Παίκτης Μπάγερν: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν νιώθω ασφάλεια – Δεν υπάρχουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες» – ΒΙΝΤΕΟ

 Ο 26χρονος Τζόσουα Κίμιχ, μέσος της ομάδας της γερμανικής Μπάγερν Μονάχου, είναι ένας από τους πέντε παίκτες της ομάδας που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοιού, παρά τις πιέσεις, και όπως τόνισε είναι δικαίωμα του καθενός το τι θα αποφασίσει για το εν λόγω θέμα.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Χόφενχαϊμ, ο Κίμιχ, αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα μπροστά στις κάμερες του γερμανικού «Sky».

Ο ίδιος παραδέχθηκε μπροστά στις κάμερες ότι δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, λέγοντας ωστόσο ότι τηρεί πολύ σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής.

«Δεν το έχω κάνει, επειδή δεν νιώθω ασφάλεια από την στιγμή που δεν υπάρχουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Φυσικά και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου. Τηρώ σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής και υποβάλλομαι σε τεστ κάθε δύο ή τρεις ημέρες. Καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει όποια απόφαση θέλει αναφορικά με τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

loading...