Ραχήλ Μακρή – Μιχάλης Χριστοδουλίδης: «Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει

…για ποιο λόγο οι Τούρκοι κατέχουν τα Ίμια και παρεμποδίζουν ακόμη και τον ίδιο να προσεγγίσει»

Στις 28.01.2018 ο Υπουργός ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος παρεμποδίστηκε από Τούρκους στο να πλησιάσει τα ελληνικά νησιά Ίμια για να αποθέσει φόρο τιμή στους πεσόντες ήρωες της πατρίδος μας αθάνατους Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό, που πρόδωσαν οι προκάτοχοι του και ντροπιάζει ο ίδιος.

Σκάφη των Λιμεναρχείων Αλικαρνασσού – Μούγλων. απέκλεισαν την κανονιοφόρο «Νικηφόρος» του ΠΝ μας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του ΑΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη που ακόμα δεν έχει παραιτηθεί όπως οφείλει.

Όχι μόνο τους εμπόδισαν οι Τούρκοι να μεταβούν στα Ελληνικά νησιά μας όπως αναμφισβήτητα είναι τα Ίμια για την εναπόθεση στεφανιού στην μνήμη των ηρώων μας που προδώσαν όλοι οι πολιτικοί προδότες, αλλά εξαγγείλανε και νέα άσκηση των τουρκικών ΕΔ στο Αιγαίο για τις 5 Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με την Τουρκική οδηγία T N/W 0157/2018 – Αιγαίο στις 5 Φεβρουαρίου 2018 από 0700Z έως 1500Z R.10 NM, οι Τούρκοι δέσμευσαν το Αιγαίο μας για άσκηση του ΠΝ τους και σε ακτίνα 10ν.μ. με κέντρο το γεωγραφικό σημείο 38 57.00 N, 025 31.00 Ε.

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει, για ποιο λόγο οι Τούρκοι κατέχουν τα Ίμια και παρεμποδίζουν ακόμη και τον ίδιο να προσεγγίσει.

Για ποιο λόγο απέκρυψαν την δέσμευση του Αιγαίου για άσκηση του ΠΝ τους σε εθνικά ύδατα και να παραιτηθεί όπως οφείλει, καθώς είναι ανίκανοι να διαφυλάξουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας υπηρετούντες έναν επικίνδυνο Υπουργό, αντί του εθνόσημου και της σημαίας.

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί την στρατιωτική δικαιοσύνη να κινηθεί κατά νόμο και να αποδείξει ότι δεν δέχεται πιέσεις και δεν ελέγχεται από καθεστώτα.

Το Μέτωπο Νίκης προειδοποιεί, ότι τα εγκλήματα που συντελούνται σε βάρος της εθνικής ακεραιότητας της χώρας δεν θα μείνουν αναπάντητα όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την στήριξη του μνημονιακού και δήθεν αντιμνημονιακού τόξου της βουλής των δανειστών, κατέλυσαν και παρέδωσαν στους Γερμανούς.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α

Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ

Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

loading...