Φ. Κουβέλης: Θυσία όλων στο βωμό του αντιπολιτευτικού λόγου για να πέσει η κυβέρνηση

«Αυτού του είδους η αντιπολίτευση δεν αφήνει τίποτε όρθιο. Η πραγματική τους πρόθεση είναι να λεηλατήσουν το πένθος που υπάρχει. Εάν η Ν.Δ. πιστεύει ότι έπρεπε να γίνει κάτι άλλο, οφείλει να μας πει τι παρέλειψε ο κρατικός μηχανισμός, τι αμέλησε η κυβέρνηση» είπε σήμερα ο αναπληρωτής
υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. «Αυτό δεν είναι πολιτική λειτουργία, είναι η θυσία όλων στο βωμό του αντιπολιτευτικού λόγου για να πέσει η κυβέρνηση» υποστήριξε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο 105,5», ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι «ήδη από χθες στη Βουλή βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έσπευσαν να ασκήσουν “κριτική” και στην πραγματικότητα να δείξουν ποια ήταν η πρόθεσή τους: να λεηλατήσουν αυτή την ώρα το πένθος που υπάρχει και να ασκήσουν αυτή την αδυσώπητη, ανηλεή, αβάσιμη αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι…» υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «βεβαίως δημιουργεί» ανασφάλεια και πρόβλημα στο εσωτερικό των Σωμάτων Ασφαλείας η επίθεση εναντίον της πυροσβεστικής και της ηγεσίας της. Είναι, είπε, μία αντιπολίτευση που «δεν αφήνει τίποτε όρθιο, όταν πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις, λιμενικό, αστυνομία, με αυτοθυσία προσπάθησαν και σε έναν βαθμό πέτυχαν να περιορίσουν το κακό» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

loading...

9 thoughts on “Φ. Κουβέλης: Θυσία όλων στο βωμό του αντιπολιτευτικού λόγου για να πέσει η κυβέρνηση

  1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ; ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
    ΚΟΝΤΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ 100 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
    ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΤΡΕΛΟΓΕΡΕ

  3. ΕΚΤΑΚΤΟ

    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΑ
    ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΖΙ
    ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΩΝ

  4. ΡΕ ΑΛΗΤΗ- ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ- ΞΕΤΣΙΠΩΤΕ, ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ??

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Σ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟ- ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΜΗΝΑΓΟ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ, ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΛΗΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ??

    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. FYGE TIPOTENIE ENA MEGALO MHDENIKO EISAI ENA NEKRO BAROS EPI THS GHS

  6. 30 χρόνια θα με βρίζετε μετά θα με αναζητάτε ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ πόσο δίκιο είχες να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει

  7. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Παπαδόπουλος ήταν ότι δεν τους φύτεψε μια σφαίρα στο κεφάλι όταν έπρεπε

Comments are closed.