Οι Γερμανοί… «πετάνε» τα όπλα!!! Ποιός θα πολεμήσει τον Πούτιν;;; Η λύση των ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ είναι έτοιμη

 

Με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, αυξήθηκε και ο αριθμός των αντιρρησιών συνείδησης στην Bundeswehr (Γερμανικός Στρατός). Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δίκτυο της Γερμανίας (RND) , επικαλούμενο εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για Καθήκοντα Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία έχει λάβει 657 αιτήσεις ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ μέχρι στιγμής φέτος. Το προηγούμενο έτος, ωστόσο, η αρχή είχε λάβει μόνο 209 αιτήσεις. Μέχρι τον Αύγουστο, ο αριθμός των αντιρρησιών συνείδησης είχε υπερτριπλασιαστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όσοι αρνήθηκαν συχνά δικαιολογούσαν τις αιτήσεις τους με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Εκφράζονται ανησυχίες για πιθανή κλιμάκωση της σύγκρουσης. Το RND γράφει ότι δεν περίμεναν στρατιωτική σύγκρουση . Οι αιτήσεις για αντίρρηση συνείδησης πρέπει να υποβάλλονται στο αρμόδιο κέντρο καριέρας της Bundeswehr, το οποίο στη συνέχεια τις διαβιβάζει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για Καθήκοντα Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Όλοι οι αναγνωρισμένοι αντιρρησίες συνείδησης θα μπορούσαν να επικαλεστούν την ιδιότητά τους ως αντιρρησίες συνείδησης τόσο σε περίπτωση επαναφοράς της στράτευσης όσο και σε περιπτώσεις έντασης και άμυνας.

Σύμφωνα με την έκθεση RND , ενώ ο αριθμός των αντιρρησιών συνείδησης αυξάνεται, ο αριθμός των αιτούντων για ένοπλες δυνάμεις συνεχίζει να μειώνεται. Περίπου 183.000 στρατιώτες υπηρετούν αυτή την στιγμή στην Bundeswehr. Αλλά και εδώ είναι αισθητή η έλλειψη εργατικού δυναμικού.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπουργό Άμυνας Κριστίν Λάμπρεχτ (SPD), στόχος του στρατού πρέπει να είναι η στρατολόγηση και η διατήρηση «πιο ειδικευμένου» προσωπικού. Ταυτόχρονα, τα «ποσοστά εγκατάλειψης» θα πρέπει να μειωθούν περαιτέρω.

«Μια ματιά στα δημογραφικά στοιχεία δείχνει ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εδώ», είπε η πολιτικός του SPD στην πιο πρόσφατη διάσκεψη της Μπούντεσβερ.

Και πως θα λυθεί το δημογραφικό, αν δεν τον λύσουν οι Γερμανοί;;; Ο Λιακόπουλος μόνο έχει προειδοποιήσει πως, σε περίπτωση ξεσπάσματος μεγάλου πολέμου στην Ευρώπη, οι διεθνιστές θα ρίξουν στην μάχη εναντίον του Πούτιν τις ορδές των λαθραίων μεταναστών που έχουν φέρει στην εδώ!!! Ήδη, πλαισιώνουν τους ευρωπαϊκούς στρατούς, αλλά δεν αποκλείεται να τους εκπαιδεύσουν και σε τάγματα εφέδρων!!!

loading...