Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

ΟΙ G20 ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2022 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!


ΒΙΝΤΕΟ

Η Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!! Υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι προβλέπουν αναπόφευκτο καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Υλοποιούν ατζέντα ΠΟΥ, G20 για εμβολιασμό 70% παγκόσμιου πληθυσμού ως μέσα 2022.Ο Υπ. Υγείας Γερμανίας ο Jens Spahn επιβεβαιώνει τον αρχιναζιστή Hermann Göring που σε Δίκη Νυρεμβέργης είπε: «είναι εύκολο να υποδουλώσεις, ασκείς Τρόμο!» Jens Spahn: ως τέλος χειμώνα «εμβολιασμένοι, νοσήσαντες ή νεκροί»!

Υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι μιλούν τώρα για αναπόφευκτο καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η όμορη Αυστρία έσυρε το χορό είναι προφανές ότι ο ιθύνων νους που είναι η Γερμανία πιθανόν ν’ ακολουθήσει. Άλλωστε το σκοτεινό παρελθόν της παραπέμπει σε καταναγκαστικούς ιατρικούς πειραματισμούς, είναι στην κουλτούρα της.

Φαίνεται όμως ότι υλοποιούν και την ατζέντα των ΠΟΥ και G20. Aφού οι G20 στη Σύνοδό τους στην Ιταλία αποφάνθηκαν πως ως τα μέσα του 2022 θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού κι επικαλείται πως υπαγορεύεται από την παγκόσμια εμβολιακή στρατηγική του ΠΟΥ.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» Λόταρ Βίλερ παρέπεμψε για το ίδιο θέμα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος συνιστά, «αν έχετε δοκιμάσει όλα τα άλλα, πρέπει να σκεφτείτε και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...