Φταιει ο πολεμος στην Ουκρανια?

Ας δουμε την κατασταση οπως εχει….

 Ξαφνικα απο περυσι το καλοκαιρι,δηλαδη πριν 15 μηνες αρχισαν να φαινονται αυξησεις σε προιοντα και υπηρεσιες,επισης αρχισαν να φαινονται αυξησεις στα καυσιμα…..

Ειχαμε καμια συρραξη τοτε?

ΟΧΙ

Υπαρχουν δημοσιευματα για οσους το εχουν ξεχασει η κανουν οτι δεν θυμουνται.

Και φυσικα η κατασταση επιδεινωθηκε μετα την εναρξη των εχθροπραξιων μεταξυ Ρωσιας και Ουκρανιας μιας και οι Νανοι κυβερνητες των χωρων της Δυσης αποφασισαν να μπουκοταρουν τις εμπορικες συναλλαγες με την Ρωσια για να την αναγκασουν να σταματησει την επιθεση.

Και τι καταφεραν?

Την σταματησαν?

ΟΧΙ

Γιατι το σχεδιο δεν ηταν να την σταματησουν βλακες.

Το σχεδιο που τους βολεψε απεριοριστα ειδικα μετα το τελος της πανδημιας που ειχαν κατασκευασει και οργανωσει ηταν…….

Η φτωχοποιηση των λαων τους και η συνεχιση του οραματος της μεγαλης επανεκκινησης.

Κι ετσι σιγα σιγα και σταθερα ολα τα προιοντα που βασιζουν την παραγωγη τους σε ζωα και απο ζωα …οπως κρεατα,τυρια,γαλακτοκομικα πηραν την ανηφορα,μαζι ακολουθησαν και ολα τα υπολοιπα αλλα με αρκετα μικροτερες αυξησεις,τα ζωικα προιοντα εχουν αυξηθει μεχρι και το διπλασιο της αρχικης τους τιμης ….

Γιατι ειδικα αυτα?

Γιατι πρεπει να σταματησουμε να καταναλωνουμε το κρεας και οτι παραγεται απο τα ζωα.

Και να αρχισουμε να τρωμε εντομα και σκουλικια οπως σχεδιαζουν ηδη στην Ολλανδια και εκπαιδευουν τους μικρους μαθητες να το κανουν.

Να ζουμε με βιωσιμη αναπτυξη,εμεις,οχι αυτοι που κυβερνανε,μονο εμεις.

Δεν φταιει λοιπον ο πολεμος στην Ουκρανια,φταιει οτι στις ΗΠΑ κυβερναει το βαθυ κρατος που ειναι ταγμενο στον στοχο της μειωσης του πληθυσμου της γης και οχι το ζαβο γεροντακι που δεν ξερει που πηγαινει και αν τον αφησουν μονο του θα καταληξει σε κανενα ποταμι να επιπλεει…..

Φταινε οι δοτοι κυβερνητες των χωρων της Δυσης που αλλαζουν πλεον καθε μηνα οπως στην Βρετανια,φταιει η μιζαδορα φιλη του Κουλη Προεδρος της Ευρωπαικης επιτροπης και οσοι συνεργαζονται μαζι της στο σχεδιο της Μεγαλης επανεκκινησης και τελικα φταιμε ολοι εμεις που πιστευουμε οτι ολοι αυτοι θελουν το καλο μας ενω θα ηταν εξαιρετικα ικανοποιημενοι αν ειχαν ξεμπερδεψει με ολους μας απο το πρωτο κυμα του Κορωνοιου,δεν το καταφεραν.

Ετοιμαστειτε λοιπον για μεγαλυτερες αυξησεις σε ολα τα προιοντα,εως οτου να μην μπορειτε να τα καταναλωσετε,μετα θα χρεοκοπησουν ολες οι εταιρειες τροφιμων,και θα ερθει σαν φυλακας αγγελος η   Προεδρος της Ευρωπαικης επιτροπης μαζι με τους κυβερνητες των υπολοιπων ευρωπαικων χωρων νας σας ταισουν κουραδες οι οποιες και βιολογικες ειναι και φρεσκες θα τρωγωνται.

Και ολα αυτα γιατι κοιμαστε τον υπνο του δικαιου πιστευοντας οτι ο Κουλης και η καθε τυχαια Δοτη Προεδρος Βον Ντερ Λαιεν θελει το καλο σας.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...