Ποσο σωστος !! Τα είπες ΟΛΑ στο κείμενο σου φιλε μου!

 

Οι αγγλοσάξονες έχουν προωθήσει με όλους τους γνωστούς τρόπους στις ηγεσίες της δύσης μαριονέτες αχυράνθρωπους σέρνοντας τους λαούς τους στην άβυσσο.

Διαβάλουν την κουλτούρα του κάθε λαού διαβρώνουν τους βασικούς πυλώνες της κοινωνικής υπόστασης των χωρών διαστρεβλώνουν και μηδενίζουν τις αξίες και το ιδεολογικό υπόστρωμα και πάση θυσία μεταβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν την σύνθεση των λαών ώστε να πάψουν τα έθνη να έχουν χαρακτηριστικά έθνους κοινό όραμα και στόχους και τους αποκόπτουν από την κουλτούρα και την ιστορία τους οπλοποιών τας τα ΜΜΕ εναντίον της αλήθειας.

Φτωχοποιούν τους πάντες ώστε η επιβίωση να είναι το καθημερινό μέλημα και όχι η πνευματική ανέλιξη όλων μας.

Πάση θυσία προσπαθούν να μειώσουν τον αριθμό των ανθρώπων & το αποτύπωμα τους στην γή όχι για να σώσουν τον πλανήτη αλλά για να εκμεταλλευτούν & να χειραγωγήσουν απόλυτα τους λαούς και τους πόρους του πλανήτη αυτοί και οι επίγονοί τους μόνο ελέγχοντας και υποτάσσοντας τοις άβουλες και άνοες μάζες

Με γκατζετ τεχνολογίας και τάσεις που επιβάλουν από τα πλήρως ελεγχόμενα προπαγανδιστικά ΜΜΕ με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για ηλίθιους ξεκόβουν από την γνώση και την σκέψη τις μάζες και τις μεταβάλουν σε άβουλα πλήρως διαχειριστικά ποτάμια κρέατος προς βρώση.

Η Ρωσία σύρθηκε σε ένα πόλεμο παγίδα που της έστησαν οι Άγγλοι και και σύμμαχοι τους αγγλοσάξονες γενικά και εμείς όλοι οι υπόλοιποι παρακολουθούμε απαθείς τον εμφύλιο που εξελίσσετε μπροστά στα ματιά μας μασώντας αδιάφορα τον σανό που μας σερβίρουν μέσα από τα ΜΜΕ.

Άλλο ένα ακόμη εμφύλιο που οργάνωσε και ξετέλευσε η Αγγλία μπροστά στα ματιά μας και οι ηλίθιες άνοες μάζες δεν θυμούνται ούτε κατάλαβαν τίποτα……….

Ισορροπούμε καθημερινά ανάμεσα στο χαμό κάθε μορφής ζωής στον πλανήτη σε μια ισορροπία τρόμου για όσους μπορούν να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει χωρίς βέβαιο μέλλον και προοπτικές.

Έτσι σαν πρόβατα για σφαγή ο ένας πίσω από το άλλο βαδίζουμε στα σκοτεινά μονοπάτια που ορίζουν εντελώς σκοτεινές δυνάμεις από το παρασκήνιο που όμως από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι εντελώς παλαβοί και ηλίθιοι έτοιμοι να θυσιάσουν όλους μας σε ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα για να θρέψουν το εγώ τους.

loading...