Δεν θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Θ. Θεοχαρόπουλος

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγο οτι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά.


Όπως αναφέρει σε δήλωσή του: «Πρώτον, το γεγονός ότι δεν προηγείται το Συνέδριο ίδρυσης του νέου φορέα αλλά η ανάδειξη αρχηγού γεγονός που ενισχύει τις φυγόκεντρες τάσεις την επομένη ημέρα και όχι την ενότητα και την υπέρβαση των υπάρχόντων κομμάτων και δεύτερον, ζητούμενο όμως σήμερα είναι η δημιουργία ενός ισχυρού αυτόνομου φορέα που θα ανατρέψει τους συσχετισμούς και όχι η διεκδίκηση ρόλων για την «επόμενη ημέρα».

Ο Θ. Θεοχαρόπουλος επιμένει την πρόταση για διπλή κάλπη ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν για το χαρακτήρα του νέου φορέα -πολυτασικός ή συνασπισμός κομμάτων- καθώς και στην θέση ότι χρειάζεται σαφές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, με σαφή οριοθέτηση, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ ενώ απαιτούνται βαθιές προοδευτικές αλλαγές και τομές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και ΄μεις δεν θέτουμε θέμα για τον θεοχαρόπουλο. Θα δεχθούμε αδιαμαρτύρητα την απόφασή του και θα βροντοφωνάξουμε: ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]