Αυτοί είναι οι Προπάτορες των Αρχαίων Ελλήνων

Όταν το παρελθόν τείνει να περιοριστεί στα βασικά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε αυτά που πολλοί ξεχνούν…

ΜΙΝΩΑΣ: Υιός του Δία και της Ευρώπης. Αδελφός του Ραδαμάνθυ και του Σαρπηδόνα. Διαδέχτηκε τον βασιλιά της Κρήτης τον Αστερίωνα. Απέκτησε μεγάλη φήμη σαν σοφός βασιλιάς, δίκαιος και για την επιβολή των νόμων που παρελάμβανε (κάθε 9 χρόνια στο βουνό Ίδη) από τον ίδιο τον Δία.

ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ: Γεννήθηκε από το σπέρμα του Ήφαιστου που έπεσε πάνω στον μηρό της Αθηνάς η οποία το σκούπισε με τα μαλλιά της και μετά το το έριξε στην γη, από την οποία σε κανονικό χρονικό διάστημα βγήκε ο Εριχθόνιος.

ΜΑΚΕΔΝΟΣ: (γενάρχης των Μακεδόνων. Μακεδνός= ευμήκης, ψηλός, μακρής) Υιός του Διός και της Αιθρίας, κόρης του Δευκαλίωνος.


ΕΛΛΗΝΑΣ: Υιός του Δευκαλίωνα και της Πύρρας. Είχε τρεις υιούς, τον Αίολο, τον Δώρο και τον Ξούθο.


ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Υιός της Γαίας. Ο πρώτος αυτόχθων βασιλιάς της Αττικής, ήρωας και πρόγονος των Αθηναίων.

ΩΓΥΓΟΣ (ή ΩΓΥΓΗΣ): Ο πρώτος βασιλιάς και πατέρας της ανθρωπότητας. Στα χρόνια του έγινε ο πρώτος μεγάλος κατακλυσμός που φέρει το όνομά του.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ: (Ο γενάρχης των Πελασγών, του αρχαιότερου λαού της Ελλάδας) Κατά μία παράδοση είναι υιός του Δία και της Νιόβης, πρώτος βασιλιάς της Αρκαδίας, κατά μία άλλη είναι βασιλιάς του Αργους και κατά την τρίτη υιός του Ποσειδώνα, αδελφός του Αχαιού και του Φθίου. Ο Πελασγός κατά τον Αρκαδικό μύθο που αναφέρει ο Απολλώνιος ο Ρόδιος “ανεδύθη από την γη” και έγινε γενάρχης των ανθρώπων “πριν από την εμφάνιση της Σελήνης”. Γι’ αυτό οι Αρκάδες εθεωρούντο “Προσέληνοι” ή Προσεληναίοι*

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Υιός του Βήλου και της Αγχινόης. Δίδυμος αδελφός του Δαναού και ενώ ο αδελφός του πήρε στο μερίδιό του την Λιβύη, αυτός πήρε την Αίγυπτο.*Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, βάσει των αστρονομικών δεδομένων που αναφέρει ο Νόνος (Α 176-197, Β654-659), η Σελήνη έγινε δορυφόρος της γης το 26.147 π.Χ..
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

39 σχόλια :

 1. "....τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ...." λένε κατά λέξη (copy paste) με κάθε ευκαιρία οι παπάδες.

  Ποιοί ήσαν αυτοί οι "άγιοι" και "ένδοξοι" προπάτορες των Χριστιανών;

  Ο Αβραάμ, εκπορνεύει τη γυναίκα του Σάρα (όχι μία, αλλά δύο φορές...), υποχρεώνοντάς την να πει στους Αιγύπτιους, ότι δεν είναι σύζυγός του, αλλά αδερφή του.

  Το ίδιο ψέμα θα πει κι αργότερα ο γιος του, Ισαάκ, ο οποίος εκπορνεύει με τον ίδιο τρόπο την γυναίκα του, Ρεβέκκα (Γένεσις, 26: 6-9)...

  Ας ανοίξουμε την Αγία Γραφή

  Γένεσις, 12: 10-16 (κατά λέξη απόδοση.)

  "Ο Αβραάμ κατέβηκε στην Αίγυπτο για να παροικήσει εκεί· επειδή, η πείνα στη γη ήταν βαριά. Και όταν πλησίαζε να μπει μέσα στην Αίγυπτο, είπε στη Σάρα, τη γυναίκα του: Δες, γνωρίζω ότι είσαι μια όμορφη γυναίκα· θα συμβεί, λοιπόν, ώστε καθώς σε δουν οι Αιγύπτιοι θα πουν: Γυναίκα του είναι αυτή· και θα με φονεύσουν, εσένα όμως θα σε διαφυλάξουν ζωντανή· πες, λοιπόν, ότι είσαι αδελφή μου, για να γίνει σε μένα καλό εξαιτίας σου, και να διαφυλαχθεί η ζωή μου, για χάρη σου.
  Και όταν ο Αβραάμ μπήκε στην Αίγυπτο, είδαν οι Αιγύπτιοι τη γυναίκα ότι ήταν υπερβολικά ωραία. Και οι άρχοντες του Φαραώ την είδαν, και την επαίνεσαν στον Φαραώ· και πήραν τη γυναίκα στο σπίτι του Φαραώ. Και μεταχειρίστηκαν τον Άβραμ καλά για χάρη της·
  και είχε πρόβατα, και βόδια, και γαϊδούρια, και δούλους, και δούλες, και θηλυκά γαϊδούρια και καμήλες....."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να συμπληρώσω.
   Η σύζυγος του Αβραάμ πόρνη Σάρα και η πόρνη Θάμαρ, που απέκτησε παιδί με τον πεθερό της, από τον οποίο πήρε για την συνεύρεση ένα δακτυλίδι (ως εγγύηση της συμφωνηθείσας αμοιβής, που ήταν ένα κατσικάκι, που θα της έδινε αργότερα ο επιβήτορας πεθερός της),
   παρουσιάζονται κατά την τελετή ("μυστήριο") του γάμου,
   ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ!

   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΔΥΟ ΠΟΡΝΕΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ!

   Το πέπλο που φορούσε κατά την συνουσία η Θάμαρ, είναι το πέπλο του νυφικού που φορούν οι νύφες σήμερα, το δε δακτυλίδι που πήρε ως εγγύηση η πόρνη Θάμαρ, είναι το δακτυλίδι που φορούν οι μνηστευμένοι και παντρεμένοι σήμερα.
   Γένεσις, 38: 14-19

   Και βέβαια την πνευματικότητα της τελετής συμπληρώνει ένας Εβραίος ψευτοπροφήτης, ο Ησαϊας, υποχρεώνοντας τους Έλληνες νεόνυμφους να ταπεινωθούν ακόμα περισσότερο, χορεύοντας!

   Διαγραφή
  2. ****************************************************
   Δεν αισχύνεσαι;
   1) Στην επιμνημόσυνη δέηση δεν υπάρχει πουθενά η λέξη ''ημών'' μετά την λέξη ''προπατόρων''. Διότι οι Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ δεν είναι προπάτορες ημών των Ελλήνων.
   Παρακαλώ να ζητήσεις σ υ γ γ ν ώ μ η από τους αναγνώστες.
   Ιδού η απόδειξη:
   http://prayer.enavasi.gr/content/επιμνημόσυνη-δέηση
   **************************************************

   Διαγραφή
  3. **************************************************
   Δεύτερο ψέμα.
   Δεν αισχύνεσαι;
   2) Πού γράφει η Παλαιά Διαθήκη ότι ο Αβραάμ εκπορνεύει την γυναίκα του, για να αποκτήσει πλούτη;

   Ο Φαραώ παντρεύτηκε τη Σάρα, επειδή νόμιζε ότι ήταν αδελφή του Αβραάμ κι όχι σύζυγός του. Πού την είδες εσύ την πορνεία; Πορνεία θεωρείται το να έχει κάποιος ή κάποια σύζυγο;
   Παρακαλώ να ζητήσεις σ υ γ γ ν ώ μ η από τους αναγνώστες.
   Ιδού το κείμενο (Γένεσις 12, 17-19):

   ''Ο Θεός όμως ετιμώρησε και εβασάνισε τον Φαραώ με πολλάς και οδυνηράς θλίψεις αυτόν και την οικογένειάν του δια τας απρεπείς διαθέσεις που είχε προς την Σαραν, την γυναίκα του Αβραάμ.

   Ο Φαραώ αντιληφθείς την αιτίαν των δοκιμασιών εκείνων εκάλεσε τον Αβραάμ και του είπε· “τι είναι αυτό το οποίον μου έκαμες; Διατί δεν μου ανήγγειλες ότι αυτή είναι σύζυγός σου;

   Διατί μου είπες ότι είναι αδελφή σου και έλαβον αυτήν ως σύζυγόν μου; Και τώρα ιδού η σύζυγός σου είναι ενώπιόν σου. Παρε την και φύγε έξω από την Αίγυπτον”
   *******************************************

   Διαγραφή
  4. ***********************************************
   Τρίτο ψέμα: Ο Ισαάκ, εκπορνεύει με τον ίδιο τρόπο την γυναίκα του, Ρεβέκκα (Γένεσις, 26: 6-9)

   Διαβάστε, φίλοι αναγνώστες, το κείμενο Γένεσις, 26 6-11 και πείτε μου αν άγγιξε κανένας άνδρας την Ρεβέκκα (άγγιγμα, όχι ερωτική πράξη !!!):

   ''Πράγματι δε ο Ισαάκ εγκατεστάθη εις τα Γέραρα.

   Καθ' ον χρόνον όμως έμενεν εκεί, οι άνδρες της πόλεως του εζήτησαν πληροφορίας δια την γυναίκα του την Ρεβέκκαν, ποίαν δηλαδή προς αυτήν συγγένειαν και σχέσιν έχει. Εκείνος απήντησεν ότι είναι αδελφή μου. Εφοβήθη να είπη ότι είναι σύζυγός μου, μήπως και τον φονεύσουν οι άνδρες της πόλεως εκείνης ένεκα της Ρεβέκκας, διότι αυτή ήτο ωραία κατά την εμφάνισιν.

   Εμεινε δε εκεί ο Ισαάκ επί πολύ χρονικόν διάστημα. Καποιαν ημέραν ο βασιλεύς των Γεράρων Αβιμέλεχ έσκυψε από τα ανάκτορά του και είδε από την ανοικτήν θύραν της σκηνής τον Ισαάκ να χαριεντίζεται με την Ρεβέκκαν την σύζυγόν του.

   Εκάλεσε τότε τον Ισαάκ και του είπε· “ώστε λοιπόν είναι γυναίκα σου η Ρεβέκκα; Διατί είπες ότι είναι αδελφή σου;” Ο Ισαάκ απήντησεν εις αυτόν· “Είπα ότι είναι, αδελφή μου, διότι εφοβήθηκα μήπως εξ αιτίας της φονευθώ”.

   Ο δε Αβιμέλεχ του είπε· “τι είναι αυτό που μας έκαμες; Παρ' ολίγον και να εκοιμάτο μαζή της κάποιος από την φυλήν μου, και θα εγίνεσο εσύ αιτία να πέση επάνω μας αμαρτία και ενοχή δια την άγνοιάν μας αυτήν”.

   Εβγαλε δε διαταγήν ο Αβιμέλεχ προς όλον τον λαόν του και είπεν· “Εκείνος ο οποίος θα τολμήση να εγγίση τον άνθρωπον αυτόν η την σύζυγόν του, θα είναι ένοχος θανάτου”.

   http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/01.%20Genesis.htm

   Η αλήθεια με ντοκουμέντα !!!!!!
   *************************************************

   Διαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ??

   ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ???

   Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ 12ΘΕΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΔΙΑΣ)ΠΗΔΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ (ΗΡΑ) ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
   ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

   Διαγραφή
  7. Όχι θα πιστέψουμε στο γαμημενο Θεό των Εβραίων που ρε παλιόμαλακα πιστεύετε σε κόκαλα σκηνωματα και ότι άλλη μαλάκια φορούσε μήπως να πιστεύεται και στη κάποτα που φόραγε όταν πηδουσε τη Μαγδαληνή

   Διαγραφή
 2. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΤΥΧΑΙΟΣ...!!

  ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ,ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...!!!

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...

  ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ...
  Α-Ω
  https://www.youtube.com/watch?v=svnRCe5DPnM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπως θα δείτε και μόνοι σας ο Απόστολος Παύλος προτρέπει να μην ασχολούμαστε τόσο με την Παλαιά Διαθήκη που οδηγεί στην απώλεια αλλά να ακολουθούμε τον δρόμο πρός την πύλη της ζωής που δείχνει ο Χριστός και η Καινή Διαθήκη.

  Γι αυτόν τον λόγο σας παραθέτω το κείμενο από την ΠρόςΓαλάτας επιστολή όπου αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής.

  Ως δούλη αναφέρει την Παλαιά Διαθήκη και ελεύθερη την Καινή Διαθήκη.

  21 Λέγετέ μου, όσοι θέλετε να είστε κάτω από το νόμο, το νόμο δεν ακούτε;

  22 Γιατί είναι γραμμένο ότι ο Αβραάμ είχε δύο γιους, έναν από τη δούλη και έναν από την ελεύθερη.

  23 Αλλά αφενός ο γιος από τη δούλη έχει γεννηθεί κατά σάρκα, αφετέρου ο γιος από την ελεύθερη μέσω υπόσχεσης.

  24 Τα οποία είναι αλληγορικά. γιατί αυτές είναι δύο διαθήκες: αφενός η μία προήλθε από το όρος Σινά και γεννά για δουλεία, η οποία είναι η Άγαρ.

  25 Και το Άγαρ είναι το όρος Σινά στην Αραβία. και αντιστοιχεί στην τωρινή Ιερουσαλήμ, γιατί είναι δούλη μαζί με τα τέκνα της.

  26 Αφετέρου η άνω Ιερουσαλήμ είναι ελεύθερη, που είναι μητέρα μας.

  27 Γιατί είναι γραμμένο: Να ευφρανθείς, στείρα που δε γεννάς! Ξέσπασε με χαρά και φώναξε δυνατά, εσύ που δεν έχεις ωδίνες! Γιατί πιο πολλά είναι τα παιδιά της εγκαταλειμμένης από όσα είχε αυτή που έχει τον άντρα.

  28 Εσείς όμως, αδελφοί, είστε τέκνα υπόσχεσης καθώς ο Ισαάκ.

  29 Αλλά όπως ακριβώς τότε, εκείνος που γεννήθηκε κατά σάρκα καταδίωκε εκείνον που γεννήθηκε κατά Πνεύμα, έτσι και τώρα.

  30 Αλλά τι λέει η Γραφή; Βγάλε έξω τη δούλη και το γιο της. Γιατί δε θα κληρονομήσει ο γιος της δούλης μαζί με το γιο της ελεύθερης.

  31 Γι’ αυτό, αδελφοί, δεν είμαστε παιδιά της δούλης, αλλά της ελεύθερης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "....ερευνάτε τας γραφάς..." Ιησούς.

   Προφανώς εννοούσε την Παλαιά Διαθήκη, αφού η Καινή γράφτηκε μετά τον
   θάνατον του.

   Η Π. Δ. (τα 3/4 δηλαδή της Αγίας Γραφή) είναι κείμενα Εβραίων ψευτοπροφητών και βασιλέων.

   Προβάλλουν τις αντιλήψεις των τότε περιφερόμενων Εβραίων και προπαγανδίζουν υπέρ του λαού τους
   (αυτοχαρακτηρίζονται ως...."περιούσιος", εκλεκτός λαός!)

   Άλλωστε ο Ιησούς υπήρξεν φανατικός Ιουδαίος.
   Προσηύχετο στην Συναγωγή και υπέστη την βαρβαρότητα του εβραϊκού εθίμου της περιτομής, την οποία οι Χριστιανοί εορτάζουν
   την πρώτη Ιανουαρίου ως....πνευματικό γεγονός!

   Διαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΑ

   Διαγραφή
 4. Ο ΣΩΡΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Νικόλαος Γεωργιάδης

  ΤΟ 1947-48, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΡΑΝ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

  ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ.
  ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

  ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ. ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ), ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ, ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΕΡΕΥΝΑ ΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

  ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 1971, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ, «ΕΛΕΑΝΝΑ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.
  ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
  ΣΩΘΗΚΑΝ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΒΑΡΚΑ.

  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΓΝΩΣΤΟ.
  ΚΑΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΟΟΥΤ.

  Le mond ΚΑΙ Provencal du Dimanche ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΙΓΗ

  ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΛΕΑΝΝΑ
  http://alfeiospotamos.gr/?p=29025

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΣΙΜΟ

   Διαγραφή
 6. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ? ΚΙ ΟΗΦΑΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ ΞΕΡΟΧΥΣΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΨΙΑΣ ΤΟΥ,ΠΕΡΘΕΝΟΣ ΑΘΗΝΑ!ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕ ΠΡΟΓΟΝΟΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ? ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Η ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεικη-νοηση) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ,ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...

   ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
   ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΟΦΟΙ
   «Τα δε των σοφών ανδρών γνώμαι, αρετή πλουτίζειν τους κεκτημένους»
   Πλάτων (428-347 π.Χ.)

   ---Συμπατριώτη Δραμινέ και σε εσένα απευθύνονται οι εγκωμιαστικοί λόγοι και οι τιμές που αποδίδουν οι μεγάλοι ξένοι διανοούμενοι στον ελληνισμό και από τους σοφούς λόγους τους, ολίγους αλιεύσαμε.
   Γι΄ αυτό, συμπατριώτη Έλληνα κι εσύ φιλοτιμήσου. Δεν μπορεί να αποδειχτείς κατώτερος των προγόνων σου αρχαίων Ελλήνων.

   Αν, λοιπόν, τιμάς τους Θεούς και τους νεκρούς μας, αν σέβεσαι τους φιλοξενουμένους σου και ευλαβείσαι τους γονείς σου, όπως εννοούσαν την ηθική και τις αξίες μας οι πατέρες μας, τότε είσαι κι εσύ άξιος των διαχρονικών προγόνων σου.

   Κι έχοντας τέτοια πανοπλία, ουδέποτε θα σε αγγίξει η παγκοσμιοποιημένη κουλτούρα και ο τρόπος ζωής των διεθνοσιωνιστών που θέλουν την ελληνική κοινωνία ισοπεδωμένη και εξαθλιωμένη για να περάσουν τα προγράμματά τους. Η παγκοσμιοποίηση την οποία σου προτείνουν και την παρουσιάζουν ωραιοποιημένη ανεγκέφαλοι και ντόπιοι και ξένοι «πράκτορές» τους, ούτε αναγκαία είναι, ούτε αναγκαστικά επιβεβλημένη.

   Στον ελληνισμό τέτοιες πρακτικές είναι επιζήμιες και ξένο ξένο σώμα για την ελληνική πραγματικότητα.

   *Χωρίς Ελληνισμό η Δύση χάνει το νόημά της. Ο Ελληνισμός χαρακτηρίζεται από ήθος, μέτρο και αρχές, αξίες που αν τις ενστερνισθούμε όλοι μας, ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος.
   Μαριάν Μακντόναλντ Ελληνίστρια, ακαδημαϊκός καθηγήτρια στο Πανεπ. Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας

   *Χωρίς εσένα, Ελλάδα, τι θα ήτανε ο κόσμος; Γουλιέλμος Μίλερ (1794-1827)μέγας Γερμανός ποιητής

   *Η νικημένη Ελλάδα κατέκτησε τον τραχύ κατακτητή της και εισήγαγε τις Τέχνες στον αγροίκο Λάτιο.
   Οράτιος Κόϊντος Φλάβιος (65-8 π. Χ.) Λατίνος λυρικός ποιητής

   *Για να γίνει κανείς άνθρωπος, πρέπει πρώτα να γίνει Έλληνας.

   *Στην αρχαία Ελλάδα έζησαν άνθρωποι όμοιοι με τους θεούς.
   Ιωάννης-Ιωακείμ Βίνκελμαν (1717-1786) Γερμανός καθηγητής ιδρυτής της επιστημονικής αρχαιολογίας

   *Έχω συγγένεια με τους Έλληνες. Οι Έλληνες είναι συγγενείς μου, δάσκαλοί μου. (γράμμα στο γιο του Αύγουστο 5.7.1815)

   *Ότι είναι η καρδιά και ο νους για το σώμα του ανθρώπου, είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
   Ιωάννης Βόλφγκαγκ Γκαίτε (1749-1832) μέγιστος Γερμανός ποιητής

   *Υπερασπιστείτε την Ελλάδα γιατί σε αυτήν οφείλουμε τα φώτα μας.

   *Στην Ελλάδα οφείλουμε το πνεύμα μας και το σύνολο των αρετών μας.
   Βολταίρος (1694-1778) Γάλλος συγγραφεύς, φιλόσοφος, ιστορικός, λυρικο-επικός ποιητής.

   *Από μέρα σε μέρα γινόμαστε περισσότερο Έλληνες. Οι αρχαίοι Έλληνες είναι οι αθάνατοι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας.

   Διαγραφή
  2. *Οι Έλληνες, ένας αληθινά υγιής λαός, είναι οι μόνοι που φιλοσόφησαν πιο πολύ και δικαίωσαν τη φιλοσοφία. Η ελληνική φυλή είναι η τελειότερη, η ωραιότερη και η γοητευτικότερη από όλες τις άλλες φυλές.

   *Ο Ηράκλειτος είναι η πηγή του φωτός. Αυτός θεμελίωσε την θεωρία του νόμου μέσα στο
   γίγνεσθαι. Αυτός σήκωσε, πρώτος, την αυλαία του μεγίστου θεάματος.
   Φρειδερίκος Νίτσε (1844-1900) Γερμανός φιλόσοφος και ποιητής

   *Τα Ηνωμένα Έθνη καθοδηγούνται από το όραμα της Ελλάδας.
   Μπούτρος Γκάλι ( ) Αιγύπτιος πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ

   *Έλληνα, όπου κι αν γυρίσω τη σκέψη μου, όπου κι αν στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω. Λαχταρώ Τέχνη, αναζητώ Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, Επιστήμες, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, Δημοκρατία, ισονομία, ισοπολιτεία, εσύ πάντα μπροστά μου, μπροστάρης κι αξεπέραστος.
   Ιωάννης Σίλλερ (1759-1805) Γερμανός ποιητής

   *Αν στη βιβλιοθήκη σας δεν έχετε τα έργα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τότε μένετε σε ένα σπίτι δίχως φως.
   Τζώρτζ Μπέρναρ Σω (1856-1950) Ιρλανδός συγγραφεύς

   *Τίποτε πιο ανθρώπινο από την Ελλάδα, τίποτε πιο θείο.

   *Ο Σωκράτης κατέβασε τη φιλοσοφία από τον ουρανό στη γη.

   *Λίγο έλειψε οι Έλληνες να κάνουν στίχο ακόμη και τον πεζό λόγο.
   Μάρκος Τίλλιος Κικέρων (106-43 π.Χ.) Ρωμαίος ρήτορας, νομικός

   *Ό,τι ωραίο έχουμε το οφείλουμε στους Έλληνες συγγραφείς.
   Διδότος Αμβρόσιος (1790-1876) Γάλλος λόγιος-φιλόλογος

   *Αν εξαιρέσουμε τους τυφλούς νόμους της φύσης, τίποτε σε αυτό τον κόσμο δεν κινείται που να μην έχει Ελληνική καταγωγή.
   Ερρίκος Μάιν (1822-1888) Άγγλος καθηγητής νομικής του Κέιμπριτζ

   *Κι αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.
   Φρειδερίκος Μιστράλ (1830-1914) Γάλλος ποιητής

   *Ο κόσμος θα ήταν πολύ φτωχός χωρίς την Ελλάδα.
   Πέτρος Ουστίνωφ (1921- ) Άγγλος ηθοποιός & θεατρικός συγγραφέας

   *Το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στο συνδυασμό της Γερμανικής τεχνολογίας με το ελληνικό πνεύμα.

   *Ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι δημιούργημα του Ελληνικού πνεύματος.
   Αδόλφος Χίτλερ (1889-1945) καγκελάριος- δικτάτωρ της Γερμανίας

   Διαγραφή

  3. *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
   Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

   *Οι Έλληνες τα είπαν όλα. Δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο.

   *Όλα τα πολιτισμένα έθνη εις ό,τι αφορά τη δραστηριότητα του πνεύματος είναι αποικίες της Ελλάδας.
   Γουίλ Ντυράν (1885-1981) Αμερικανός ιστορικός καθηγ. ΠΑνεπ.

   *Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του ευγενέστερου πολιτισμού που γνώρισε η ανθρωπότητα. Σε αυτή οφείλουμε ότι κάνει τη ζωή μας ανώτερη και ωραιότερη.
   Μακένζυ Κιγκ (1874-1950) Καναδός διανοούμενος, πολιτικός πρώην πρωθυπουργός

   *Ο καλύτερος τρόπος να ζει κανείς είναι ο ελληνικός, γιατί είναι ανθρώπινος.

   *Η παλιά Ελλάδα και η σημερινή Ελλάδα έχουν μεγάλη σημασία για όποιον ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

   *Με μια αίσθηση αιωνιότητας που εκφράζει το εδώ και το τώρα, γεμίζει κανείς μόνο στην Ελλάδα. Χένρυ Μύλερ

   *Η Ελλάδα με έκανε ελεύθερο και ολοκληρωμένο.
   Ερρίκος Μύλερ (1891-1980) Αμερικανός συγγραφέας

   * Χωρίς εσένα Ελλάδα, τι θα ήταν ο κόσμος!
   Γουλιέλμος Μύλλερ 91794-1827) μεγάλος Γερμανός ποιητής

   *Όλοι οι πολίτες του κόσμου είναι ολίγον Έλληνες. Όλη η Δύση είναι Ελλάδα. Όλοι οι Δυτικοί είναι Έλληνες σε εξορία.
   Χόρχε Λουίς Μπόργκες (1899-1986) μέγας Αργεντινός ποιητής-συγγραφέας

   *Ο ουρανός εξελληνίστηκε από τους Έλληνες πριν από τον Αριστοτέλη και πριν ακόμα συμβεί το ίδιο στη γη με τον Αλέξανδρο.
   Τεοντόρ Μπέρτ (1852-1930) Γερμανός ιστορικός συγγραφέας καθηγ.Πανεπιστημίου.

   *Όλα τα πολιτισμένα έθνη είναι αποικίες της Ελλάδας.
   Σερ Henry Mein James Sumner (1822-1888) Βρετανός νομικός και ιστορικός του Δικαίου

   *Ο Αριστοτέλης είναι ο γίγαντας της σκέψης. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε όλο και περισσότερο Έλληνες.

   *Οι αξίες του Ελληνικού πολιτισμού από μια ωρισμένη άποψη παραμένουν ακόμη σαν κανόνες και άφταστα πρότυπα.
   Ερρίκος Καρλ Μαρξ (1818-1883)Γερμανός φιλόσοφος, κοινωνιολόγος

   *Κανένας πολιτισμός δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς το κοσμογόνο έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
   Χ. Μπένγκστον

   Διαγραφή
  4. *Μόνο όταν γνωρίσουμε την ελληνική επιστήμη, μόνο τότε θα κατανοήσουμε το σύμπαν και τα μυστικά του.
   Τζώρτζ Ουέλς Μπήντλ (1903-.) Αμερικανός γενετιστής βραβείο Νόμπελ ιατρική-Φυσικής 1958

   *Η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα, θα μπορούσαν να είναι κατασκευάσματα θρύλων ή κατασκευάσματα της φαντασίας μας αν δεν ήταν δυνατή η ιστορική τους απόδειξη.
   Φον Βάλτερ Μπράουχιτς ( ) Γερμανός αρχιστράτηγος β’ παγκοσμίου πολέμου

   *Η μεγάλη φλόγα της ελληνικής τέχνης και φιλοσοφίας λάμπει πάντα στον ορίζοντα της δυτικής σκέψης και όπου κι αν βρεθούμε, ότι κι αν επιχειρήσουμε, θα μας αγγίξουν κάποιες ανταύγειες της. Χωρίς καν να το καταλάβουμε, όποια κι αν είναι η μόρφωσή μας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάποια εικόνα, ένα γεγονός, κάποια συζήτηση, μας φέρνουν, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι Έλληνες εν εξορία.
   Μπιανσιότι Έκτωρ

   *Η Ελλάδα ξεπέρασε τον εαυτό της και με το παράδειγμά της μαθαίνουμε να μη χάνουμε το κουράγιο μας ποτέ. Με το μαρτύριό της και τις αρετές της είναι σήμερα, από κάθε άλλη φορά, πιο μεγάλη και ισάξια στην πανένδοξη ιστορία της.
   Φρανσουά Μωριάκ (1885-….) Γάλλος ακαδημαϊκός και νομπελίστας λογοχτεχίας

   *Δεν θα είχαμε αποκτήσει πλήρη συνείδηση, δεν θα είχαμε γίνει πλήρως άνθρωποι, αν δεν είχε υπάρξει ποτέ ο ελληνικός πολιτισμός.
   Χ. Γ. Όντεν

   *Εκτός από τις τυφλές δυνάμεις της φύσης κάθε τι άλλο που ξεχωρίζει μέσα στον ανθρώπινο πολιτισμό έχει ελληνική και μόνο προέλευση.

   *Οι νεώτεροι δεν μπορούν να τους φτάσουν στο κάλλος, αλλά μπορούν να αποφεύγουν τις ατέλειές τους. Οι αρχαίοι Έλληνες είναι οι αριστοκράτες της ιστορίας.
   Βλάσιος Πασκάλ (1623-1662) Γάλλος φιλόσοφος και μαθηματικός

   *Οι Έλληνες είναι οι δημιουργοί της πολιτικής και της πολιτειολογίας ταυτόχρονα.
   Μαρσέλ Πρεβό (1862-1941) Γάλλος συγγραφέας

   *Εκεί που οι έλληνες είχαν μέτρο, ποίηση και κάθε τι που γοητεύει και κοσμεί την ανθρωπότητα, εμείς έχουμε χυδαιότητα.
   Τόμας Πίκοκ

   *Από ολόκληρη την ανθρωπότητα οι Έλληνες προηγήθηκαν στη σκέψη.
   Ερβίνος Ροντέ (1845-1898) Γερμανός πανεπιστημιακός και συγγραφέας

   *Οι πρίγκιπες και οι ηγεμόνες θα πρέπει να διαβάσουν τους «παράλληλους βίους» του Πλουτάρχου μέχρι να τους αποστηθίσουν. J. PAUL

   *Την ελληνική κληρονομιά και τον αέρα της Ελλάδας τον αναπνέουμε κάθε στιγμή χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Ρομιγύ Ντε Ζακλίν (1913) Γαλλίδα Ακαδημαϊκός Ελληνίστρια

   Διαγραφή
  5. *Μορφωμένοι λέγονται αυτοί που μελετούν τους αρχαίους συγγραφείς.
   Φραγκίσκος Rabelais (1490-1553) Γάλλος ιερωμένος, συγγραφέας

   *Η τελευταία λέξη της γης, όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή, θα είναι Ελλάς.
   Jean Richepin (1849-1926) πρόεδρος Γαλλικής Ακαδημίας και συγγραφέας

   * Η μοναδική θεραπεία για την κρίση που περνάει σήμερα ο πολιτισμός μας είναι η επιστροφή στην Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Η Ελλάδα είναι η πιο εκπληκτική χώρα, είναι το λίκνο του πολιτισμού.
   Pene Puaux ( )Γάλλος διανοητής, δημοσιογράφος, συγγραφέας

   *Ο Πλούταρχος είναι ο πρώτος που διάβασα στα παιδικά μου χρόνια και ο τελευταίος που θα διαβάσω πριν πεθάνω.
   Ζαν Ζακ Ρουσσώ (1712-1778) Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας

   *Οι αρχαίοι Έλληνες θέλησαν να αγκαλιάσουν όλες τις δυνάμεις της ψυχής και της σκέψης και να καταστήσουν καλύτερους τους ανθρώπους.
   Ρομαίν Ρολλάν (1866-1944) Γάλλος ιστορικός συγγραφέας

   *Τα νιάτα του κόσμου είναι ο ελληνικός λαός.
   Κόλιν Ρένφριου: καθηγητής αρχαιολόγος Καίμπριτζ Λονδίνου

   *Ο Σωκράτης ήταν ο πατέρας της ηθικής.
   Σοπενχάουερ (1788-1860) Γερμανός φιλόσοφος

   *Ότι μεταδίδουν οι δυτικοί γονείς τα παιδιά τους κληρονομήθηκαν από τους Έλληνες.
   Φίλπ Τόυνμπι (1916-1981) Άγγλος συγγραφέας, εκδότης

   *Την στοιχειώδη εκπαίδευση είχαν όλοι οι αρχαίοι έλληνες στην Αθήνα, ακόμη και πριν από το Σωκράτη και φαίνεται ο αναλφαβητισμός τότε ήταν ανύπαρκτος. Ερωτεύτηκα τους αρχαίους έλληνες. Εκεί ήταν η πρώτη κοινωνία όπου η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης άνθισε σε μια κλίμακα άγνωστη πριν και σπάνια για τα σημερινά δεδομένα. If. Stone

   *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
   Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

   *Δεν υπάρχει παιδεία χωρίς ελληνική γραμματεία.
   Λέων Νικολάϊεβιτς Τολστόι (1828-1910) Ρώσος συγγραφέας

   *Οι αρχαίοι Έλληνες πρώτοι μελέτησαν την κίνηση των πλανητών και την περιγραφή του ουρανού.
   Εντουάρντ Τάτον Λώρυ (1909-1975) Αμερικανός βιολόγος Νόμπελ Ιατρικής

   *Ότι κατασκευάζουμε στηρίζεται στις βάσεις που έθεσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οφείλουμε σε αυτούς τον πρώτο όροφο του οικοδομήματος και κάποιες φορές και ολόκληρη την πτέρυγά του.
   Ιπολύτ Αντόλφ Ταιν (1828-1893) Γάλλος ιστορικός, κριτικός

   *Οι βάσεις πάνω στις οποίες ταξινομούμε τις αντιλήψεις δεν είναι παρά ο χάρτης της εννοιολογικής μας γεωγραφίας που χάραξαν οι Έλληνες.
   Τάπλιν Όλιβερ

   *Ο δυτικός πολιτισμός εκτός από την επική λυρική και δραματική ποίηση οφείλει στην αρχαία Ελλάδα το κυριότερο λογοτεχνικό είδος της εποχής μας το μυθιστόρημα.
   Χεγκ Τόμας

   Διαγραφή
  6. *Η αληθινή γέννηση του ευρωπαϊκού πνεύματος προέρχεται από την ελληνική πρωτοθεμελίωση.
   Husserl Edmond (1859-1938) Γερμανός φιλόσοφος

   *Η ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη, διότι έχει το προσόν να μην έπαψε ποτέ να είναι η μητέρα κάθε πολιτισμού. Το Ελληνικό Έθνος ηγεμονεύει της ανθρωπότητος.
   Βιλάμοβιτς Μέλεντορφ Ούλριχ (1849-1930) Γερμανός ιστορικός ακαδημημαϊκός

   *Όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος στη Δύση θεωρούμε την Ελλάδα μητέρα μας. Και οι αρχαίοι Έλληνες είναι πατέρες μας.

   *Αυτό που χρειάζεται η Δύση είναι να ξαναγυρίσει στην αρχαία ελληνική γραμματεία.
   Ροζέ Γκαροντύ (1913- ) Γάλλος φιλόσοφος & ιστορικός

   *Η καταγωγή μας και οι ρίζες μας είναι ελληνικές. Μιχαήλ Γκορμπατσώφ (1931) Ρώσος πολιτικός

   *Η Ελλάδα ήταν και είναι το σχολείο του κόσμου.
   Δουρουϊ

   *Το παν ετέθη υπό των Ελλήνων
   Βέρνερ Γιαίγκερ(1888-1961) Γερμανός καθηγητής φιλολογίας

   * Σήμερα ο κόσμος ζει με την κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας.
   Τζ. Στόμπαρτ (…-…) Άγγλος καθηγητής Παν. Ιστορικός

   * Ελλάς, αυτό το όνομα δεν μπορεί να το προφέρει κάποιος χωρίς συγκίνηση.

   *Ως προς εμένα, οτιδήποτε κι αν συμβεί, θα πεθάνω Έλληνας.
   Φραγκίσκος Σατωμπριάν (1786-1848) Γάλλος συγγραφέας, ακαδημαϊκός

   *Η μνεία και μόνο του ονόματος της Ελλάδας προκαλεί τα υψηλότερα συναισθήματα και γεμίζει την καρδιά μας με ό,τι ευγενέστερο επιδέχεται η φύση μας.
   Ιάκωβος Μονρόε (1759-1831) Πρόεδρος ΗΠΑ διάγγελμα 3.12.1822

   * Οι Έλληνες δημιούργησαν δια πρώτη φορά αυτό που ονομάζουμε σκέψη.
   Μπρούνο Σνελλ (1896-1987) Γερμανός καθηγητής Παν. Αμβούργου

   *Ο Έλληνας επενόησε την φιλοσοφία εξ αιτίας των εξαιρετικών διανοητικών του ικανοτήτων.
   Φαρλάν Μπέρνετ (1899-1984) Αυστραλός καθηγητής Νόμπελ Ιατρικής 1960

   * Η Ευρώπη είναι θυγατέρα της Ελλάδας. Παντίτ Νεχρού (1889-1964) πρωθυπουργός Ινδίας

   *Ο ανθρώπινος τύπος και το ανθρώπινο πνεύμα έφτασαν στην τελειότητα τους στην Ελλάδα. Όλες οι Καλές Τέχνες, οι νόμοι, η θρησκεία, κλπ είναι επιτεύγματα των Ελλήνων. Όλοι ήμαστε Έλληνες.
   Πέρσυ Σέλλεϋ (1792-1822) μέγιστος Άγγλος ποιητής

   *Κινούμαστε με την πνοή του ελληνικού πνεύματος.
   Λατινικό γνωμικό

   =============================

   ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΟΥ...

   Διαγραφή
  7. ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

   «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
   Λούθηρος

   «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
   Βολταίρος

   «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
   Βολταίρος

   «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
   Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

   «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
   Μέγας Ναπολέων

   «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
   Τζορντάνο Μπρούνο

   «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
   Τζορτζ Ουάσινγκτον

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   Διαγραφή
  8. Πέρασαν 1600 χρόνια από τότε που σου έβαλαν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τη

   Βίβλο των εβραίων στη θέση του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα!

   Διαγραφή
  9. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ;
   ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΡΕ ΗΛΘΙΟ ΓΙΔΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ.
   ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ - ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
   ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΜΟΥΣΚΑΡΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ.

   Διαγραφή
  10. ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ,ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ...

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Σ’ΕΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

   ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (τυπου ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ….

   ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ....ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ε.ΣΥ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

   ΔΕΙΤΕ...!!!!

   https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21314822_10213043581137773_3883703316298782118_n.jpg?oh=d01ad02f5e321d6d6f1d322f75de28d0&oe=5A53BF89

   Διαγραφή
  11. ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ;
   ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ;
   ΟΥΣΤ !!! ΛΕΧΡΙΤΗ.
   ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ
   ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.

   Διαγραφή
 7. ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
  ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΒΡΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ:
  ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΕΦ.ΙΑ'18-22


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...

  ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ...

  ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

  ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

  ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ??

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ??

  ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,Ο ΝΩΕ..!!

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΕΠ ΕΠ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΙΔΑΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΙΣΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ....

   ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ??
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΝΩΡΙΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ...

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΩΡΑΙΑΑΑΑ..

   ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ....

   ΕΠΟΜΕΝΟΣ....!!!

   Διαγραφή
  2. ΜΠΑΑΑ
   ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ
   ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΡΙΦΥΛΛΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΙ;
   ΦΑΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟ ΣΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ. ΓΕΛΑΔΙ

   Διαγραφή
  3. ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ!!!!
   ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!!!ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ 12ΘΕΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΠΑΤΡΑ

   Διαγραφή
 9. ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;
  ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ;
  ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
  ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ

   Διαγραφή
 10. ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ ΜΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ,ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 11. Χρειάζεστε 2% πιστοποιημένο και αξιόπιστο δάνειο για επαγγελματικούς σκοπούς, για να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12.  λάβετε 2% αξιόπιστο δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε αυτοκίνητο και πληρώστε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. λάβετε 2% νόμιμο και αξιόπιστο δάνειο για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Χρειάζεστε 2% πιστοποιημένο και αξιόπιστο δάνειο για επαγγελματικούς σκοπούς, για να αγοράσετε σπίτι, αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε [email protected]

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]