ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....Δεν υπάρχει πιο συκοφαντημένο τρίπτυχο από αυτό!

Επειδή κάποτε το καπηλεύτηκε η Χούντα, τώρα το αναθεματίζουν αυτοί, που βασικά μισούν τα συνθετικά του.
Η Χούντα τους πρόσφερε απλώς την αφορμή για να τα διαλύσουν όλα. Όποιος πιστεύει σε αυτά τα τρία κατηγορείται πλέον ως δεξιός και ως εθνικιστής.
Αλλά είναι τόσο γελοίο όλο αυτό, που σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσουμε; Είναι κάτι παρόμοιο με το εξής: Επειδή για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός έχει υιοθετήσει το τριφύλλι για έμβλημα του, οι Ολυμπιακοί να πατούν με μίσος τα τριφύλλια όπου τα βρουν!
Αλλά ας δούμε αυτό το τρίπτυχο με μια σειρά και ας καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα για το αν θα πρέπει να το πετροβολάμε, ή αν θα πρέπει να το τιμάμε και να το υπερασπιζόμαστε ενάντια στην ιδεοληπτική εμπάθεια και την υστεροβουλία των επικριτών του.

1) ΠΑΤΡΙΔΑ: Μην είναι οι κάμποι και τα ψηλά βουνά; Προτείνω κατά αρχήν, να ρωτήσουμε τους Κούρδους και τους Παλαιστίνιους να μας πουν, πώς είναι να μην έχεις πατρίδα, όπως αυτοί; Τι είναι η πατρίδα χωρίς τον λαό της και τι είναι ο λαός χωρίς πατρίδα; Ίσως να μας αξίζει να το ξαναπάθουμε για να διδαχθούμε από την πίκρα.


2) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Αυτή δεν είναι που κρατάει τα ρημαδόσπιτά μας ενωμένα; Αυτή δεν είναι το καταφύγιο του καθενός μας στη δύσκολη στιγμή; Αυτή δεν είναι που συντηρεί, παρηγορεί και περιθάλπει τα άνεργα μέλη της, που ειδάλλως θα λιμοκτονούσαν; Η αγάπη και το δέσιμο των μελών της δεν είναι που ακόμα σώζει αυτή την χώρα και την κρατάει ενωμένη σαν αρχέγονο κύτταρο της κοινωνίας;


3) ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η Εκκλησία δεν είναι που έχει διασώσει μέσα στους αιώνες την ελληνική γλώσσα; Αυτή δεν μας κράτησε 400 χρόνια εθνικά στέρεους για να μη γίνουμε τουρκοκάφροι; Αυτή δεν μας έδωσε έναν ηθικό κώδικα για να μην τρώμε ο ένας τον άλλο; Αυτή δεν παρηγορεί τον κάθε πονεμένο και δίνει ελπίδα στον απελπισμένο; Αυτή δεν ταΐζει χιλιάδες συμπατριώτες μας στα συσσίτια, όπου τους έστειλαν οι αντίχριστες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις; Και άλλα πολλά….
Μετά από αυτά, λοιπόν, ο «αναμάρτητος» και πολιτικά ορθός πρώτος τον λίθον βαλέτω. Για να εξαφανιστεί επιτέλους αυτό το μισητό τρίπτυχο και μαζί του και το έθνος….
Γ.Γ.Γ.

trelogiannis
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. «Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατη συντηρητική, ούτε η Ελλάδα, η μεταμνημονιακή, για την οποία όλοι πρέπει να εργαζόμαστε και να έχουμε ένα όραμα, να είναι του Πατρίς θρησκεία οικογένεια και του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στην ΕΡΤ.

  Στην επισήμανση ότι ο ελληνικός λαός είναι Ορθόδοξος ο πρόεδρος της Βουλής αντέδρασε λέγοντας ότι
  «δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί» και παρατήρησε
  «Στην Ελλάδα η Ορθοδοξία αφορά το 85% του πληθυσμού. Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους λαούς παγκοσμίως σε σχέση με θρησκευτικές δοξασίες. Αλίμονο, όμως, δεν είμαστε ούτε ταλιμπάν, ούτε φονταμενταλιστές.

  » Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι το ιδιαίτερο.
  Δεν γεννιέται κανείς και πεθαίνει στο πλαίσιο ενός λαού ή εθνότητας και με το θρησκευτικό συναίσθημα αποτυπωμένο πάνω του.

  Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος. Δεν είμαστε θεοκρατικό κράτος, ούτε ταλιμπάν».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν χρειάζεται να γράφεις με "έντονη γραφή" για να μας ανακοινώσεις πως είσαι Αντίχριστος η Αθεος. Οσο για το τι λέει ο καθένας ολίγον μας ενδιαφέρει.

   Διαγραφή
  2. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΙΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΨΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΕΙ ΠΑΧΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΉΡΩΜΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ.
   ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ. ΕΔΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΓΙΑΧΩΒΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΕΞΕΛΓΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΝΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....

   Διαγραφή
 2. Στα αλήθεια αυτοί οι ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛΗΤΕΣ την στιγμή που δεν τους εκπνέει αυτό που ο ΕΛΛΗΝΑΣ έχει μέσα του από την στιγμή που γεννιέται το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και το οποίο προσπαθούν να το υποβαθμίσουν οι γιαλαντζί ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με το να το παρουσιάσουν ως απομεινάρι της ΧΟΥΝΤΑΣ , ας μας πουν σήμερα αυτοί οι ΗΛΙΘΙΟΙ γιατί γίνονται τόση πόλεμοι , γιατί τόσοι σκοτωμοί γιατί τόσοι εξοπλισμοί γιατί τόσο χρήμα για άρματα , καράβια και αεροπλάνα , μήπως γιαυτό που σήμερα αυτοί οι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΡΙΖΕΟΙ και δυστυχώς χάρη της εξουσίας και οι ΑΝΕΛΗΤΕΣ αρνούνται να παραδεχθούν ότι σε όλα τα κράτη του πλανήτη σήμερα υπάρχει το αίσθημα της πατρίδος της οικογένειας και σε πολλά και της θρησκείας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Η Χούντα τους πρόσφερε απλώς την αφορμή για να τα διαλύσουν όλα"!!!

  ΠΑΛΙ Η "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΑΛΑΚΑ;;;

  ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!

  ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ"!!!

  Ε, ΑΝ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι "το τάμα του Έθνους" είναι χουντικό κατασκεύασμα. Ας αφήσει της προφάσεις για την μη κατασκευή της μεγάλης εκκλησία για την απελευθέρωση του Έθνους των Ελλήνων και να τον Ρωτήσω. Ρε πολιτικό κάθαρμα, Ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και οι άλλοι αγωνιστές που ελευθέρωσαν την Ελλάδα το 1821 ήταν χουντικοί, υπήρχε χούντα τότε; Το τέμενος των μουσουλμάνων όμως στο Βοτανικό ξέρεις να το ψηφίζεις να γίνει, για τους χριστιανούς τίποτα. Μην τολμήσει ούτε ένας να πει ότι η ΝΔ σήμερα είναι δεξιό κόμμα, έχει ψηφίσει τα αίσχη και δεν λέω σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα λέω σε θέματα ιδεολογικού δεξιού χαρακτήρα, μην ξεκινήσω να τα απαριθμώ γιατί φοβάμαι μην μου γράψει με κόκκινα γράμματα το μήνυμα ότι υπερέβησαν τους 4.050 χαρακτήρες. Μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βολεύονται με τον όρο δεξιά για τη ΝΔ γιατί θέλουν απέναντι τους αυτό το χάλι και φοβούνται μην ενισχυθούν άλλα κόμματα που είναι όντος δεξιά. Έχουν βάλει μάλιστα τον εκπρόσωπο τύπου τους τον Τζανετόπουλο να τους λέει δεξιούς που δεν το πιστεύουν και οι ίδιοι νεοδημοκράτες πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι νεοδημοκρατες-εκτος απο τα λαμογια και τους ορκισμενους νεοφιλελευθερους-,η μεγαλη μαζα των ψηφοφορων ειναι ζαβα οπως ακριβως οι κομμουνιστες.
  Δεν ενδιαφερονται για τιποτα,ουτε για λαθρομεταναστες ουτε για τζαμια ουτε για τα χρωστουμενα της νδ ουτε για την εγκληματικοτητα ουτε για τις βρωμιες της οικογενειας Μητσοτακη ουτε για την εγκληματικη οργανωση κλεφτοΠασοκ ουτε για τα εγκληματα του κομμουνισμου ουτε αν τους κοβουν τις συνταξεις ουτε αν στον πατο τους μπαινουν παλουκια.Ειναι μια ηλιθια αναισθητοποιημενη μαζα.Σκαϊ,Πορδοσαλτε,Κοσιωνη,
  Αδωνις,Ευρωπη παση θυσια,Ζητω η Μερκελ,ο Μακρον κλπ κλπ.
  Σκεφτητε οτι τετοιοι μαλακες ησαν θυμωμενοι το 2012 με το πολιτικο συστημα και ψηφισαν...Καμμενο 10%(!) και το 2015...επεστρεψαν στη ψωφοδεξια μητρα τους,τους ειχε περασει ο...θυμος,επανηλθαν στον...ορθο δρομο οπως τους υπεδειξε ο...Μπαμπης!(οι ψωφοδεξιοι αγαπανε τον...Μπαμπη τον Αρη την Μπουσδουκου την Σια τον Παυλο τον Μπογδανο! Απο τετοιους ψηφοφορους-ζωα μην περιμενετε προκοπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]