ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ: ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
[email protected]
www.egerssi.gr

Με πόνο ψυχής γράφω το αυριανό (σημερινό) άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα, αφού είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση μειοψηφίας και κάποιοι ανεξάρτητοι γυρολόγοι βουλευτές θα παραχωρήσουν το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019 τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, τα ποτισμένα με το αίμα ηρώων μας άγια χώματα της Μακεδονίας μας!

Δυστυχώς όμως, αυτή η κυβέρνηση μειοψηφίας δεν θα σταματήσει μόνο στην παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Θα συνεχίσει το προδοτικό της έργο, πριν αποχωρήσει από την Εξουσία, ξεπουλώντας τη Θράκη μας και τα Δωδεκάνησα! Σχέδια και στόχοι προδοτικοί, που όταν αποκάλυπτα με σειρά άρθρων μου, ενδεχομένως κάποιοι “μυστήριοι” να γελούσαν ειρωνικά!

Στις ημέρες μας όμως, όλα φαίνονται ξεκάθαρα, αφού η ομιχλώδης ατμόσφαιρα έχει τελείως καθαρίσει!

Ο Σουλτάνος και τα γιουσουφάκια του…

Έτσι, η πολύαναμενόμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, όπου θα συναντήσει τον Σουλτάνο Ρ.Τ. Ερντογάν, οριστικοποιήθηκε διά μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου του Προέδρου της Τουρκίας, Ιμπραήμ Καλίν, για τις αρχές Φεβρουαρίου, με επικρατέστερες ημερομηνίες να αναφέρονται οι ημέρες από τις 5 έως τις 7!

Αλλά είμαστε πάρα πολύ ανήσυχοι, αν κρίνουμε από τους χειρισμούς της ελληνικής κυβερνήσεως στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών! Αφού είναι διαχρονική η θέση της Τουρκίας στην προσπάθεια διεθνοποίησης του μειονοτικού ζητήματος της Θράκης, αλλά και της ανύπαρκτης μειονότητας στα Δωδεκάνησα! Αφού πάντοτε ομιλούν για την “τουρκική μουσουλμανική μειονότητα της Δ. Θράκης” και τον “μουσουλμανικό πληθυσμό τουρκικής καταγωγής της Δωδεκανήσου”!

Καταγγέλλοντας παραβιάσεις από την πλευρά της Ελλάδος κατά των μειονοτήτων, στις οποίες παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους!

Σε όλες αυτές τις διαχρονικές ενέργειες της Τουρκίας, που ως πολιορκητικό κριό έχουν τα Προξενεία της Κομοτηνής και της Ρόδου, οι ελληνικές (όλες) κυβερνήσεις “έπλαθαν κουλουράκια με τα δυο χεράκια”!

Τελευταίο δε αλυτρωτικό παραλήρημα από την Τουρκία, η διεκδίκηση βακουφίων σε Κω και Ρόδο!

Η δράση της JITEM…

Πολλές φορές έχω γράψει για κατασκόπους – πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας καθώς και άλλων ξένων Υπηρεσιών που συνεργάζονται με τη ΜΙΤ, που αλωνίζουν την ελληνική Επικράτεια και οι οποίοι συλλαμβάνονται – στο κατασκοπευτικό τους έργο – και τελικώς αφήνονται περιέργως ελεύθεροι από την ελληνική Πολιτεία!

Έσχατο τρανταχτό παράδειγμα, η σύλληψη στον Έβρο ενός Έλληνα Υπαξιωματικού (;;;) της Πολεμικής Αεροπορίας και ενός Άγγλου εργαζόμενου σε ξένη ΜΚΟ και οι οποίοι φωτογράφιζαν παράνομα, περάσματα προσφύγων στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων!

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των σχεδίων Ερντογάν παίζει η τουρκική JITEM. Η JITEM είναι η υπηρεσία πληροφοριών της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, που υπάγεται και δίνει απ΄ ευθείας αναφορά στον Ρ.Τ. Ερντογάν! Ούτε ο τουρκικός στρατός, ούτε η ΜΙΤ, ούτε η τουρκική αστυνομία, έχουν δικαίωμα να σταματήσουν για όποιον έλεγχο άτομο που ανήκει στη JITEM! Οι οποίοι βγαίνουν ως ομάδες επτά περίπου ανθρώπων (Διοικητής, δυο Υπαξιωματικοί και τέσσερεις στρατοχωροφύλακες)! Οι ομάδες JITEM, εκτός του αντιαντάρτικου αγώνα κατά των Κούρδων και των πολιτικά αντιφρονούντων προς το καθεστώς Ερντογάν, εμπλέκονται και σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και διακίνησης παράνομων μεταναστών!

Πρόσφατα, σύμφωνα με περιοδικό της Τουρκίας, η JITEM διευκόλυνε, τον κάθε χρόνο, την μετακίνηση – τουλάχιστον – 50 χιλιάδων παράνομων μεταναστών προερχόμενους από μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου!

Επίσης, είναι γνωστό στη γείτονα, ότι οι Διοικητές της JITEM αμείβονται πλουσιοπάροχα από το καθεστώς Ερντογάν!

Αξιωματούχος της JITEM στο τούρκικό Προξενείο της Κομοτηνής…

Ωστόσο, η πληροφορία που θα σας δώσω σήμερα είναι πολύ σημαντική και εξόχως ανησυχητική! Στο τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής διορίστηκε Τούρκος συνταγματάρχης της JITEM!

Στην προσπάθειά μου να αντλήσω πληροφορίες και συμπεράσματα περί αυτής της τοποθετήσεως, μίλησα με έναν ειδήμονα, άριστο γνώστη αυτών των θεμάτων, που μου κατέθεσε τον λογισμό του!

Ο εν λόγω αξιωματούχος της JITEM θα οργανώσει περαιτέρω, σε πιο επαγγελματικό βαθμό τους μουσουλμάνους της Θράκης μας στην ορεινή Ροδόπη!

Θα προετοιμάσει κατάλληλα τους τουρκικής συνειδήσεως κατοίκους της Κομοτηνής να εξεγερθούν στο εγγύς μέλλον!

Θα καταγράψει – προετοιμάσει τις ζώνες προσγειώσεως τουρκικών ελικοπτέρων και ρίψεως αλεξιπτωτιστών στην ευρύτερη περιοχή!

Θα κορυφώσει την εισροή μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, αφού έχει την ανάλογη εκπαίδευση, αλλά και εμπειρία ως αξιωματικός – διοικητής της JITEM!

Θα διευκολύνει τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή της Ροδόπης!

Ενδεχομένως θα ηγηθεί πιθανών δολιοφθορών σε στόχους της Δυτικής Θράκης!

Θα εντατικοποιήσει τις επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών στην περιοχή και θα εκπαιδεύσει ομάδες στον ψυχολογικό πόλεμο!

Όλα τα παραπάνω τα ακούσαμε με περίσσια προσοχή και διερωτώμεθα εάν οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας, έχουν πληροφορίες για όλα αυτά τα συγκλονιστικά, αλλά ταυτόχρονα ανησυχητικά!

Ξεκλήρισαν την ΕΥΠ της Ροδόπης…

Από τη στιγμή που η τουρκική ΜΙΤ και η JITEM απλώνει συνεχώς τα πλοκάμια της στην Θράκη μας, η δικής μας Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών παρουσιάζει φαινόμενα αποσύνθεσης και ολικής διάλυσης επί μήνες τώρα!

Σαν να μην την ενδιαφέρει η Θράκη μας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ! Σφυρίζουν αδιάφορα στον κρίσιμο και εθνικά ευαίσθητο χώρο της Ροδόπης!

Τάχατες, για εσωτερικές έριδες, διαμάχες και φιλονικίες, διέλυσαν την ΕΥΠ Ροδόπης, αφήνοντας ελεύθερο πεδίο για να αλωνίζει η προπαγάνδα των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών!

Αλήθεια τι έγινε ολόκληρη η Υπηρεσία της Ροδόπης που ξεκληρίστηκε σε μια νύχτα;

Τι απέγινε με τη Διευθύντρια της εκεί Υπηρεσίας μας;

Στελεχώθηκε εκ νέου; Και αν όχι, γιατί;

Θα μας απαντήσει ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης;

Μετά τη Μακεδονία σειρά έχουν τα Δωδεκάνησα…

Κροκοδείλια δάκρυα χύνουν – όπως πάντα – τα ΜΜΕ και τα ελεγχόμενα από αυτά social media, για την προδοτική ομιλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την επικύρωση της εμετικής και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Τι μας είπε λοιπόν μεταξύ των άλλων ο Δωδεκανήσιος βουλευτής;

Πως τα Δωδεκάνησα χρειάζονται μια Συμφωνία του τύπου των Πρεσπών:

«..πολύ θα θέλαμε, αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες, να είχαμε τη δυνατότητα, όπως εσείς, να έχουμε μία τέτοια γειτονική χώρα, να έχουμε μία τέτοια κυβέρνηση της γειτονικής χώρας, όπου να μπορούμε να κάνουμε μία τέτοια Συμφωνία, όπου να ζούμε ειρηνικά, όπου να μην έχουμε κανένα κίνδυνο και να έχουμε καθημερινές ανταλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής. Εμείς, βέβαια από κάτω – ο κόσμος – το προσπαθούμε, το κάνουμε. Για ρωτήστε στο Καστελόριζο – που είναι πέντε λεπτά κουπί με τη βάρκα για να πάνε, ενώ για να έρθουν στην Αθήνα θέλουν τριάντα ώρες με το πλοίο – εάν τους βολεύει να πηγαίνουν απέναντι – από το να πιούν καφέ μέχρι το να πάνε στον οδοντίατρο ή για εξετάσεις- και να έρχονται και οι γείτονες στο Καστελόριζο και να ανταλλάσσουν οικονομικές, κοινωνικές, και άλλες υποχρεώσεις και συμφωνίες. Πόσο καλά θα ήμασταν και εμείς εάν είχαμε μία Συμφωνία, ώστε να είχαμε τέτοιες σχέσεις με τους γείτονες και να μην είχαμε αυτά εδώ τα προβλήματα; Πόσο καλά θα ήμασταν να πηγαίναμε απέναντι – που είναι κοντά – και να είχαμε ένα σωρό δραστηριότητες, ενώ τώρα πρέπει να πηγαίνουμε επί ώρες και επί μέρες από εδώ και από εκεί; Σας ζηλεύουμε, αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Να το ξέρετε και λάβετέ το υπόψη σας.»!

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε καθημερινώς για όσα γράφουμε στην Ελεύθερη Ώρα!

Έλληνες, η κυβέρνηση με την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου!

Τα σύνορα της Ελλάδος θα είναι από τη Λάρισα μέχρι τα Κύθηρα! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν και σηματοδοτούν όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα!

Ο Θεός ας βάλλει το χέρι του!!

loading...