ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ…ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΙ!!

ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ, ΨΕΥΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»

ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Mike Adams

Όλα όσα βιώνεις αυτή τη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία είναι σενάριο. Ο πλανήτης Γη ελέγχεται από τους αφηγηματικούς δημιουργούς που γράφουν τα σενάρια που τροφοδοτούν τα μέσα

ενημέρωσης, τα επιστημονικά περιοδικά, τα πανεπιστήμια και τους πολιτιστικούς πυλώνες της σύγχρονης κοινωνίας, τροφοδοτώντας αναγκαστικά τη συνείδηση των μαζών με μια κατασκευασμένη, τεχνητή «πραγματικότητα».

Εάν διαφωνείτε με την κατασκευασμένη, ψευδή πραγματικότητά τους, κατηγορείστε για διάδοση «παραπληροφόρησης» και σύντομα θα ποινικοποιηθείτε για αυτό καθώς εντείνεται η παγκόσμια επίθεση στην ελευθερία του λόγου.

Αυτό το σενάριο έχει φτάσει τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής όπου τα ανθρώπινα όντα – που κάποτε εκτιμήθηκαν για την εργασιακή τους συμβολή, τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων – θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό ξεπερασμένα από τους ελεγκτές της παγκοσμιοποίησης.

Τώρα, το σενάριο απαιτεί τη μαζική εξόντωση των ανθρώπων και την αντικατάστασή τους με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.

Ολόκληρος ο σκοπός των ανθρώπων ήταν να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη, λένε οι λουσιφεριανοί παγκοσμιοποιητές

Ο πρωταρχικός σκοπός των ανθρώπων μέχρι αυτό το σημείο, από την άποψη των παγκοσμιοποιητών, ήταν να δημιουργήσουν επαρκείς πόρους και τεχνολογία για να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα που έφτασε σε αυτό το σημείο καμπής, οι άνθρωποι είναι ξεπερασμένοι και αναλώσιμοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν κάθε κυβέρνηση έχει πλέον οπλιστεί εναντίον του ίδιου του λαού της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε η πανδημία του covid και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν εκτεταμένη στειρότητα, αναπηρία και θάνατο.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ      

loading...