«Υπογράψτε ή θα ΠΕΘΑΝΕΤΕ»!!! Έτσι θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ

 

Scott Ritter έξω από τα δόντια…

Οι προοπτικές για μια διπλωματική λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν μηδενιστεί, σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό πληροφοριών των Αμερικανών Πεζοναυτών και πρώην επιθεωρητή όπλων του ΟΗΕ Σκοτ ​​Ρίτερ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση έχουν πλέον χάσει την πολιτική τους αξιοπιστία και η Ρωσία βλέπει την νίκη στο πεδίο της μάχης ως την μόνη βιώσιμη διέξοδο.

Αυτό και άλλα είπε σε μια συνομιλία με την ανεξάρτητη υποψήφια για τη Γερουσία των ΗΠΑ, Νταϊάν Σαρ, και την ιδρύτρια του Ινστιτούτου Σίλερ, Χέλγκα Ζεπ-Λαρούς.

Όπως δήλωσε:

«Γιατί θα καθόταν η Ρωσία με τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτό το σημείο στο ίδιο τραπέζει για οτιδήποτε, για οτιδήποτε! Είμαστε ψεύτες, είμαστε απατεώνες, δεν είμαστε αξιόπιστοι, αλλά χρησιμοποιούμε την Ευρώπη ως συνομιλητή.

Η Γαλλία και η Γερμανία δεν μπορούν πλέον να είναι αξιόπιστες. Κανείς δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος. Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο

Με ποιούς θα μιλήσουν οι Ρώσοι; Με ποιούς θέλουν να μιλήσουν οι Ρώσοι; Με ποιους οι Ρώσοι είναι πρόθυμοι να βάλουν την Εθνική τους Ασφάλεια στο τραπέζι και να πουν, “εδώ, είμαστε πρόθυμοι να σας εμπιστευτούμε και να εγκαταλείψουμε τους X,Y και Z, (όρους) που εγγυώνται την μελλοντική μας ασφάλεια” σε αντάλλαγμα ποιού πράγματος;

Ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτό και, αυτή είναι μια πολύ θλιβερή δήλωση από πλευράς μου, είναι ότι δεν θα υπάρξει διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων.

Η Ρωσία δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ και με κανέναν για την Ουκρανία.

Η μόνη διαπραγμάτευση θα είναι παρόμοια με αυτή που έγινε στον κόλπο του Τόκιο τον Σεπτέμβριο του 1945, όταν οι ηττημένοι Ιάπωνες επιβιβάστηκαν στο “USS Missouri” και τους είπαμε να υπογράψουν το έγγραφο ή θα πεθάνουν.

Και η Ρωσία θα καταλήξει να κάθεται στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού, με τους Ουκρανούς και θα τους πει να υπογράψουν το έγγραφο ή να πεθάνουν».

Δείτε το βίντεο:

loading...