ΟΙ ΑΗΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ (ΚΑΙ) ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Άγριοι Νεοφιλελεύθεροι και χυδαίοι εκσυγχρονιστές – συγκινούμενοι μόνο από το προσωπικό τους κέρδος εις βάρος του λαού – έχουν βρει εμπορικό καταφύγιο σε διάφορα μισθοφορικά sites που έμελλε να είναι «επιτυχημένα» καθώς ως εκ δια μαγείας βρήκαν τη στήριξη όλων τραπεζών από την πρώτη κιόλας ημέρα !!!

Αυτό το τσούρμο των δημοσιογραφικών πιστολιών τα χρόνια του Μνημονίου έχει ταυτιστεί πλήρως με το παραμύθι των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων -ήτοι καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης προς όφελος των πολυεθνικών – υποστηρίζοντας όλους εκείνους τους πολιτικούς που έστησαν ή θα στήσουν την Ελλάδα στον τοίχο. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Μητσοτάκης. Δεν στηρίζουν Τσίπρα (ακόμη) διότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε εσχάτως στο κλαμπ των Μνημονιακών ολετήρων, και μαγικά έκλεψε την μπουκιά από το στόμα της προαναφερθείσας νεοφιλελεύθερης «εταιρικής συμμαχίας».

Και ποιο είναι το μότο αυτής της Μνημονιακής εταιρικής Συμμαχίας; Καραμανλής – Παυλόπουλος – Μεϊμαράκης είναι κακοί γιατί έχουν μιλήσει για εθνική συναίνεση για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο, ενώ Μητσοτάκης – Σαμαράς – Γεωργιάδης – Βενιζέλος είναι οι σκληροί που θα τσακίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, σα να είναι ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ προϊόν πραξικοπήματος και όχι δημοκρατικής εκλογής. Και είναι φυσικό, για αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόγραμμα πέρα του Μνημονίου, είτε λέγονται ΣΥΡΙΖΑ είτε Σαμαρομητσοτακικοί, να επιδίδονται σε λάσπη και ύβρεις κατά των αντιπάλων, χωρίς σχέδιο. Άλλωστε οι δημοσκοπήσεις απαντούν στην τακτική τους. Κανείς δεν θέλει εκλογές και καταλληλότερος Πρωθυπουργός είναι ο Κανένας. Γιατί κανένας από αυτούς τους υπηρέτες των Μνημονίων δεν μπορεί να εμπνεύσει τον λαό!

Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε ευκαιρία είναι ευκαιρία για γιορτή, για τη Νεοφιλελέ παρέα που είναι πάντα έτοιμη να ταυτίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο με το ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταία αφορμή ήταν η δουλοπρεπής εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη σε προεκλογική σύναξη του κόμματος της Μέρκελ και του Σόιμπλε, παρουσία μάλιστα γνωστού εμπόρου όπλων.

Ο καταιγισμός επικριτικών δημοσιευμάτων από μίντια που ακόμη δεν έχουν υποταχθεί στη Γερμανική μπότα, προφανώς ενόχλησε τους εδώ υπαλλήλους των Μνημονίων και των Γερμανικών Τραπεζών που έσπευσαν να απαντήσουν και να υπερασπιστούν τον πλέον γλοιώδη πολιτικό γυρολόγο Άδωνι Γεωργιάδη, με άθλια επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Την ώρα που ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόταν τον Γάλλο Πρόεδρο και on camera θύμιζε για τα μεγάλα εθνικά μας θέματα τη στιγμή που ακόμη και ο πρώην επαναστάτης Αλέξης Τσίπρας τα είχε παντελώς «ξεχάσει».

Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη δημοκρατία μας δεν παίχτηκαν τόσο βρόμικα παιχνίδια με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ίσως γιατί ποτέ άλλοτε δεν γινόταν τέτοια μάχη για την υποδούλωση της Ελλάδας και την οργανωμένη συγκάλυψη των εγκληματιών που την οδήγησαν στα Μνημόνια. Των ιδίων που τα υπερασπίζονται και σήμερα, υποβάλλοντας τα σέβη τους δουλοπρεπώς στους κατακτητές. Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι «ενοχλητικός» πατριώτης, έχει μιλήσει για τις αποφάσεις του Eurogroup, ενός οργάνου παράτυπου που δεν ορίζεται από καμία Ευρωπαϊκή συνθήκη. Για σκεφτείτε το. Έχει δείξει το δρόμο… Ενοχλητικός…και Πατριώτης…

Παραθέτουμε το εμετικό κείμενο για ελεύθερα συμπεράσματα.Τι κρύβει η νέα επίθεση στον Άδωνι;

Του Σάκη Μουμτζή

«Με ύφος υποτακτικού πήγε στην συγκέντρωση του CDU και υποκλίθηκε στον Schaeuble». Αυτή την όλο χολή πρόταση, δεν την έγραψε κάποιος Συριζαίος σχολιαστής. Αν το έκανε, θα ήταν απολύτως δικαιολογημένος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης -κατά γενικήν ομολογία- είναι από τους ελάχιστους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που κάνει δυναμική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Που «ιδρώνει την φανέλα του». Και όχι μόνον αυτό, τους έχει τρελάνει και στα τρίποντα!

Και όμως αυτή η κατάπτυστη πρόταση ήταν πρωτοσέλιδο εφημερίδας που υποτίθεται πως αντιπολιτεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ και κινείται στον συντηρητικό χώρο. Το ρήμα «υποτίθεται» εκφράζει, δυστυχώς, την πραγματικότητα.

Υπάρχουν έντυπα που υπηρετούν κραυγαλέα τους συνεταίρους του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση του τόπου. Και οι συνεταίροι αυτοί δεν είναι μόνον οι ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου. Είναι και η δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Παυλόπουλο-Παπαγγελόπουλο.

Αυτοί που «τελειώνουν τις δουλειές» της συγκυβέρνησης στο χώρο της Δικαιοσύνης και βοηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει πρόσβαση σε καίριους μηχανισμούς του Κράτους.

Αυτό το σύμπλεγμα των Π. Καμμένου-Π. Παυλόπουλου-Δ. Παπαγγελόπουλο εκφράζει και υπηρετεί συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, που μέσα από μια φωτογραφία, αμέσως, διέγνωσε πως ο Άδωνις έχει «ύφος υποτακτικού», και παρατήρησε μάλιστα, πως υποκλίθηκε στον Schaeuble. Η εμπάθεια οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νηπιακού επιπέδου διαπιστώσεις.

Αλλά γιατί αυτή η ξαφνική -εκ των έσω- επίθεση στον Άδωνι; Μήπως δεν κάνει καλά την δουλειά του; Μα ακριβώς, επειδή κάνει καλά την δουλειά στοχοποιείται, από συγκεκριμένα κέντρα του συντηρητικού χώρου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με την πληθωρική παρουσία του, δεν αποδομεί μόνον τα λόγια και τα έργα της συγκυβέρνησης, αλλά αποτελεί και το ισχυρότατο ανάχωμα διαρροής ψηφοφόρων προς τα μικρά κομματίδια της Δεξιάς, δίνοντας την άνεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει τα ανοίγματα του στον κεντρώο χώρο. Ο Άδωνις είναι ένα ακούραστο «πολυεργαλείο», που μοιράζει πόνο.

Συγχρόνως, με τον λόγο του και την πολιτική διεισδυτικότητα του, διαβρώνει και τον χώρο των ΑΝΕΛ, που κινδυνεύουν πλέον να μείνουν εκτός Βουλής. Είναι λογικό όταν ένας πολιτικός είναι τόσο παραγωγικός, να στοχοποιείται από τους αντιπάλους του και από την Πέμπτη Φάλαγγα.

Γιατί περί αυτού πρόκειται. Κάποιοι μικρόνοες δεν «χώνεψαν» ακόμα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία και «πρωθυπουργός εν αναμονή», και επειδή δεν τοηλμούν να επιτεθούν στον ίδιο, επιτίθενται στον αντιπρόεδρο του.

Τελικά, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, όχι μόνον από τους Νεοδημοκράτες, αλλά και από τα άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, πως το πρώτιστο καθήκον όλων είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.

Οι φωνές που αποδυναμώνουν αυτήν την προσπάθεια, ουσιαστικά, λειτουργούν υπέρ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μήπως αυτό θέλουν;

Μήπως με την υπονομευτική στάση τους και τα ύπουλα πρωτοσέλιδα τους αποβλέπουν στο να μην γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός; Μήπως υπάρχει μια ετερόκλιτη συμμαχία προς τούτο, που θα την δούμε να εντείνει την δράση της το προσεχές διάστημα;

Και μήπως θα πρέπει επιτέλους να ειπωθούν κάποια πράγματα με το ονοματεπώνυμο τους;
Απάντηση: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Καραμανλικός κόσμος δηλαδή η ψυχή της Κεντροδεξιάς, δεν πτοούνται! Θα συνεχίσουν, θα συνεχίσουμε να μιλούμε για το οργανωμένο έγκλημα που έστειλε την Ελλάδα στην υποδούλωση και τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Θα συνεχίσουμε να λέμε πως δεν είναι μονόδρομος η υποταγή, αρκεί οι πραγματικοί Έλληνες να συνεννοηθούμε μεταξύ μας.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ! ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ? ΔΛΔ ΟΛΙΓΟΝ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.....ΤΟ 12ΘΕΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ!
  ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΓΛΟΙΩΔΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ!!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποσα πληρωσε ο Αδωνις γιαυτο το αρθρο ψωφοκεντροδεξιε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]