Καρατόμηση στη ΔΑΠ μετά την ομαδική αντιγραφή εργασίας στην Πάτρα

Την παραίτηση του υπεύθυνου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στη σχολή όπου διαπιστώθηκε ομαδική αντιγραφή εργασίας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ζήτησαν η Ν.Δ. και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.


«Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται: «Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής».

«Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία απαιτεί τον σεβασμό των κανονισμών από όλους, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν αποκαλύφθηκε ότι 106 φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου της Πάτρας αντέγραψαν και κατέθεσαν στην ίδια εργασία στο μάθημα «Δυναμικά Μαθηματικά Υποδείγματα».

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η γενική συνέλευση του τμήματος αποφάσισε να αποκλείσει τους φοιτητές από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου για όλα τα μαθήματα. Ωστόσο, με την απόφαση διαφώνησαν τόσο η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ όσο και η ΠΑΣΠ.

Πηγές προσκείμενες στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ λένε ότι η παράταξη ζήτησε οι 106 να αποκλειστούν μόνο από το επίμαχο μάθημα και όχι από όλα.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]