Οι Ελ και ο θρύλος τους!

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί

Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι
την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη….
παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.
Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει…
την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.
Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος.
Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.
1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.
2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.
3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.
4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.
5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.
6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.
7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. (Ο γράφων έχει δεί τις μαρμάρινες κολώνες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ με ναυτικά κιάλια, όταν πέρασα τα στενά του Γιβραλτάρ προς Ατλαντικό και προς Μεσόγειο, πέρα-δώθε).
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.
8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.
Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.
Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.
Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…
Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.
Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

85 σχόλια :

 1. O ELINAS XERI POSO MEGALI IMASTE I POLITIKI TO XEHNOUN ?????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΙΑ ΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ

  Είναι εύκολο να λες είμαι Έλληνας, αλλά δύσκολο να κατανοήσεις τι σημαίνει αυτό. Η λέξη ''Έλλην'' με την καθιέρωση της σημερινής θρησκείας, απαγορεύτηκε δια ποινής θανάτου επί 15 αιώνες.

  http://www.logiosermis.net/2014/04/1500.html#.WYxm-1VJbGg

  Για ποιον λόγο το έκαναν αυτό, έμαθες ποτέ; Αναρωτήθηκες ποτέ; Ακόμα και τώρα που το μαθαίνεις, που το ακούς για πρώτη φορά, σου δημιουργούνται ερωτήματα; Αν ναι, τότε γιατί δεν αναζητάς τον λόγο, φοβάσαι;

  Στην ερώτηση σε ποια θρησκεία πιστεύεις, το 90% λέει Χριστιανός Ορθόδοξος, ενώ εγώ λέω ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  - Δεν είσαι χριστιανός;
  - Όχι
  - Και τι είσαι;
  - ΕΛΛΗΝΑΣ. Αυτή είναι η απάντηση μου. Ούτε Εθνικός, ούτε Δωδεκαθεϊστής, ούτε Παγανιστής, ούτε ''ειδωλολάτρης'' φυσικά.

  ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ γιατί από τα ήθη και έθιμα των προγόνων μου, δημιουργείται το ΕΘΝΟΣ, άρα και Εθνικότητα μου.

  Η Θρησκεία, είναι η ιστορία του κάθε αρχαίου λαού. Μέσα από τα ήθη και έθιμα τους, δημιουργείται η Εθνότητα τους.

  Οι φυλές του Ισραήλ έχουν τον δικό τους Γιαχβέ που έδωσε εντολή στον Νώε να δημιουργήσει την ανθρωπότητα μετά τον (δικό τους) κατακλυσμό.
  Έτσι, όταν έχεις την πίστη ότι κατάγεσαι από τον Νώε, παύεις να είσαι κάτι άλλο.

  Το ίδιο συνέβαινε παλιότερα στις άλλες αρχαίες χώρες. Στην Κίνα, στην Ινδία, στην Αίγυπτο κτλ.
  https://youtu.be/XojG4662gT4

  Οι Έλληνες, καταγόμαστε από τον τελευταίο εκ των τριών καταγεγραμμένων κατακλυσμών μας. Ωγύγου, Δαρδάνου, Δευκαλίωνος.

  Ο Χριστιανισμός, με επιθετική πολιτική προς την Ελλάδα (σε όλα) κατάργησε τον Δευκαλίωνα και στην θέση του μας τοποθέτησε έναν Ιουδαίο.
  Επομένως στην ''ανυπαρξία'' του Δευκαλίωνα, παύει να υφίσταται ο υιός του Έλλην, άρα και οι Έλληνες...

  Ναι, αλλά αν δεν είμαστε Έλληνες, και αν έχουν καταργήσει δια ποινής την ονομασία μας αυτοί, τότε τι είμαστε; ΡΩΜΗΟΙ ---- ΕΙΣΑΣΤΕ---- έτσι σας ονόμασαν, γιατί έτσι έλεγαν όλους τους υπηκόους της ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

  Το δέχεστε η όχι; Εσείς ξέρετε. Σίγουρα όμως, δεν μπορείτε να λέτε Έλλην - Χριστιανός, γιατί έρχεστε σε πνευματική σύγχυση και θα χάνεται πάντα η γη κάτω από τα πόδια σας.

  Όταν θα θέλετε καλύτερη αντιμετώπιση από την μοίρα, η ακόμη και την τύχη, θα σταυροκοπιέστε σε έναν ξένο και εχθρικό προς τους προγόνους σας Θεό ως απόγονοι του Νώε. Ενώ όταν θα θέλετε να καμαρώσετε για τα επιτεύγματά της πραγματικής Ελλάδας και να δείξετε ανωτερότητα έναντι των άλλων λαών, θα λέτε είμαι Έλλην, δηλαδή απόγονος του Δευκαλίωνα.

  Στο τέλος δεν θα ξέρετε και οι ίδιοι τι πραγματικά θα είστε, και δεν φταίτε εσείς που σας έχουν ρίξει σ' αυτή την ομαδική παράκρουση. Διαβάστε τους Έλληνες. Μελετήστε τους. Ασχοληθείτε με την φιλοσοφία τους για να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης τους. Το τι είμαστε, θα φανεί από τα ήθη και τα έθιμα μας στο τέλος. Προς το παρόν στο χώμα με το κεφάλι πατημένο, εύχομαι σύντομα όρθιοι ξανά.!

  http://www.logiosermis.net/2014/04/1500.html#.WY3F6Lgfvt1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ(ΜΑΣ) ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ...!!!!

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ...(αν εισαι Ελληνας)

   ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΚΟΟΣ 18/9/2017

   https://www.youtube.com/watch?v=3r4Jla29jdI&feature=youtu.be

   Διαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
   ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟ ΜΟΙΧΟ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΣΑΔΙΣΤΗ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ 12ΘΕΟΥ.
   ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΛΛΗΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ Σ' ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.
   ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
   ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ

   Διαγραφή
  3. @ 11:12 από που κι΄ως που είμαστε Συνέλληνες. ΕΣΥ αποκλείεται να είσαι Ελληνας και άσε την εκμετάλλευση των Αρχαίων Προγόνων μας.

   Διαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ,ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ..!!!

   ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ...

   ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΖΟΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΑΖΙ...

   ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ(ΔΙΑΣ-ΘΕΟΣ),ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ 1700 ΧΡΟΝΩΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΕΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ....

   Γιάννης Βαρδάκης
   ΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ" ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ GOOGLE ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΑΝ DIAS .. DIOS ...DIO... ΚΛΠ...

   ...ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ 'Η ΖΕΥΣ ...

   .... ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ "ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ" Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

   ... ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΕΟΣ; ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... Η ΛΕΞΗ "ΔΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ....

   ...ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ...H ENNOIA ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ; ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ... Ν Α Ι !!! H ENNOIA ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

   ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ) ΑΠΑΝΤΑ ... Ο Χ Ι ....ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ... (ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ).

   ... ΑΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ.... "ΔΙΑΣ" ΤΟΤΕ ..."ΘΕΟΣ" ΤΩΡΑ...
   .....ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΛΕΞΗ "ΔΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ;

   ....ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ Η ΠΟΥΣΤΙ@.... Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ... ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΟ (ΟΥΣ) ... ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ(ΟΥΣ) ... ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...... ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ....

   ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ...ΤΟΝ "ΔΙΑ" ... ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΝ ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!


   Διαγραφή
  5. 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ Η ΕΛΛΑΣ…
   ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

   19.000.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

   Διαγραφή
  6. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...

   ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

   ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ??

   ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ??

   ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

   Διαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,Ο ΝΩΕ..!!

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΕΠ ΕΠ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΙΔΑΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΙΣΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ....

   ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ??
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΝΩΡΙΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ...

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΩΡΑΙΑΑΑΑ..

   ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ....

   ΕΠΟΜΕΝΟΣ....!!!

   Διαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΕΤΣΗΔΕΣ. ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ;
   25.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
   ΚΙ ΑΝ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ.
   ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ.
   ΟΙ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΔΙΩΚΟΝΤΟ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  9. Σώρρας: Η ντροπή της χώρας

   ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

   ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ

   Σε μια χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», μπορούν πολλά μπουμπούκια ν’ ανθίσουν. Το επιτρέπει ο καιρός κατ’ αρχήν και οι πολιτικοί κατά δεύτερον.

   Οι τελευταίοι επειδή δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα με γνώμονα το «κοινό καλό» αλλά σύμφωνα με την ιδιοτέλειά τους, αρέσκονται σε τέτοιου είδους «μπουμπούκια» διότι χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

   Οι παλιότεροι ενθυμούνται βεβαίως το θαυματουργό «νερό του Καματερού», την «Αγία Αθανασία» του Αιγάλεω, έως την πυραμίδα του Γούκου από τα Γιάννενα και άλλα πολλά παροιμιώδη, που τάραξαν για πολλά χρόνια την φιλήσυχη ζωή των… Γαλατών της νοτιανατολικής Ευρώπης.

   Και εκεί που είχαμε ησυχάσει και ήμασταν χωμένοι βαθιά στη νιρβάνα των μνημονίων, έρχεται η υπόθεση Σώρρα και προκαλεί νέα ρίχτερ μήπως και ταρακουνηθεί το πολιτικό και το δικαϊκό σύστημα αλλά και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Προφανώς, αν δεν μεσολαβούσε η τραγική υπόθεση της άτυχης δολοφονηθείσας παιδοψυχιάτρου, το ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύστημα και οι πολιτικοί θα συνέχιζαν «καθεύδοντες υπό Μανδραγόραν».

   Ακριβώς αυτή είναι η Ελλάδα του Σημίτη. Αυτήν ακριβώς περιέγραφε τότε ο άνθρωπος της διαπλοκής, όπως είχε χαρακτηριστεί. Ναι, μόνο που αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικών και όχι των Ελλήνων, για να μην μπερδευόμαστε.

   Οι κοινωνικές αντιδράσεις λοιπόν και τα δημοσιεύματα του Τύπου, έχουν δώσει πολλά στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του κ. Αρτέμη Σώρρα και οφείλει, όπως το έκανε άλλωστε, η Δικαιοσύνη να τα ερευνήσει όλα. Διότι, ο κάθε λογικός νους αντιλαμβάνεται ότι είναι αδύνατο να κατέχει ένα πρόσωπο περιουσία ύψους 600 δισ. δολαρίων (σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα)!
   ...............................................................
   http://www.kontranews.gr/KOINONIA/265701-Sorras-E-ntrope-tes-choras

   Διαγραφή
  10. Μια παλιά υπόθεση

   Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε αρχίσει το 2012 και τους τελευταίους μήνες, βγήκε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο κ. Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.

   Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα! Όταν τα έλεγε αυτά ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του. Παρακολουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία.

   O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tNTu8v3tHL8

   Διαγραφή
  11. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
   ΟΙ ΒΙΚΕΣ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
   ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ. ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΕΨΕ.

   Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  13. ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΞΕΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ DNA ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ??

   Διαγραφή
  14. Ο ψυχοπαθης μαλακας ανεβαζει συνεχεια σχολια γιατι δεν μπορει να μας πει ποτε ρευστοποιησε ο γυφτος τα ομολογα,ουτε πως πηραν λεφτα οι τραπεζες απο κρατικο λογαριασμο χωρις εγκριση απο το υποικ


   γιατι ξερει τι ειναι ομολογα????????? ελα τωρα, αυτο το πραμα ειναι ο,τι πρεπει για να τον βαλεις να πιστευει ακομα και στον σουπερμαν, χαχαχααχαχαα

   ειναι αυτο που λεμε "Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΧΑΖΟΣ"._χιχιχιχιχιχιιιιιι

   Διαγραφή
  15. ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
   ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ APOSTILLE ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ...
   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ; Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

   ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ.

   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

   Διαγραφή
  16. η πρωην λεκανοχυστρα Γιωργοs Π του ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια ερωτυλου παρ'ολιγο διγαμου τηs ΑΝΝΟΥΛΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ κατα κοσμον ο περιστερομπουρδοπορδοτσιρλοπρωκτοχεσμενοs ο κολλαγονοs o πρωκτογλυφτηs του παπαδημιου-γλυψ@ρχιδαs του γκαπ...
   καυλε κ μπατηροξευτιλοψωρογιδο εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;

   απορούμε χαζο και αναξιο λογου πλασμα, γιατί ασχολείσαι ρε βλητο ακόμη με αυτόν τον δισεκατομμυριούχο μαλάκα, έλεος δηλαδή, γελάνε και οι πέτρες

   Διαγραφή
  17. Πώς πιστοποιείται η παρουσία αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική, από κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Το ψέμμα των Ισπανών και της Καθολικής Εκκλησίας για την «πρωτιά» του Χρ. Κολόμβου.

   Η γενοκτονία των Ινδιάνων.

   Οι Έλληνες Σπαρτιάτες Αραουκάνοι της Χιλής

   Ο Σταύρος Δωρικός γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λαρίσης. Πυρηνικός και Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Τουρίνου. Ειδικεύτηκε στην εφαρμογή της Πυρηνικής Ενέργειας στην Ναυτική Πρόωση.
   Έλαβε μέρος στο Πυρηνικό Ναυτικό Πρόγραμμα της ιταλικής κυβέρνησης και ειδικώτερα στην έρευνα επί των πυρηνικών αντιδραστήρων σκαφών επιφανείας και υποβρυχίων. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας και είναι μέλος του Σωματείου «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά».

   Από ετών ασχολείται με την αποκρυπτογράφηση της Μινωικής Γραμμικής Γραφής Α. Είναι ερευνητής θεμάτων σχετικών με την καταγωγή των πολιτισμών από γλωσσολογικής κυρίως απόψεως και μελέτης των γλωσσών των ιθαγενών λαών της Αμερικής και όχι μόνον.

   ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….

   http://www.maiandrosnews.gr/post/5053-pos-pistopoieitai-i-paroysia-arxaion-ellinon-stin-ameriki-to-psemma-ton-ispanon-tis-katholikis-ekklisias-i-genoktonia-to


   Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και εργασίες στον αθηναϊκό περιοδικό και ημερήσιο Τύπο. Είναι μόνιμος συνεργάτης του περιοδικού «Ιχώρ» από της εκδόσεώς του.
   https://

   Διαγραφή
  18. ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ! ΕΝΑΝ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΑΛΑΒΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΑΤΕ.
   ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ0Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΑ ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΔΑΡΑ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΧΤΙΚΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.
   ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗ''΄ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΠ0ΥΤΣΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

   Διαγραφή
  19. Πατερακη με το μπαρδον δηλαδη αλλα καμμια φορα θελω να κανω διαλογο μαζι σου
   αλλα να , οταν βλεπω το ονομα σου σκεφτομαι
   γιδια
   γυφτους
   ψωρογιδα
   υπονομους
   βοθρους
   φυλακες
   και τον Σωρρα που χορευε Τζοϊ Κοκερ

   και με πιανουν κατι γελια
   μα κατι γελια
   Γελαω
   αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  20. https://youtu.be/uxhebfQw4qM
   --------------------------------------------------------------------------------
   Ο Αρτέμης Σώρρας παραδέχεται τον προδοτικό ρόλο του και ότι τα κωλόχαρτα που κυκλοφορεί έχουν σχέση με την OITC και τον φυλακόβιο απατεώνα από την Καμπότζη Ray Dam. Απόλυτες παλαβομάρες από χαζούς που τρώνε τα λεφτά των απελπισμένων. Άρα είχαν δίκιο τα Κατοχικά Νέα όταν τα έλεγαν αυτά http://www.katohika.gr/2014/05/politi...

   Απόσπασμα από ομιλία του Σώρρα (ο κοντός), του Καλογερόπουλου (καραφλός μούμιας αριστερά) σε κακόμοιρους που πιστεύουν κάθε παλαβομάρα τους και τους πληρώνουν στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22-8-2014

   Διαγραφή
  21. ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

   ΨΑΞΕ ΡΕ ΖΩΩΟΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΦΤΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΕΣ.

   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Διαγραφή
  22. ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ,ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...

   ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΟΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ...

   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΑΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΙΜΩΝΕΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

   Kyriakos Karagiannis
   ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ CABAL. ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.

   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦ.ΜΠΙ.ΑΙ
   ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 16.000 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ
   ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

   ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΠΑΙΣΙΩΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ.Τ.Λ. ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 86.000 ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ
   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
   ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ.
   Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΣΗ
   ΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

   Διαγραφή
  23. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ 3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!!!!! ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ=ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FBI ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!!!ΡΕ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  24. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΤΟΥ...

   ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.......

   ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....

   ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ......

   ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ....

   ΔΕΛΦΟΙ VS ΣΙΩΝ....

   ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21617978_10155880074964642_1226923538240597054_n.jpg?oh=8b7cddd83c085dae7455b76553f95dd0&oe=5A531E96

   Διαγραφή
  25. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

   Kyriakos Karagiannis
   ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
   ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΡΑΤΑ ΤΗΣ cabal. ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ ΣΟΡΤΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΤ.Λ. ;

   ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣ ΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΨΩΦΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.

   ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΨΩΦΑΕΙ .

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΔΡΑΣΗ ;ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ; ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

   ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ.

   ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΩΝ. ΤΟ ΤΕΡΡΑΣ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΛΑΒΟΜΕΝΟ. ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

   Διαγραφή
  26. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

   ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...??

   ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ..!!!

   ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΞΕΡΕΤΕ??
   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 600 ΔΙΣ$,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

   ΕΤΣΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ...

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Grexit Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΦΕΥΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...!!!!

   ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ Η ΟΧΙ??

   https://2.bp.blogspot.com/-QJzNAXcZ-0k/WJjscaVyDyI/AAAAAAAAJjo/VpaIhLBYwWQnmfZBHk1WrCFz_9tVl7BJQCLcB/s640/16602852_1326130250783647_6075318726310153325_n.jpg


   https://3.bp.blogspot.com/-AND-zGlGiMw/WJjsErSzQAI/AAAAAAAAJjk/LJlkyJINKBEr1wFTONb5NU-m1mPfApklACLcB/s640/16640751_1326130407450298_1210094021886420092_n%2B%25281%2529.jpg

   Διαγραφή
 3. Χάνει σίγουρα. Ενας καλός ψυχίατρος δεν υπάρχει να τον αναλάβει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 12:01 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ??

   ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ...

   Διαγραφή
  2. γιανακη, σοβαρα μιλαω τωρα, γιατι θελω να σου κανω ενα τεστ Ι.Q
   115 τρις ,ποσες χιλιαδες εκατομμυρια ειναι;


   ΜΑ ΕΚΑΝΕ ενα τεστ Ι.Q ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΡΗΤΙΚΟ ΛΕΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΚΑΣΤΩΜΕΝΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
   ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
   ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
   ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
   ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ;
   Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ;
   ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ;

   Διαγραφή
  5. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  6. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

   ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...??

   ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ..!!!

   ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΞΕΡΕΤΕ??
   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 600 ΔΙΣ$,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

   ΕΤΣΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ...

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Grexit Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΦΕΥΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...!!!!

   ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ Η ΟΧΙ??

   https://2.bp.blogspot.com/-QJzNAXcZ-0k/WJjscaVyDyI/AAAAAAAAJjo/VpaIhLBYwWQnmfZBHk1WrCFz_9tVl7BJQCLcB/s640/16602852_1326130250783647_6075318726310153325_n.jpg


   https://3.bp.blogspot.com/-AND-zGlGiMw/WJjsErSzQAI/AAAAAAAAJjk/LJlkyJINKBEr1wFTONb5NU-m1mPfApklACLcB/s640/16640751_1326130407450298_1210094021886420092_n%2B%25281%2529.jpg

   Διαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=0wHMkzwi4Fw
   Λευτέρης Ρήνος ένας γιατρός που άθελά του έγινε ο '' Ιαβέρης'' του Α.Σώρρα.

   ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣ

   Διαγραφή
  9. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό

   Απλά και σύντομα:
   1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);
   Επειδή ....
   σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;

   Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι ...διατάζετε την εφορία, εσείς ο "'Ελλην αυτόχθων ιθαγενής" (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.

   2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.

   3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ". Κλικ εδώ δηλαδή: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000 και βρίσκετε αυτό:
   4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε "να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα", μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.   Κάντε κλικ εδώ: https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).


   Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.   Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;
   Οι άνθρωποι που σας έδιναν "τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές" για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

   Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;

   http://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html

   Διαγραφή
  10. ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
   ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.

   Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  12. ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΜΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΦΕΡΕ ΛΣΑΠΗ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ??

   Διαγραφή
  13. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!

   Διαγραφή
  14. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ...!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ😀😀😀

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ....!!!

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΜΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ??

   Διαγραφή
 5. Δεν μπορεί ρε, κάποιος τον καλύπτει !!! Αλλά όταν τον βαρεθεί θα γελάσουμε !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕ,ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕ...

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ...!!!

   ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ😀😀😀

   Διαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ...
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΟΥΡΙ ΚΙΕΜΕΙΝΕΣ ΑΠΕΞΩ?????? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΔΙΑ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. Τα χάπια δεν σε πιάνουν τελικά.

   Διαγραφή
  4. Giannis Paterakis13 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:51 μ.μ.

   ΣΩΣΤΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΡΥΑ ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΕ 300+ ΒΟΛΤ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΤΟΛΜΟΥΝ

   Διαγραφή
  6. ΣΩΣΤΑ.ΕΙΣΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ Η ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

   Διαγραφή
 6. Οι Αρχαίοι έλεγαν "και η Φύση κάνει λάθη".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ??
   ΑΡΧΑΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ??
   ΑΡΧΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ??

   Διαγραφή
  2. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΠΑΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΟΥΡΗ ΚΙΕΜΕΙΝΕ ΑΠΕΞΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 7. ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

  ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ....!!!!!!!!
  ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...!!!! ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ....!!!! ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ....
  ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ''ΘΕΙΚΟ ΟΝ'' ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.....
  ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ
  ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ....
  ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ........ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ (ΑΧΡΗΣΤΕΣ) ΓΝΩΣΕΙΣ......ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ.....
  ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.....ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...
  ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.....ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.....
  ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ....ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ...''ΘΕΩΣΗ''.....
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ!!!!!!!!! ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ''ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ''...
  ΕΕΕΛΛΗΗΗΗΝΕΕΕΕΕΕΣ ΕΕΕΕΛΛΗΝΙΙΙΙΔΕΕΕΕΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
  ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΧΑΘΗΚΑΤΕ!!!!!!!
  ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ!!!!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!
  ΕΙΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ!!!!!!
  ΟΜΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΡΟΜΠΟΤ
  ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ....ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ''ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ''??????
  ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ....ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 4 ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ''ΑΓΑΠΗΣ΄'' ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ''ΘΕΣΜΟΣ'' (ΠΑΠΑΣ)
  ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ...ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ??????
  ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ.... ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ????
  ΕΕΕΕΕΕΕ ΛΟΙΟΙΟΙΟΙΠΟΝ.....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ!!!!
  ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΙΔΕΣ ....ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!
  ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΗ ΘΕΩΝ....!!!!!!
  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.........
  ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλε κ.κουραδομπατηρορουγκλακια πρωκτογλυφτη του καταδικασμενου μποντυμπιλντερ φυγοποινου φυγοδικου αρχιαπατεωνα ελεεινου βρωμιαρη..
   την βουλτεψη τι την εχειs;
   την αστρατευτη κομπινεζον την τρυπια κυλοτα τον πλαστογραφο κυδωνιατη τι τον εχειs;
   τον νυζαμη την λουλου;
   τον οθων κατα κοσμον ο τιγρηs του κ@λου τι το εχειs;
   τον πασχο τον κρεατοφαγο τι το εχειs;
   τον μυλωνακη τον τοτο κατα κοσμον η κλαψωμ@υνα βροχοπουλου τι το εχειs;
   την κουραδα την θεια παναγιωτα καταλινα τι την εχειs;
   την αλοιθωρη αποβολη με το πουρο τον tercs kaikos τι το εχειs;
   τον πρωκτοκυβιστη που τον εχεσε το περιστερι την οφσοροδοξη κυλοτα τον βαψωμαλλια καταδικασμενο ψευτομποντυμπιλντερ τι το εχειs;
   Κουιζ:οταν περναει ο κ.μπατηρoξεκολοs τι του φωναζουν τα ηλιοκαμμενα;;;ελα κοντα και καθησε στο στομα να τον παρειs κι αν σου αρεσει η ψ@λη σαντουιτs να μαs παρειs......
   Υ.Γ Σπασε μωρη παλιορομπα ενα ομολογο να εξασφαλισειs τον πατο σου!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΛΑΘΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 4-5 ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΗ ΚΥΠΡΕΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΧΛΑΑΤΣ ΤΑΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ? ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΑ ΤΑΑΚ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΦΥΡΑΚΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΠΟΤΕ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΦΥΛΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3-4 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ 21,000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΗΤΟΙ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΕΚΑΣΤΟΣ!!
   ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΑΠΙΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΕ...
   ΗΤΑΝΕ ΓΤΡΑΦΥΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟΜ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ
   ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
   ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ.

   ΦΕΣΩΣΕ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΣΟ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ - ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
   ΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΤΑΞΗΣ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ.

   41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα

   Ι ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Αυτό όμως που δεν περίμενα, έστω και μετά από την έρευνα τόσων ετών, είναι όταν από το ρεπορτάζ και μετά από μελέτη εβδομάδων, κατέληξα στα ονόματα των μεγαλο-οφειλετών του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίοι χρωστούν τελεσίδικα άνω των 150.000 ευρώ, δεν έχουν κάνει ρύθμιση, δεν απαντάνε στην εφορία, ωστόσο φρόντισαν να στείλουν το εξώδικο Σώρρα και «πινέζωσαν» τα χρέη τους στο λογαριασμό του «μεγάλου πατρινού ομογενή». Δεν μιλάμε για ανθρώπους που χρωστάνε πέντε δεκάρες σε ασφαλιστικούς φορείς, στο κράτος και σε τράπεζες, λόγω της οικονομικής κρίσης και τους οποίους πραγματικά συμπονώ και καταλαβαίνω. Η έρευνα μου αφορά φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, που χρωστάνε εδώ και πολύ καιρό, αφού απαιτούνται χρόνια για να τελεσιδικήσει μια οφειλή. Το καλοκαίρι του 2016 λοιπόν, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο publicrevenue.gr τα 13.730 ονόματα οφειλετών του Δημοσίου, φυσικών και νομικών προσώπων, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ. Η σχετική λίστα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων προς το Δημόσιο βρίσκεται εδώ: http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilfp2016_1.html ενώ η λίστα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές νομικών προσώπων (εταιρειών) προς το Δημόσιο εδώ: http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilnp2016_1.html Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τουλάχιστον 41 από τους οφειλέτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που αναφέρονται στις παραπάνω λίστες και χρωστάνε μονάχα στη ΔΟΥ και στις υπηρεσίες Τελωνίων άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας φρόντισαν να στείλουν το εξώδικο του Σώρρα, δηλώνοντας ότι τις οφειλές τους θα τις πληρώσει εκείνος! Σημειώνω, πως στα ποσά που θα δείτε παρακάτω δεν συμπεριλαμβάνονται οι οφειλές προς τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς φορείς και τη ΔΕΗ, όπου επίσης στέλνονται εξώδικα με τα οποία οι οφειλέτες συμμετέχουν στην απάτη Σώρρα.

   Πηγή: 41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα

   http://mignatiou.com/2017/03/41-megalo-ofiletes-tou-dimosiou-lathrempori-ke-epichirimaties-sinergastikan-me-ton-sorra/

   Διαγραφή
  4. Πάει το παλικάρι ... λάλησε, το χάνουμε !!!

   Διαγραφή
  5. Giannis Paterakis23 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:51 π.μ.

   https://www.youtube.com/watch?v=_IPUNIHhlEk
   Saranta Palikaria ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

   Διαγραφή
  6. Giannis Paterakis 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 01:21 μ.μ.

   Ρε τι δούλεμα είναι αυτό που τρωτε Έλληνες…;

   Όπως χάζευα την οθόνη βλέπω τίτλο με παχιά Γράμματα για τον Μογγόλο Απόλλωνα σε μικρο μπουκάλι και έναν άλλο …που τους ανέφερε σαν της δυο τεράστιες αρχές του πλανήτη!!

   Κάτσε να δω λέω να γελάσω τι μ@λακειες λέει πάλι ο Αλφειός ποταμός … μπαίνω διαβάζω ..και αρχίζουν και πέφτουν τα δόντια μου …από την ηλιθιότητα !!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=20665

   VLADIMIR I. KOBZAR λέει λέγεται ο τιτανοτεραστιος που ελέγχει τον πλανήτη μαζί με τον σωρρα..κάτσε λέω να κάνω μια να δω ποιος είναι …

   vladimir
   Τα δυο πρώτα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά για πολύ γέλιο…

   Πρωτο λινκ http://www.alphaomegastationbank.com/default/home.html ..η υποτιθέμενη τράπεζα – τραστ – οργανισμός του τιτανομεγιστοτεραστιου βλαντιμιρ…ανοίγεις την σελίδα και την να δεις …. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dui ipsum, cursus ut adipiscing porta,…αχχαχα η σελίδα ακόμα δεν έχει τελειώσει την κατασκευή της σωστά …αλλά από την άλλη είναι ένας οργανισμός που διοικεί τον κόσμο ….αχχαχαχ πόσο απατεώνες άχρηστοι Θεέ μου ….

   Διαγραφή
  7. ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΜΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΦΕΡΕ ΛΣΑΠΗ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ??

   Διαγραφή
  8. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ
   ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΚΙΆΡΧΙΝΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ !!1

   ΩΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΤΡΙΠΛΟΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
   ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
   ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΧ ΡΕ ΑΓΑΜΗΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΒΛΗΤΟ?????

   Διαγραφή
  9. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ!!

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
   ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ...

   ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...
   ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ....
   ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ.

   ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ.

   ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΕΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ.

   Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....
   ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ....

   Ο ΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ????

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.......................ΣΙΩΠΗ ΞΑΝΑ

   ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΦ'ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ....

   ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ.
   ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  10. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ...ΣΩΡΡΑΣ
   η μαλακία χτύπησε κόκκινο..τό τερμάτισε..

   https://www.youtube.com/watch?v=mS-wZpqxLXs&list=PLKuaXqPRYHxxjyLBCYQueyOuZ-szeBCNQ
   Απάντηση

   Πιο Σώρρας πεθαίνεις !

   https://www.youtube.com/watch?v=zj1LrRQ5AEk

   Διαγραφή
  11. https://uploads.disquscdn.com/images/941e04fd47f25667d7060cb231166d61ad594e1017e253d461f3fb2bcd009cea.png

   -ΕΛΑ ΑΤΕΜΗ ΑΝΟΙΞΕ ΗΡΘΑ..
   -ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??
   -ΔΙΑΣ...
   -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  12. ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΠΑΝΤΑ....!!!

   ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ??

   ===ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

   ===ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ,ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..

   ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ..!!!

   100 ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ 100 ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ....

   Διαγραφή
  13. Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΝΗΠΙΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ.
   Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΟΥ.
   Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΟΧΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ 500.000 ΕΥΡΩ.
   Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

   Διαγραφή
  14. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ...!!!

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΜΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ??

   Διαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥ 25.000 ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΕΙΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ,ΠΡΟ 10ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ..

   ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΔΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΞΕΡΗ ΣΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΠΑΡΩΝ....

   ΕΤΣΙ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ...

   ΔΕΝ ΓΥΡΕΥΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙ..

   ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΕΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΡΙΑΒΕΥΣΕ...😀😀😀

   Διαγραφή
  16. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ...!!!

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΜΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ??

   Διαγραφή
  17. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
  18. ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ????

   Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  20. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΩ...!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ😀😀😀

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ....!!!

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΜΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ Η ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ ΦΕΡΕ ΛΑΣΠΗ...

   ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ??

   Διαγραφή
  21. ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ;

   ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ;
   ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΩ.

   Διαγραφή
  22. ΕΣΥ ΓΥΦΤΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ?? ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ?
   ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΠΑΖΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ 12ΘΕΟΣ

   Διαγραφή
  23. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ...

   ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΨΕΜΑ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΘΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΑΘΩΟΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ...

   ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΔΙΚΗ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

   Διαγραφή
  24. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

   ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

   ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...??

   ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ..!!!

   ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΞΕΡΕΤΕ??
   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 600 ΔΙΣ$,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

   ΕΤΣΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ...

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Grexit Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΦΕΥΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...!!!!

   ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ Η ΟΧΙ??

   https://2.bp.blogspot.com/-QJzNAXcZ-0k/WJjscaVyDyI/AAAAAAAAJjo/VpaIhLBYwWQnmfZBHk1WrCFz_9tVl7BJQCLcB/s640/16602852_1326130250783647_6075318726310153325_n.jpg


   https://3.bp.blogspot.com/-AND-zGlGiMw/WJjsErSzQAI/AAAAAAAAJjk/LJlkyJINKBEr1wFTONb5NU-m1mPfApklACLcB/s640/16640751_1326130407450298_1210094021886420092_n%2B%25281%2529.jpg

   Διαγραφή
  25. ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΛΑΣΠΕΣ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΕΛΟΣ...

   ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΡΠΕΤΑ...

   ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ...

   Διαγραφή
  26. ΕΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ
   ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:
   2012-1000-SLW-0010-0524

   ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ:

   2012-1000-SLW-0010-0524

   ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

   ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
   ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

   https://imgur.com/a/gpYMb#0


   ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

   Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

   Εξαφάνισε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τα ….600 δις του Αρτέμη Σώρρα, ή καλύτερα την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που επικαλούνταν επί 4 χρόνια φυγόδικος κατηγορούμενος για κακουργήματα ως δικαίωση της ύπαρξης των 600 δις δολαρίων που ισχυριζόταν ότι κατέχει. Η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο αφού προηγήθηκε η άμεση παρέμβαση για την υπόθεση γενικότερα του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή αφού αυτή η απόφαση παρέμενε σε ισχύ επί 4 χρόνια αφού ουδείς την είχε προσβάλλει. Έτσι η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου η οποία έγινε δεκτή από το αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου

   ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

   Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία. Δηλαδή η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

   Αναφέρουν επίσης ότι εσφαλμένα και αντιφατικά το Μονομελές δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

   ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών Και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
   Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση
   Διασπορά ψευδών ειδήσεων
   απόπειρες απάτης,
   Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος
   Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
   Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   Διαγραφή
  27. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΧΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΘΕΡΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟ??

   ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ???

   ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ δικαστικός επιμελητής:
   Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ €100 ΔΙΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

   ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ στις 09/07/2014:

   https://soundcloud.com/fonienergoupoliti/100a


   ---ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΤΣΙ??

   ΠΑΡΤΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

   ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

   ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ….
   ""ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ""…

   https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21105825_10212699227509674_1044347756640181859_n.jpg?oh=f2092bc5f51829fd6dc8c34e9f3aa5ee&oe=5A4345C5

   ΥΓ
   ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   Διαγραφή
  28. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ 2.11 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ...

   ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΤΑΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ...

   Διαγραφή
  29. ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  30. "ΘΑ ΖΗΤΑΤΑΙ ΕΛΕΟΣ" ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕ Ε ΗΛΙΘΙΕ, ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΚΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΠΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ??????

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]