Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων μας στα πρακτορεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη προς τα σωματεία των λιθογράφων, των Πρακτορείων Τύπου και όλων των εργαζομένων στα εργοστάσια τύπου η οποίοι με την απεργία τους την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη αγωνίζονται ενάντια στην εντατικοποίηση της εργασίας και την περαιτέρω καταπάτηση των μισθολογικών μας κατακτήσεων.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου αλλάζουν χέρια συνεχώς, οι μεγαλοϊδιοκτήτες αδιαφορούν για τις συνέπειες στη ζωή των εργαζομένων οι οποίοι βλέπουν εκατομμύρια ευρώ να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια τους καθώς οδηγούνται στην ανεργία, την ανέχεια, την ανασφάλεια χάνοντας δεδουλευμένα και αποζημιώσεις. Το έργο του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ επαναλαμβάνεται τώρα και σε Ίριδα και Πρακτορείο Ευρώπη.

Είναι χρέος μας να βάλουμε ένα τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Είναι χρέος μας να εμποδίσουμε το παιχνίδι των εργολάβων και των «δουλεμπορικών γραφείων» που απασχολούν εργαζόμενους με μισθούς πείνας και ανύπαρκτα δικαιώματα.

Όλοι την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη από τις 15.00 έως την ίδια ώρα την επομένη στα εργοστάσια εκτύπωσης εφημερίδων & στις απεργιακές φρουρές στο Κορωπί.

Κανείς εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]