΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ε ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΗ ''ΠΟΣΘΗ'' ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ Ο ΤΡΕΛΟ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 15 ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ?....ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΕ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΖΕΥ ΩΩΩ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ......ΤΕΡΜΑ ΤΙ 10αρικα !!!!!

   Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀😀

   Διαγραφή
  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?....ΕΛΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΑ ΥΠΟΟΙΠΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.....ΣΩΩΠΑΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!...ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΞΑΙΧΩΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Ε ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΗΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΛΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ - ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ....ΚΑΛΑ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ?....ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΚΡΙΣΗ? ΦΕΡΑΝΕ ΣΕΡΝΟΙΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΜΑ ΑΑ ΜΑΑ ΜΟΥΥ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ?...ΕΕ ΝΑΙ ΕΓΩΩ...ΚΑΛΑ ΥΠΕΓΤΡΑΨΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΩΤΑΥΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΠΙΔΑ Ο ΟΠΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΥΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ.....ΠΩΩΩ ΟΩΩΩ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΝΜΕΙΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΑΚΟΥ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΝ ΝΑΡΚΩΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΤΑ 150αρικα ΣΤΗ ΚΑΘΑΤΡΙΣΤΡΙΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΠΟΥ ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΕΧΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΥΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΡΕΜΙΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΙΝΑΖΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙΙΙ Ε ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΑΡΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΑΝΕ Ε ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΘΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ......ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ......ΑΝΤΕ salom....salom.. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΝ'Ι ΕΙΧΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩΝΕ ΤΟΣΑ 150αρια ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΝΙ'ΤΣ?....ΞΕΡΩ ΕΓΩ.....

   Διαγραφή
  4. ΕΒΡΑΙΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ...

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀😀

   Διαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!!!!!!!!
   Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ!!!!
   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΕΛΕΩ Χ.Α.

   Διαγραφή
 4. Οικογένεια Παπανδρέου ;

  Από τον "Ανένδοτο" στην "Αλλαγή"
  και από εκεί στην "Άβυσσο".

  O παππούς έφερε τη Χούντα
  Ο πατέρας έφερε το Χρέος
  Ο υιός έφερε το Χάος

  Τρεις γενιές "δολοφόνων" !!! Οι αρχιτέκτονες της διαφθοράς και ολετήρες της Ελλάδας...

  Μέσα σε λιγότερο από πενήντα χρόνια διέλυσαν ένα κράτος και μια κοινωνία.

  Όταν ένα κράτος, όπως η Ελλάδα, το κυβερνάνε προδότες και πράκτορες ξένων υπηρεσιών, αυτά, τα οποία για όλους φαίνονται να είναι "λάθος", γι' αυτούς είναι τα "σωστά".

  Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες
  τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς
  και παραμύθια στους καφενέδες
  τα παλληκάρια να κερνάς...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟ-ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]