Τ' αρχίδια του Καράμπελα και η κεντροαριστερά της Χάιδως

Μην πείτε στη μαμά μου ότι βάνω υποψηφιότητα για πρόεδρος της κεντροαριστεράς
Νομίζει ότι δουλεύω πορτιέρης σε κωλάδικο

Αν δεν το ξέρατε να σας το πω εγώ...
Ενόσω διαρκούσε η πολιορκία της Ακροπόλεως, ο Καραϊσκάκης έκαμε συχνά περιπολία στις σκοπιές. Κάποτε λοιπόν έπιασε ένα από τα παληκάρια του, ονόματι Καράμπελα, να έχει παρατήσει τη σκοπιά και να χαϊδολογάει την ερωμένη του, τη Χάιδω.

Σημειώνω ότι τον καιρό εκείνο ήταν σύνηθες να παίρνουν τα πρωτοπαληκάρια τις ερωμένες τους σε εκστρατείες. Ο ίδιος ο στρατηγός έπαιρνε μαζί του τη φιλενάδα του τη Μαριώ, η οποία ντύνονταν αντρικά, βαστούσε όπλο και με το ψευδώνυμο Ζαφείρης, έδινε μάχες στο πλευρό του!

Συγχυσμένος ο Καραϊσκάκης γύρισε πίσω στο στρατηγείο του και διέταξε να αλλάξει αμέσως η βάρδια. Κι όταν τον ρώτησαν ποιος φύλαγε στο μετερίζι εκείνη την ώρα, ξεστόμισε το παροιμιώδες...
- Τ΄αρχίδια του Καράμπελα και το μουνί της Χάιδως!

Ο λόγος λοιπόν περί κεντροαριστεράς...
Κεντροαριστερά καθώς μπαίνουμε ή κεντροαριστερά καθώς βγαίνουμε;
[Θανάσης Βέγγος]Τι παναπεί όμως κεντροαριστερά;
Διότι αν το δούμε ψύχραιμα το πράμα, στη σεξοπολιτική ζωή της [ακόμα] ελληνόφωνης γρεκίας, οι λέξεις διαθέτουν και μία παρά φύσιν σημασία, η οποία συχνά είναι πιο σημαντική από την κατά φύσιν σημασία.
Ακριβώς όπως σε όλα τα καλά κωλάδικα, η πίσω πόρτα έχει συνήθως μεγαλύτερη κίνηση από την μπροστινή πόρτα...

Από σεξουαλικής απόψεως λοιπόν, κεντροαριστερός χαρακτηρίζεται ο άντρας, του οποίου το πέος εμφανίζει μιαν ελαφράν απόκλισιν προς τα αριστερά, είτε βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, είτε σε κατάσταση στύσης.
Σύμφωνα μάλιστα με τα στατιστικά δεδομένα των σεξολόγων, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών ανήκει στην κεντροαριστερά, με συχνότητα μάλιστα μεγαλύτερη από την αντίστοιχη των δεξιοχείρων, στο σύνολο ενός ανθρώπινου πληθυσμού [περίπου 99% και βάνε]

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ελληνόφωνη κεντροαριστερά, αν τη δούμε από πολιτική άποψη.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνόφωνων πολιτικών "ηγετών" είναι [συνειδητά ή ασύνειδα] κεντροαριστεροί, ειδικά μετά τη δημόσια διακήρυξη του συντρόφου Τσίπρα ότι αναλαμβάνει πλέον αυτοπροσώπως, να γίνει ο Ανδρέας Παπανδρέου, στη θέση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Η κεντροαριστερά δηλαδή, από πολιτικής απόψεως είναι τάση, η οποία επεκτείνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, συμπαρασύροντας στη μοδάτη κούρσα της, μέχρι και τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική καριέρα του ως ο "εκ δεξιών" του κ. Μπόμπολα και τώρα πλέον έχει φτάσει στα αριστερά της κ. Φώφης...

Και όλοι αυτοί οι κεντροαριστεροί προσδοκάνε φυσικά να γίνουνε Ανδρέες Παπανδρέου, στη θέση του Ανδρέα Παπανδρέου [ή έστω Τσιπρανδρέου]
Διότι ο ελληνόφωνος ραγιάς, από πάππου προς πάππου τη γούσταρε την παραμύθα του και ποτέ κανένας άλλος δεν του την πάσαρε πιο γοητευτική, από τον Μεγάλο της κεντροαριστεράς, τον μοναδικό και αμίμητο Ανδρέα Παπανδρέου.
Που οι χαχόλοι της ινδογρεκίας. πίνουν ακόμα νερό στο όνομα του...
Αν και δεν μου έτυχε ποτέ, να ξεβρακώσω τον Ανδρέα Παπανδρέου,
βάνω στοίχημα ότι πολυτιμότερον έχω, πως ήταν κεντροαριστερός.
Αυτός όμως ρε παιδί μου είχε μια προσωπικότητα, ένα κάτι.
Δεν μπέρδευε τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη, ούτε είχε φτάσει στο σημείο να καταργήσει το οχτάωρο,
που αποτελεί κατάχτηση της εργατιάς από την πρωτομαγιά του Σικάγου...
Το πρόβλημα με τον κ. Τσίπρα, που προσπαθεί να γίνει κεντροαριστερός στη θέση της κεντροαριστεράς, είναι ότι ελάχιστοι πλέον είναι οι εκ γενετής συριζαίοι, που τον πιστεύουν. Κι αν δεν έχει αρχίσει να χτυπάει μονοψηφια νούμερα στις δημοσκοπήσεις, είναι επειδή εκατοντάδες χιλιάδες "κεντροαριστερών" περιμένουν από τα χεράκια του έναν διορισμό στο δημόσιο...
Θα έρθει όμως η ώρα που το πόπολο θα βαρεθεί το δούλεμα της πρώτης φοράς αριστεράς και θα αναζητήσει τον πραγματικά κεντροαριστερό ηγέτη που του ταιριάζει, εφόσον φυσικά είναι αδύνατο να αναστηθεί ο Αληθινός Ανδρέας Παπανδρέου.
Γι αυτό στριμώχνουνται σήμερα όλοι οι φελοί της ελληνόφωνης πολιτικής σκηνής, ώστε να διασφαλίσουν την καρεκλίτσα τους στην κορυφή της κεντροαριστεράς, εκτιμώντας [και σωστά] ότι η πολιτική στην ψωρωκώσταινα είναι όπως τα οικόπεδα: αγοράζεις κάτι που σήμερα φαίνεται άνευ αξίας και μετά από κάμποσο καιρό, το μοσχοπουλάς για φιλέτο.
Όπως παραδείγματος χάριν, οι οικοπεδάδες αγοράζανε κάποτε κοψοχρονιά τα βοσκοτόπια στην άνω Βούλα και μετά από μα δεκαετία, τα πουλάγανε σε εφοπλιστές για φιλέτα. Αρκεί να έχεις μύτη να οσμιστείς τις ευκαιρίες.

Ετσι και η κεντροαριστερά.
Σημερα σου λέει, το έχουν χεσμένο το μπουρδέλο αλλά αύριο μπορεί αυτό το συνονθύλευμα προδοτών, λαμόγιων, απατεώνων, ηλιθίων και μιζαδόρων, να βγάνει κυβέρνηση!
Και έχουν δίκιο!

Διότι που θα πάει ο μεσος χαχόλος, όταν απογοητευθεί από τη ροζ συμμορία;
Όχι φυσικά στον Μητσοτάκη, που τον βλέπει και τρομάζει ακόμα και η Φατμέ από τα υψίπεδα του Μογγολιστάν.
Το πόπολο θα στραφεί πάλι προς τη καλή γνωστή του κεντροαριστερά την οποία ουσιαστικά δεν σταμάτησε να ψηφίζει,έστω και με διαφορετικά ονόματα, από τον καιρό του αείμνηστου Κουτσόγιωργα.
Γι αυτό και βλέπεις σήμερα καμίνηδες και θοδωράκηδες να τρέχουν να πλασαριστούν πρώτοι στην κούρσα της κεντροαριστεράς...

Τι σημασία εχει αν αυτή ακριβώς η κεντροαριστερά μας οδήγησε στη χρεωκοπία;
Σάμπως το μισό ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί πλέον οργανικό κομμάτι του συριζα;
Ο ελληνόφωνος κυρία μου, είπαμε ότι τη γουστάρει την παραμύθα του. Κι όσο θα υπάρχει δημόσιο για να βολεύουνται το 1/3 των ψηφοφόρων, οι πάσης φύσεως αριστερές, κεντροαριστερές, παρααριστερές και πισωαριστερές συμμορίες, θα κάμουν το παιχνίδι.

Εδώ, να μου το θυμηθείτε...
Ακόμα και τον Μητσοτάκη αν τον ξεβρακώσετε, μπορεί και να διαπιστώσετε ότι στο... βάθος ήταν κεντροαριστερός. Ειδικά άμα αρπάξει την εξουσία και μπορεί να κάμει ανετα διορισμούς...Κι αυτή κεντροαριστερά;
Μα φυσικά!
Λείπει άλλωστε η ισλαμολαγνεία από την κεντροαριστερά;


Εν ολίγοις αγαπητά μου παιδιά, στην κεντροαριστερά ανήκει το 99% των ανδρών [εξαιρούνται οι ευνουχισμένοι] και όλες οι πολιτικές φελαδούρες της λεγόμενης μεταπολιτεύσεως, που δεν κατάφεραν να βρουν μια καλή θέση, για να πλασαριστούν σε μια από τις κυβερνώσες συμμορίες.


Κάθε τι που συνέβαλε στην βιοφυλετική, πολιτισμική και ηθική παρακμή της Ελλάδος, τα πράσινα λαμόγια, τα βυσσινιά καθάρματα, οι κόκκινοι συνδικαλιστές, οι εμπριμέ πουτάνες, τα κίτρινα παπαγαλάκια, οι ροζ αδερφάρες, οι μαύρες τρύπες, οι μελαμψές μεταναστολάγνες και οι λευκοί πρεζέμποροι, σήμερα συνωστίζονται για μία θέση στον ήλιο της κεντροαριστεράς.
Από παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ [αυτούς με τα πάμπερς] μέχρι τις μεταμοντέρνες λοαττκιζουσες πασιονάριες της κρατικοδίαιτης πολυπολιτισμικότητας.
Ότι πιο σάπιο, ότι πιο διεφθαρμένο, ότι πιο κιτς, ότι πιο χυδαίο, ότι πιο ψεύτικο, ότι πιο διπλοπρόσωπο, ότι πιο ασήμαντο, ότι πιο αγράμματο, ότι πιο ηλίθιο, ότι πιο προδοτικό, ότι πιο μηδενικό, ότι πιο μαλακισμένο, ότι πιο καταστροφικό έχει να επιδείξει η χρεωκοπημένη ελληνόφωνη κοινωνία, τρέχει σήμερα να δηλώσει "υποψήφιο" για την κεντροαριστερά.
Αναμένω οσονούπω και την υποψηφιότητα της κ. Ρεπούση...


Καλά, αυτή δεν χρειάζεται να βάνει υποψηφιότητα για την κεντροαριστερά.
Εχει κερδίσει επαξια τη θέση της στη ροζ συμμορία, χάρις στον βαθμό του I.Q. της
Διιότι, αν δεν το ξέρατε, οι ροζ χαχόλοι αξιολογούνται και προάγονται στα κομματικά μετερίζια,
βάσει του βαθμού νοημοσύνης τους.
Με τη διαφορά ότι το πάνε ανάποδα.
Προηγουνται οι από κάτω...


Σημείωσις
Φυσικά όλα τα φωτομοντάζ, από το χέρι του φίλου και συνεργάτη Αυτόλυκου

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]