Δεκάδες χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν «στο σφυρί» για χρέη στην εφορία

Οι κατασχέσεις σε βάρος των ιδιοκτητών θα λάβουν χώρα μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Αρμόδιοι παράγοντες των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών
παρατηρούν ότι «η πολύμηνη αποχή των συμβολαιογράφων είχε αναστείλει χιλιάδες πράξεις πλειστηριασμών που ξεκινούσαν αλλά τελικά απέβαιναν άκαρποι, τώρα όμως αναμένεται να εκτιναχθούν σαν πιεσμένο ελατήριο που απελευθερώνεται απότομα».

Με τα δεδομένα αυτά, το φθινόπωρο του 2017 προδιαγράφεται από τα πλέον θερμά από καταβολής μνημονίων - όπως ήταν και εκείνο του 2014, όταν μπήκε στη ζωή μας ο ΕΝΦΙΑ.

Και αυτό γιατί:

- Στις 30 Σεπτεμβρίου οι 6,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να πληρώσουν την 1η δόση από τα 3,153 δισ. ευρώ που τους επιβλήθηκαν με την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ. Από αυτά μένουν απλήρωτα περίπου τα 600 εκατ. ευρώ ετησίως, μαζί με τα 12-15 δισ. νέα ληξιπρόθεσμα χρέη που συσσωρεύονται από απλήρωτους φόρους κάθε χρόνο.

- Τέλος του μήνα ξεκινούν μαζικά και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε βάρος οφειλετών. Με λίγα «κλικ» θα βγαίνουν στο σφυρί ολόκληρα νοικοκυριά, αφού από τις διατάξεις του νόμου δεν εξαιρείται ούτε η πρώτη κατοικία.

- Με διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Μάιο, πλειστηριασμοί θα επιτρέπεται να γίνονται από το Δημόσιο ακόμα και σε τιμή κάτω από την αντικειμενική που ορίζει το υπουργείο Οικονομικών όταν πρόκειται να επιβάλει φόρους! Κατασχέσεις ακινήτων γίνονταν μεν από την Εφορία εδώ και χρόνια, αλλά μέχρι τώρα σχεδόν όλοι απέβαιναν άγονοι γιατί λόγω κρίσης σπανίως έπιαναν την αντικειμενική αξία.

- Το «στοκ» των αδιάθετων ακινήτων, που τα έβγαζε μεν σε πλειστηριασμό τα τελευταία δύο χρόνια η Εφορία αλλά η διαδικασία ακυρωνόταν λόγω αποχής των συμβολαιογράφων ή χαμηλού τιμήματος, ξεπερνά τα 20.000! Το 2015 ξεκίνησαν 16.379 πλειστηριασμοί από την Εφορία και το 2016 αυξήθηκαν σε 18.005 (+10% σε έναν χρόνο).

- Στον προθάλαμο των πλειστηριασμών για χρέη στην Εφορία βρίσκονται ήδη τα ακίνητα 1,6 εκατομμυρίου από τους 4,2 εκατομμύρια οφειλέτες της Εφορίας.

- Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, που θα ισχύσουν από 1/1/2018. Και στις περιπτώσεις όμως που θα προκύψουν μειώσεις, οι φορολογούμενοι δεν θα δουν ελάφρυνση γιατί ο ΕΝΦΙΑ θα αλλάξει ώστε να μην κινδυνεύσει ο στόχος είσπραξης.

- Εκτός από τους 20.000 πλειστηριασμούς κάθε χρόνο από την Εφορία, τραπεζικά στελέχη προβλέπουν ότι θα βγαίνουν σε πλειστηριασμό και τουλάχιστον 3.000 ακίνητα για χρέη προς τις τράπεζες. Η αφθονία δε των ακινήτων που θα τεθούν ταυτόχρονα προς εκποίηση από τράπεζες και Δημόσιο μόλις ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αναμένεται να δημιουργήσει πτώση τιμών στην κτηματαγορά της τάξεως του 10% ή και μεγαλύτερη, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον θα στραφεί στα ακίνητα-κελεπούρια που θα εκπλειστηριάζονται ή σε όσα κατακυρώνονται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι αντικειμενικές αξίες

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2017 και για να κλείσει η 3η αξιολόγηση, η κυβέρνηση ετοιμάζει αυξήσεις-σοκ -έως και 25%- στις τιμές βάσει των οποίων υπολογίζονται οι φόροι στα ακίνητα.

Για να μπορέσει από 1/1/2018 να λειτουργήσει το νέο σύστημα ηλεκτρονικού υπολογισμού των αντικειμενικών αξιών, θα πρέπει μέχρι τον Οκτώβριο το αργότερο να έχουν παραδώσει τις προτάσεις τους οι δύο επιτροπές που έχει συγκροτήσει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, οι επιτροπές συναντούν προβλήματα στο έργο τους και υπολειτουργούν.

Επισήμως το υπουργείο Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι έως το τέλος του έτους όλα θα είναι έτοιμα για να λειτουργήσει το online σύστημα αντικειμενικών - εμπορικών αξιών. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι εμπειρογνώμονες, όμως, διαπιστώνουν ότι δεν γίνονται αγοραπωλησίες για να υπάρχει επαρκές δείγμα τιμών των συμβολαίων.

Επιπλέον, λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης όσων αναγκάζονται να ξεπουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί κάποιο ακίνητό τους (π.χ. για να απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ, αν παραμένει ξενοίκιαστο για χρόνια κ.λπ.), οι χαμηλές τιμές στις συμφωνίες πώλησης δεν αντανακλούν την πραγματική αξία των ακινήτων αυτών - ούτε φυσικά και των γειτονικών τους.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί ως τώρα, πάντως, οι νέες αντικειμενικές που θα προκύψουν από την 1η Ιανουαρίου 2018 αναμένεται να παρουσιάσουν τις εξής μεταβολές τιμών:

1: Αυξήσεις 15%-25% σε περιοχές-φιλέτα για τις οποίες υπάρχουν πάντα αγοραστές με χοντρά πορτοφόλια που θέλουν να αγοράσουν ακίνητα (ακόμα και από το εξωτερικό).

Τέτοιες περιοχές είναι κυρίως:
• Τα νότια παράλια της Αττικής, από Γλυφάδα μέχρι και Σαρωνίδα • Η Κηφισιά και άλλα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας • Η Θεσσαλονίκη •Η Χαλκιδική • Ο οικισμός της Μυκόνου • Η πόλη της Ρόδου • Η Βόρεια Κέρκυρα • Η Κεφαλονιά και τα άλλα νησιά του Ιονίου • Τα παράλια της Ηπείρου που βρέχονται από το Ιόνιο • Παράλιες περιοχές της Κρήτης.

2: Αυξήσεις 5%-15% σε περιοχές όπου παρατηρείται ενεργό αγοραστικό ενδιαφέρον παρά την κρίση, όπως παράλιες περιοχές σε Μεσσηνία και Λακωνία, το Πήλιο, η Λάρισα, η Ξάνθη, η Χίος, η Λέσβος.

Αυξητικές τάσεις διαπιστώνονται όμως και σε «λαϊκές» περιοχές, όπου για πολλά χρόνια (ακόμη και για πολιτικούς λόγους) οι τιμές της Εφορίας παρέμεναν μάλλον συγκρατημένες σε σχέση με τις πραγματικές, όπως σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Περιστέρι, Πετρούπολη κ.α.

3: Αυξομειώσεις (+ / -5% περίπου) ή σταθερές τάσεις κυρίως για μεγάλες αστικές συνοικίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία, στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου κ.λπ.

4: Πτώση τιμών κυρίως στην ενδοχώρα των νησιών και της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακόμα και σε περιοχές που κάποτε ανθούσαν (π.χ. κοντά σε χιονοδρομικά όπως η Αράχωβα κ.α.). Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται η Κεντρική Στερεά Ελλάδα, το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας, η Δυτική Μακεδονία, η Ηπειρος κ.λπ.

Και στις περιοχές όμως όπου θα διαπιστωθεί πτώση των αντικειμενικών αξιών, το υπουργείο Οικονομικών έχει δεσμευτεί να αναπροσαρμόσει κατάλληλα τους συντελεστές φορολόγησης ώστε να μη χάσει έσοδα το Δημόσιο, καθώς ο στόχος είσπραξης των 3,2 δισ. ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ δεν αλλάζει ούτε το 2018.

Την ίδια ώρα που θα ανακοινώνει αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες με τις οποίες η Εφορία θα υπολογίζει τους φόρους ακινήτων, η κυβέρνηση βάζει μπροστά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις για χρέη στην Εφορία, ώστε με λίγα «κλικ» ο ιδιοκτήτης να χάνει το σπίτι που θα ξεπουλιέται για ένα κομμάτι ψωμί στην εμπορική αξία.

Οι μαζικοί πλειστηριασμοί-εξπρές σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία θα οδηγούν σε αύξηση της προσφοράς ακινήτων, με ταυτόχρονη κατάρρευση των πραγματικών τιμών και απαξίωση του συνόλου της περιουσίας των ιδιοκτητών ακινήτων.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες θα φορτωθούν περισσότερους φόρους περιουσίας και χρέη στην Εφορία για αξίες ακινήτων που θα καθορίσει το υπουργείο Οικονομικών. Αλλά αν χάσουν τα σπίτια τους και βγουν στο σφυρί για τα χρέη προς την Εφορία, το τίμημα που θα εισπράττεται θα είναι κάτω από την αντικειμενική αξία - στην τιμή που θα προκύψει από τη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Το μόνο που αναμένουν και τυπικά πλέον οι εισπρακτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ για να ξεκινήσουν την επιδρομή στα ακίνητα των οφειλετών του Δημοσίου είναι το πράσινο φως από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Οπως συμφωνήθηκε στο 3ο Μνημόνιο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο για να κλείσει η 2η αξιολόγηση, «με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καθορίζονται ο τρόπος προσδιορισμού της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται, το αρμόδιο όργανο προσδιορισμού της αξίας αυτής, ο τρόπος καθορισμού της αμοιβής του, καθώς και κάθε άλλο ειδικότερο θέμα». Μόλις υπογραφεί αυτή η απόφαση, όποιο ακίνητο κατάσχεται εφεξής για χρέη προς το Δημόσιο θα οδηγείται προς εκποίηση σε σκοτωμένη τιμή.

Μέχρι τώρα απαγορευόταν να βγει ακίνητο στο σφυρί για χρέη προς το Δημόσιο σε τιμή κάτω από την αντικειμενική για λόγους προστασίας του Δημοσίου απέναντι στα «κοράκια» των πλειστηριασμών.

Η καθιέρωση των εμπορικών τιμών θα συνοδευτεί από κύμα πλειστηριασμών από την Εφορία, ξεκινώντας από τους οφειλέτες με σημαντικές οφειλές και στη συνέχεια σειρά θα έχουν οι οφειλέτες που χρωστούν μικρότερα ποσά.

Ωστόσο στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι θα γίνει σεβαστή η πρώτη κατοικία των οφειλετών εν είδει... εθιμικού δικαίου.

Ενδεικτικό της αχρησίας στην οποία έχει πέσει το μέτρο των πλειστηριασμών ακινήτων είναι ότι στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ εμφανίζονται προς εκποίηση μόλις τέσσερα ακίνητα από τα χιλιάδες σπίτια, καταστήματα, αγροτεμάχια, αποθήκες και εργοστάσια που έχουν «παρελάσει» τα προηγούμενα δύο χρόνια, χωρίς τελικά να πουληθούν.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

33 σχόλια :

 1. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ...

  Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΛΟ Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...

  "ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΓΗΣ" ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ "500.000.€"

  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ…!!!!

  " ΠΆΓΙΑ Εντολή πληρωμής ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
  "Νόμιμη Νομική Εξώδικη ΔΙΑ-δικασία" _ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣΦ-ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΗΜ-ΤΕΛΗ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜ-ΤΕΛΗ…

  ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ…

  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ…

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=Xe1fIyfQfoQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16 Σεπτεμβρίου 2017 - 3:53 μ.μ.
   ΑΝΩ ΤΩΝ 43 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΠΑΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 41 ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Είναι δεδομένο πως κανείς από αυτούς που έστειλαν το τραγελαφικό εξώδικο Σώρρα στις εφορίες, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς φορείς και όπου αλλού, δεν πρόκειται να γλιτώσει από τις δαγκάνες των εισπρακτικών μηχανισμών. Δυστυχώς, το εξώδικο είναι ένα μνημείο ασυναρτησιών και ηλιθιοτήτων, που δεν έχει την οποιαδήποτε αξία και σίγουρα δεν έχει την παραμικρή νομική βάση. Η χρησιμότητά του εξωδίκου είναι ότι οι μεγάλοι οφειλέτες και οι εταιρείες που χρωστάνε εκατομμύρια και που συνεχίζουν να μην πληρώνουν από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα, προσπάθησαν να οχυρωθούν πίσω του και να κερδίσουν και άλλο χρόνο, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, μέχρι η Εφορία να καταλάβει την κομπίνα και να σχεδιάσει την αντίδρασή της. Το σίγουρο είναι πως και μετά το Σώρρα, οι περισσότεροι από τους οφειλέτες κάτι άλλο θα σκαρφιστούν, αλλά προς το παρόν «δεν τους χαλάει» η πολιτική διάθεση του «άφραγκου» ηγέτη. Τους διασκεδάζει και τους συμφέρει παράλληλα! ApantisiEforias Επίσημη απάντηση της Ε’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με την οποια απαντάει πως δεν δέχεται την αποπληρωμή οφειλών με τα “κόλπα” Σώρρα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου, μονάχα από τους 41 που απέστειλαν το εν λόγω εξώδικο, συνολικά αφορά ποσό άνω των 43 εκατομμυρίων ευρώ και ειδικότερα 43.208.207,87 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα υπόλοιπα εξώδικα που απέστειλαν περίπου 6000 πολίτες, ούτε τα ποσά που δεν έχουν πληρωθεί σε ασφαλιστικούς φορείς. Είναι σαφές λοιπόν ότι έχει δημιουργηθεί μια «φάμπρικα αποστολής εξωδίκων», που χρησιμοποιείται από απλούς συμπολίτες μας, πολλοί από τους οποίες δεν είχαν καταλάβει το σφάλμα τους. Ταυτόχρονα, το «κόλπο» έχει γίνει «άσφαιρο όπλο» στα χέρια των συνήθων υπόπτων των φορολογικών αρχών, πολλοί από τους οποίους για να μην πληρώσουν θα δέχονταν ότι ο Σώρρας είναι ο υιός του Απόλλωνα και ήρθε από τον πλανήτη Σείριο με διαστημόπλοιο. Για όσους ευκολόπιστους έπεσαν θύματα της απάτης και με καλή πίστη δεν κατάλαβαν ότι συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο έγκλημα, τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά και για αυτό αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν πάει στις κατά τόπους εφορίες και έχουν αποσύρει το εξώδικο που απέστειλαν. Η συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού είναι και ο λόγος που συνεχίζεται η έρευνα η δική μου, αλλά και των περισσότερων δημοσιογράφων όπως είναι η Δέσποινα Βλεπάκη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και η Αναστασία Παπανικολάου του «Star», των οποίων το εύστοχο ρεπορτάζ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή καθημερινά. Αν ο δημοσιογραφικός κόσμος καταφέρει ένα μεγάλο ποσοστό από τα πραγματικά θύματα να μη χάσει το σπίτι του και την περιουσία του, λόγω της συμμετοχής στην απάτη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα, θα είναι κέρδος για τον Τύπο και τη Δημοκρατία μας, σε πολύ δύσκολους καιρούς, στους οποίους οι θεσμοί υπολειτουργούν και επιτρέπουν σε φαύλα φαινόμενα να λυμαίνονται τις οικονομίες των πολιτών. Παρά τα παραμύθια του Σώρρα και της ομάδας του όμως, η επαπειλούμενη ζημία κατά του Ελληνικού Δημοσίου από τη δράση της εγκληματικής οργάνωση είναι πραγματική, όπως ρεαλιστική είναι και η ζημία την οποία θα υποστούν οι συμμετέχοντες που δεν έχουν εμπειρία σε τέτοιου είδους «κόλπα». Για αυτό δεν υπάρχει άλλος χρόνος να χαθεί και η δικαιοσύνη μαζί με τις διωκτικές αρχές οφείλουν να επιτελέσουν το έργο τους με γοργούς ρυθμούς.

   Πηγή: 41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα http://mignatiou.com/2017/03/41-megalo-ofiletes-tou-dimosiou-lathrempori-ke-epichirimaties-sinergastikan-me-ton-sorra/

   ΟΠΩΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΛΥΦΤΗ ΚΑΘΙΚΚΙ

   Διαγραφή
  2. Giannis Paterakis15 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:28 μ.μ.
   Και ξαφνικα πεταχτηκε απο ενα αυτοκινητο LADA Ο μπατηρογυφτος φορωντας κοντο χιτωνα πετσινο σαν τα καταπλασματα που διαθετει με κοντο σπαθακι και φωναξε προς τουσ συναθροισμενους οπαδους του....ΑΡΙΑ ΑΡΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ
   μετα ξαναμπηκε στο αυτοκινητο και κατευθυνθηκε προς Δενδροποταμο...

   Διαγραφή
  3. Giannis Paterakis15 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:33 μ.μ.
   ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
   ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ APOSTILLE ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ...
   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ; Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

   ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ.

   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:48 π.μ.
   ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ APOSTILLE ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ;

   Σφραγίδα της Χάγης (Apostille): Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

   Ι. Ποιο είναι το Νομοθετικό πλαίσιο της Σύμβασης Επισημείωσης της Σφραγίδας της Χάγης (Apostille);

   Τι είναι η σφραγίδα της Χάγης;

   Η Σφραγίδα της Χάγης (Apostille) είναι η σφραγίδα η οποία απαιτείται, σύµφωνα µε την Σύµβαση Επισηµείωσης της Σφραγίδας της Χάγης (5-10-1961), να τεθεί στα δηµόσια έγγραφα από το Κράτος που τα έχει συντάξει, προκειµένου να βεβαιωθεί η γνησιότητα της υπογραφής και η ιδιότητα µε την οποία ενήργησε ο υπογράφων το έγγραφο και ενδεχοµένως, η ταυτότητα της σφραγίδας ή του επισήµατος που φέρει το έγγραφο.

   Η χορήγηση της Σφραγίδας της Χάγης είναι βασική προϋπόθεση για να γίνουν δεκτά τα δηµόσια έγγραφα µεταξύ οποιουδήποτε Κράτους έχει προσχωρήσει στην Σύµβαση αυτή και οποιωνδήποτε Κρατών δεν έχουν προβάλλει αντίρρηση κατά της προσχώρησης του.(βλ. κατάλογο κρατών που έχουν προσχωρήσει στην σύµβαση).

   Η χώρα µας κύρωσε την ανωτέρω Σύµβαση µε τον νόµο 1497/1984 – ΦΕΚ Α’ 188/27-11-1984.

   Δείτε το επίσημο εγχειρίδιο για την πρακτική λειτουργία της Σύμβασης αναφορικά με την επισημείωση εγγράφων εδώ.

   Για την χορήγηση της Σφραγίδας της Χάγης είναι απαραίτητη η ύπαρξη του δείγµατος υπογραφής του υπογράφοντος το δηµόσιο έγγραφο, µε εξαίρεση τα έγγραφα που φέρουν την προηγµένη ηλεκτρονική υπογραφή (ψηφιακή υπογραφή) ΠΠ1, σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 2 και 3 του ΠΔ 150/2001 – ΦΕΚ 125 Α’/25-6-2001.

   Ως δηµόσια έγγραφα κατά τη Σύµβαση θεωρούνται:

   ● Τα έγγραφα που προέρχονται από αρχή ή δηµόσιο υπάλληλο δικαιοδοτικού οργάνου του κράτους, συµπεριλαµβανοµένων και των εγγράφων που προέρχονται από εισαγγελική αρχή, δικαστικό γραµµατέα ή δικαστικό επιµελητή.

   ● Τα διοικητικά έγγραφα.

   ● Τα συµβολαιογραφικά έγγραφα.

   ● Οι επίσηµες βεβαιώσεις που τίθενται σε ιδιωτικό έγγραφο (βεβαιώσεις- θεωρήσεις- επικυρώσεις).

   Διαβάστε επίσης: Σύσταση Γραφείου επισημείωσης της σύμβασης της Χάγης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

   Όταν τα έγγραφα πρόκειται να σταλούν σε Κράτος µη µέλος της Σύµβασης της Χάγης (Apostille) ή σε Κράτος για το οποίο η χώρα µας έχει εγείρει αντιρρήσεις, ακολουθείται η οδός της επικύρωσης των εγγράφων αυτών από τα εποπτεύοντα Υπουργεία και στην συνέχεια από το ΥΠΕΞ.
   ΙΙ. Ποιοι είναι οι αρμόδιοι φορείς χορήγησης της Σφραγίδας επισημείωσης της Σύμβασης της Χάγης (Apostille);

   Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 280, παρ1. του Ν. 3852/2010, ΦΕΚ 87/Α’/7-6- 2010 (του ιδρυτικού νόµου 2503/1997 – ΦΕΚ 107 Α’) και του άρθρου 186 του παρόντος νόµου, καθώς και του νόµου 1497/1984 - ΦΕΚ Α’ 188/27-11-1984, ο οποίος και κύρωσε την Σύµβαση της Χάγης, οι αρχές που χορηγούν την Επισηµείωση του άρθρου 3 της Σύµβασης της Χάγης είναι :

   1. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

   Επισηµειώνουν τα δηµόσια διοικητικά έγγραφα των δηµοσίων πολιτικών υπηρεσιών του νοµού που δεν περιέχονται στην αρµοδιότητα της αιρετής περιφέρειας, τα έγγραφα των νοµικών προσώπων του δηµοσίου δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), καθώς και τα έγγραφα των οργανισµών τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου βαθµού και των ληξιαρχείων.

   2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

   Επισηµειώνουν τα έγγραφα των υπηρεσιών της περιφέρειας.

   3. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ

   Επισηµειώνουν τα δικαστικής φύσεως έγγραφα.
   3. Πώς γίνεται η συμπλήρωση της επισημείωσης;
   ...............................
   https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/voithitika-kemena/sfragida-tis-hagis-apostille-ola-osa-hreiazetai-na-gnorizete

   Η Apostille πιστοποιεί την υπογραφή, την ιδιότητα του υπογράφοντος και ενδεχομένως τη σφραγίδα που φέρει το έγγραφο. Δεν πιστοποιεί το περιεχόμενο του εγγράφου για το οποίο εκδόθηκε.

   http://www.apdattikis.gov.gr/ypotheseis-politon/%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%AC%CE%B3%CE%B7%CF%82/

   ΟΥΣΤ ΒΑΡΕΜΕΝΕ !!! ΠΆΛΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ????????

   Διαγραφή
  5. καλε κ.κουραδομπατηρορουγκλακια πρωκτογλυφτη του καταδικασμενου μποντυμπιλντερ φυγοποινου φυγοδικου αρχιαπατεωνα ελεεινου βρωμιαρη..
   την βουλτεψη τι την εχειs;
   την αστρατευτη κομπινεζον την τρυπια κυλοτα τον πλαστογραφο κυδωνιατη τι τον εχειs;
   τον νυζαμη την λουλου;
   τον οθων κατα κοσμον ο τιγρηs του κ@λου τι το εχειs;
   τον πασχο τον κρεατοφαγο τι το εχειs;
   τον μυλωνακη τον τοτο κατα κοσμον η κλαψωμ@υνα βροχοπουλου τι το εχειs;
   την κουραδα την θεια παναγιωτα καταλινα τι την εχειs;
   την αλοιθωρη αποβολη με το πουρο τον tercs kaikos τι το εχειs;
   τον πρωκτοκυβιστη που τον εχεσε το περιστερι την οφσοροδοξη κυλοτα τον βαψωμαλλια καταδικασμενο ψευτομποντυμπιλντερ τι το εχειs;

   Κουιζ:οταν περναει ο κ.μπατηρoξεκολοs τι του φωναζουν τα ηλιοκαμμενα;;;ελα κοντα και καθησε στο στομα να τον παρειs κι αν σου αρεσει η ψ@λη σαντουιτs να μαs παρειs......

   Υ.Γ Σπασε μωρη παλιορομπα ενα ομολογο να εξασφαλισειs τον πατο σου!!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ0 ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ
   ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ 150αρικα ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΑΝΡΩΠΟ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑ ΚΛΑΡΙΝΟ !!!! ΓΕΙΑΣΟΥ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΓΑΝΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ...

   Διαγραφή
  7. ΝΑΤΗΝ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ...

   ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΣ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ,ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

   ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ «ΙΣΟΒΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ» ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΩΡΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΒΩΣΝΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙΑ…

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ 17/5 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟ ΡΑΒΒΙΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...!!!

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΥΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ..

   ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ...
   ΑΜΕΕΕΕ,ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..!!!

   ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ😀😀😀

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:36 μ.μ.
   ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
   ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ APOSTILLE ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ...
   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ; Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

   ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ.

   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

   ΟΠΩΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΛΥΦΤΗ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΑΜΗΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ

   Διαγραφή
  9. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΛΑΜΕ...

   ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ..
   ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ...
   ΠΑΤΕΡΑΑΑΚΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΤΑΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ, ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ ΤΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:42 μ.μ.
   η πρωην λεκανοχυστρα Γιωργοs Π του ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια ερωτυλου παρ'ολιγο διγαμου τηs ΑΝΝΟΥΛΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ κατα κοσμον ο περιστερομπουρδοπορδοτσιρλοπρωκτοχεσμενοs ο κολλαγονοs o πρωκτογλυφτηs του παπαδημιου-γλυψ@ρχιδαs του γκαπ...
   καυλε κ μπατηροξευτιλοψωρογιδο εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;

   Ανώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:13 π.μ.
   απορούμε χαζο και αναξιο λογου πλασμα, γιατί ασχολείσαι ρε βλητο ακόμη με αυτόν τον δισεκατομμυριούχο μαλάκα, έλεος δηλαδή, γελάνε και οι πέτρες

   Διαγραφή
  10. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΟΒΕΙ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΚΟΥΡΗ

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:07 π.μ.
   ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ! ΕΝΑΝ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΑΛΑΒΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΑΤΕ. ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ0Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΑ ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΔΑΡΑ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΧΤΙΚΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗ''΄ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΠ0ΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:56 μ.μ.
   ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
   ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
   ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ Η ΜΟΣΟΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ..

   Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:57 μ.μ.
   ΓΙΑΤΙ ΡΕ 12ΘΕΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ????
   ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2017 - 5:49 μ.μ.
   Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα – Διώκονται και 7 συνεργάτες του


   - Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
   - Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
   - Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
   - Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
   - Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

   Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

   Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

   Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

   Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

   Να σημειωθεί οτι η δικαιοσύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.

   Επιπλέον για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία, έχουν συλλεκτική αξία καθώς πωλούνται στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία.

   Από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

   http://www.newsit.gr/egklhma/artemis-sorras-neo-entalma-syllipsis-gia-varytata-kakoyrgimata-kai-enantion-synergaton-toy/1048864/

   Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2017 - 5:55 μ.μ.
   Καί θά μάς σώσει ο Ψώρρας μέ τίς ψευτιές καί τίς απάτες..όπως έσωσε τούς Μαορί καί τά 24 καντόνια τής..Ισπανίας..είσαι γιά γέλια τελικά
   Απάντηση

   Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2017 - 6:07 μ.μ.
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΕΛΑ ΕΧΩ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΖΕΣΤΗ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΠΑΡΕ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΣΑΠΛΕΛΑ?? ΟΧΙ????? Ε ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΕΛΑ ΕΧΩ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  15. Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2017 - 6:45 μ.μ.
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΕΛΑ ΕΧΩ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΖΕΣΤΗ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΠΑΡΕ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΣΑΠΛΕΛΑ?? ΟΧΙ????? Ε ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΕΛΑ ΕΧΩ ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
   ΤΣΑΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  16. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ALFA OMEGA STASION ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ,ΔΝΤ,ΕΚΤ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Π/Τ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ...

   ΕΔΩ ΣΤΗΝ 22 ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-Ω ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΜΑ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ..

   ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ...??

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Διαγραφή
  17. Giannis Paterakis 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:21 μ.μ.

   Ρε τι δούλεμα είναι αυτό που τρωτε Έλληνες…;

   Όπως χάζευα την οθόνη βλέπω τίτλο με παχιά Γράμματα για τον Μογγόλο Απόλλωνα σε μικρο μπουκάλι και έναν άλλο …που τους ανέφερε σαν της δυο τεράστιες αρχές του πλανήτη!!

   Κάτσε να δω λέω να γελάσω τι μ@λακειες λέει πάλι ο Αλφειός ποταμός … μπαίνω διαβάζω ..και αρχίζουν και πέφτουν τα δόντια μου …από την ηλιθιότητα !!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=20665

   VLADIMIR I. KOBZAR λέει λέγεται ο τιτανοτεραστιος που ελέγχει τον πλανήτη μαζί με τον σωρρα..κάτσε λέω να κάνω μια να δω ποιος είναι …

   vladimir
   Τα δυο πρώτα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά για πολύ γέλιο…

   Πρωτο λινκ http://www.alphaomegastationbank.com/default/home.html ..η υποτιθέμενη τράπεζα – τραστ – οργανισμός του τιτανομεγιστοτεραστιου βλαντιμιρ…ανοίγεις την σελίδα και την να δεις …. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dui ipsum, cursus ut adipiscing porta,…αχχαχα η σελίδα ακόμα δεν έχει τελειώσει την κατασκευή της σωστά …αλλά από την άλλη είναι ένας οργανισμός που διοικεί τον κόσμο ….αχχαχαχ πόσο απατεώνες άχρηστοι Θεέ μου ….

   Διαγραφή
  18. ΠΕΣ ΤΟΤΕ "ΕΛΛΗΝΑ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...

   ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕ,ΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ...!!!

   Διαγραφή
  19. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

   ΠΕΣ ΤΟΤΕ "ΕΛΛΗΝΑ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...

   ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕ,ΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ...!!!

   Διαγραφή
  20. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ...😀😀😀

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
  21. Giannis Paterakis 17 Σεπτεμβρίου 2017 - 09:27 μ.μ.

   ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ Μ' ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΛΗΡΟ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΤΟΓΥΡΑ.

   Διαγραφή
 2. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΑΝ ΔΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΔΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΙΠΕ,ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΑ...

  ****ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ*****

  ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

  ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

  http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

  ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!
  ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΒΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…

   ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΤΥΧΑΙΟΣ...!!

   ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

   ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ,ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

   ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!

   ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...!!!

   ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...
   ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ...
   Α-Ω
   https://www.youtube.com/watch?v=svnRCe5DPnM

   Διαγραφή
  2. ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΚΑΥΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .!

   ΄ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗ ΨΩΡΙΑΡΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ????????

   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΡΠΕΤΟ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΙΤΕ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ..

   Διαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΙΑΤΣΑ
   ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΣ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΔΕΙΣ
   ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ

   Διαγραφή
  5. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ...😀😀😀

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
  6. το τι πιπες λεει ο τυπος δεν περιγράφεται, 2017 εχουμε και ο ψωρρας απο το 2012 ακομα τα φερνει χαχαχαχα

   Σώρρας: Ο Μ. Αλέξανδρος καμπύλωνε το χωροχρόνο

   https://www.youtube.com/watch?v=Itr9UtX43dw

   Διαγραφή
  7. ΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ??

   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ....

   ****ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ*****

   ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   Διαγραφή
  8. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ....

   ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ...😀😀😀

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?time_continue=250&v=LmMwoOkJQJk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μονος του βαζει ο χτικιαρης ψυχοπαθης αναρτησεις για να μη παει παλι στο τρελαδικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]