Το «μυστικό όπλο» του Σαμαρά…

Του Θανάση Κ.  

    Έχω καταγράψει κατά καιρούς, αναλυτικά, τις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς
κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του στη ΝΔ, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που πρόλαβε και έκανε στα δυόμιση χρόνια της διακυβέρνησής του.

    Σήμερα θα αναφερθώ για σε κάτι που δεν το έχω θίξει αναλυτικά:

    Στα ιδεολογικά μέτωπα που άνοιξε, για λογαριασμό της Παράταξης, τα πέντε χρόνια που έμεινε στην ηγεσία της 2010-15…

    Πράγμα εξ ίσου σημαντικό, πρώτον γιατί η Παράταξη δεν είχε συνηθίσει να ανοίγει ιδεολογικά μέτωπα κατά της Αριστεράς.

    Και δεύτερον, γιατί το διάστημα αυτό άρχισε και ο υπόλοιπος κόσμος να μετακινείται δεξιότερα. Για την ακρίβεια, είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα, και η μετατόπιση των ιδεολογικών συσχετισμών διεθνώς συνεχίστηκε.

    Στην Ελλάδα άρχισε το 2010. Από τον Σαμαρά…

    Κι αυτό ίσως αποτέλεσε το «μυστικό όπλο» του…


    Ο Σαμαράς λοιπόν, έκανε τις εξής ιδεολογικές τομές (αναφέρω μόνο τις πιο σημαντικές):


    * Πρώτον, έθεσε από την αρχή, θέμα κατάργησης του Πανεπιστημιακού ασύλου. Το ονόμασε «άσυλο παρανομίας» (όταν κάποιοι μέσα στην Παράταξη δίσταζαν να το «ακουμπήσουν»). Και ενάμιση χρόνο αργότερα, πέτυχε να ψηφίσει την πλήρη κατάργησή του μαζί με το ΠΑΣΟΚ τότε (Νόμος Διαμαντοπουλου)!

 

    * Δεύτερον, έθεσε θέμα κατάργησης και της «συνδιοίκησης» των φοιτητών στα Πανεπιστήμια! Που την αποκάλεσε κάποτε «σοβιετικής έμπνευσης αναχρονισμό». Κι αυτό το ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ το Σεπτέμβριο του 2011 (στο νόμο Διαμαντοπούλου).


    Για να καταλάβουμε τη σημασία των παρεμβάσεων εκείνων, να σημειώσω τα εξής:

    --Πρώτον η ΝΔ ως προηγούμενη διακυβέρνηση δεν είχε διανοηθεί να αγγίξει τα θέματα αυτά. Αν και – για να είμαστε δίκαιοι – ο Κώστας Καραμανλής, το Σεπτέμβριο του 2009, και λίγες μέρες πριν τις εκλογές (που τελικά έχασε η ΝΔ τότε), είχε μιλήσει ευθέως εναντίον του «ασύλου»…

    --Δεύτερον, κανείς δεν περίμενε η ΝΔ να ψηφίσει εναντίον της «συνδιοίκησης» των φοιτητών –ένα πραγματικό «θεσμοθετημένο» όργιο συνεχούς συναλλαγής…

    Κι ο λόγος που δεν το περίμενε κανείς τότε από τη ΝΔ, είναι ότι η φοιτητική της παράταξη, η ΔΑΠ, κυριαρχούσε τότε, όπως κυριαρχεί και σήμερα, στα Ελληνικά Πανεπιστήμια…

    Παρ’ όλα αυτά ο Σαμαράς αιφνιδίασε του πάντες τότε – έκανε την υπέρβαση – και θυσίασε ένα «παραταξιακό πλεονέκτημα» για να προωθήσει μια μεγάλη μεταρρύθμιση.

    --Τρίτον, με την ψήφιση το Νόμου Διαμαντοπούλου (όπως διαμορφώθηκε με την κρίσιμη παρέμβαση του Σαμαρά τότε), ανατράπηκε ουσιαστικά όλη η Μεταρρύθμιση του Ανδρέα Παπανδρέου στα Πανεπιστήμια από το 1982! Και με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα…

    --Τέταρτον, και τα δύο κρίσιμα στοιχεία της μεταρρύθμισης αυτής (πλήρης νομοθετική κατάργηση του ασύλου και πλήρης κατάργηση της «συν-διοίκησης») παρέμειναν ακέραια στην εφαρμογή του Νόμου αυτού αργότερα - επί κυβέρνησης πλέον Σαμαρά- Βενιζέλου. Άλλα πράγματα άλλαξαν με τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά αυτά τα δύο σημαντικότερα, όχι…

    --Πέμπτον, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να επαναφέρει το «άσυλο» και τη «συνδιοίκηση», αυτό δεν εξελήφθη από την κοινωνία (ή από την πανεπιστημιακή κοινότητα) ως μέτρο «εκδημοκρατισμού», αλλά ως επιστροφή στο φθαρμένο και παλαιό. Ως αντί-μεταρρύθμιση!

   

    * Τρίτο μεγάλο ιδεολογικό μέτωπο που άνοιξε ο Σαμαράς: από το πρώτο 24ωρο της εκλογής του στην αρχηγία της ΝΔ μίλησε ευθέως (στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο), για:

    --«Απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας».

    --Και για «απενοχοποίηση της ανταγωνιστικότητας»!

    Για πρώτη φορά τολμούσε αρχηγός της ΝΔ να προβάλει τέτοιες «απαγορευμένες» λέξεις (αψηφώντας τον κίνδυνο να τον πουν… «νεοφιλελεύθερο»).

    Η «επιχειρηματικότητα» θεωρούνταν ως τότε κάτι «κακό» στην Ελλάδα…

    Η «ανταγωνιστικότητα» θεωρούνται, επίσης, ως κάτι «κακό» για δεκαετίες.


    Ο Σαμαράς όχι μόνο τις πρόβαλλε και τις έκανε «σημαία» του,

    αλλά κατήγγειλε ευθέως την Αριστερά,

    που τις είχε θέσει «υπό απαγόρευση» επί χρόνια…

 

    * Τέταρτο ιδεολογικό μέτωπο: Ακόμα ο Σαμαράς μίλησε για «Νόμο και Τάξη», και για την ανάγκη να «ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας» από τους λαθρομετανάστες και τους κουκουλοφόρους.

    Πράγμα που επί Πρωθυπουργίας του προχώρησε αρκετά (με την επιχείρηση «Ξένιος Δίας», για παράδειγμα), αν και δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει.

    Αλλά ολοκληρώθηκε το «σφράγισμα» των χερσαίων συνόρων (με το φράκτη του Έβρου) και προχώρησε το push back του Λιμενικού (στα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου), αλλά και το άνοιγμα της «Αμυγδαλέζας»…

    Κι όλα αυτά έφεραν αισθητή βελτίωση: Ο αριθμός των λαθρομεταναστών μειώθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες (κατά 25% μέσα σε δυόμιση χρόνια!)

    Και οι συγκρίσεις με το «τσουνάμι» που επακολούθησε όταν ο Τσίπρας άνοιξε τα σύνορα μετά, είναι πλέον συντριπτικές…

    Θυμίζω πως, όταν Σαμαράς είπε για πρώτη φορά «θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας», ο υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Ραγκούσης, είχε βγάλει νόμο που έδινε αυτόματη ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες (μέσω των παιδιών που γεννούσαν εδώ) και περιορισμένο δικαίωμα ψήφου (στις δημοτικές περιφερειακές εκλογές)!

    Αυτό όμως, καταργήθηκε αργότερα από τον Άρειο Πάγο. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να ξαναφέρει αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση. Χώρια που στο μεταξύ έχει αλλάξει σε βάρος του και το κλίμα στην υπόλοιπη Ευρώπη...

    Σήμερα ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στη Γερμανία, Μάρτιν Σουλτς, διακηρύσσει πως «οι ύποπτοι λαθρομετανάστες πρέπει να επαναπατρίζονται αμέσως»!

    Αυτό πρώτος το διακήρυξε και το έκανε πράξη (παρά κάποιες γκρίνιες των υπόλοιπων Ευρωπαίων τότε) ο Αντώνης Σαμαράς…        

 

    * Πέμπτο ιδεολογικό μέτωπο: Ο Σαμαράς έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δραστική μείωση φόρων ως βασική προϋπόθεση Ανάπτυξης! Όχι «κάποιων» φόρων. Ουσιαστικά μειώσεις σε όλη τη φορολογική κλίμακα! Άμεσους και έμμεσους. Φόρους εισοδήματος και φόρους επιχειρήσεων (Νομικών προσώπων) και ασφαλιστικές εισφορές ακόμα.

    Με ταυτόχρονη διεύρυνση, βέβαια, της φορολογικής βάσης…


    Όταν το πρωτοείπε, προκάλεσε σοκ! Σε εχθρούς και φίλους.

    Πως είναι δυνατόν, να μιλάμε για μειώσεις φόρων, όταν πρέπει να μειώσουμε τα ελλείμματα;

    Τον είπαν «Χάρυ Πότερ» και «ανεύθυνο» και «λαϊκιστή»!

    Γιατί; Δεν υποσχόταν «παροχές»! Αλλά υποσχόταν μειώσεις φόρων…

    Και επέμενε ότι μπορούσε να μειώσει τα ελλείμματα (και μάλιστα ταχύτερα απ’ ό,τι προέβλεπε τότε το Μνημόνιο) μειώνοντας ταυτόχρονα – και σταδιακά – τους φόρους.

    Η Τρόϊκα δυσκολεύθηκε να το δεχθεί αυτό. Αλλά μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης Σαμαρά αναγκάστηκε να το δεχθεί:

    Όταν ο Σαμαράς την ώρα που μείωνε συνεχώς και θεαματικά τα ελλείμματα που παρέλαβε – κι ενώ ξεπλήρωνε και τα ληξιπρόθεσμα του δημοσίου που βρήκε – κατάφερνε σταδιακά:

    --Να μειώσει το ΦΠΑ στην Εστίαση (από το 23% στο 13% - τώρα πήγε στο 24%)

    --Να μειώσει την Εισφορά Αλληλεγγύης (κατά 30% - τώρα ανέβηκε ψηλότερα από πριν)

    --Να μειώσει το φόρο ενοικίων (στο μισό περίπου, για τις περισσότερες περιπτώσεις – τώρα ανέβηκε πάλι).

    --Να μειώσει το φόρο στο Πετρέλαιο κατά 30% (κρατώντας υψηλά το επίδομα θέρμανσης για τους ασθενέστερους – τώρα έπεσαν κατακόρυφα τα επιδόματα θέρμανσης)

    --Να μειώσει, δύο φορές, το φόρο στα ακίνητα.

    --Να μειώσει, δύο φορές, τις ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών (τελικά και εργαζομένων – τώρα αυξήθηκαν κατακόρυφα οι ασφαλιστικές εισφορές!

    --Να μειώσει τον ανώτατο (οριακό) συντελεστή στο φόρο εισοδήματος (στο 42%), αλλά ταυτόχρονα να αυξήσει αισθητά το αφορολόγητο όριο από τις 7 χιλιάδες στις 9,5 χιλιάδες (για να ανακουφιστούν και οι ασθενέστεροι). Τωρα το αφορολόγητο πέφτει στις 5,6 χιλιάδες!

    --Να μειώσει την προκαταβολή φόρου των επιχειρήσεων (από το 70% στο 55% - σήμερα πήγε στο 100%!)).

    --Να προγραμματίσει νέες μειώσεις και στον ΕΝΦΙΑ και στο φόρο επιχειρήσεων για τα επόμενα χρόνια…

    Τότε μάλιστα ο Σαμαράς τόλμησε να μιλήσει για flat rate tax για ενιαίο φορολογικό συντελεστή επιχειρηματικών κερδών στο 15%! - πράγμα που θεωρείται πολύ «φιλελεύθερο», πολύ «αναπτυξιακό» και πολύ «τολμηρό» (και τώρα μόλις το εξήγγειλαν οι κυβερνήσεις στις ΗΠΑ και στη Βρετανία)…

    Ο Τσίπρας ήλθε και τα ανέτρεψε όλα αυτά…

    Αλλά στα δυόμιση χρόνια του Σαμαρά, η οικονομία πήρε μιαν ισχυρή πρώτη γεύση του «φιλελεύθερου» δρόμου. Και τώρα κάνει τις «συγκρίσεις»…


    Να σημειωθεί ότι την πολιτική Σαμαρά την στήριξε τελικά και το ΠΑΣΟΚ με το οποίο συγκυβερνούσε – κι ας τον έβριζαν ένα-δυο χρόνια πριν


    * Έκτο ιδεολογικό μέτωπο: Ο Σαμαράς μίλησε για «αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας»!

    Πράγμα το οποίο επίσης ξεσήκωσε στην αρχή «μύδρους» καταγγελιών από τους αντιπάλους του…

    Στο μεταξύ, όμως, ως κυβέρνηση ξεκίνησε το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που έχει υπάρξει ποτέ! Και πρόλαβε να προχωρήσει τις περισσότερες αποκρατικοποιήσεις που έχουν γίνει ποτέ μέσα σε δύο χρόνια:

    Περιλαμβανομένου του Ελληνικού, των Περιφερειακών αεροδρομίων, του ΤΑΠ, της ΔΕΣΦΑ, του ΟΠΑΠ, της δεύτερης και μεγαλύτερης σύμβασης με τον Cosco για το λιμάνι του Πειραιά και της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας.

    Αυτά όλα τα ψήφισε τότε το ΠΑΣΟΚ!

    Ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ αργότερα, τα σταμάτησε, μετά τα υπέγραψε, κι ύστερα προσπαθεί να τα ξεκινήσει, ενώ ταυτόχρονα τα… φρενάρει!

    * Για να μη μιλήσουμε για ένα ακόμα κρίσιμο ιδεολογικό μέτωπο που άνοιξε το δρόμο για μια μεγάλη μεταρρύθμιση: την «κατάργηση του Καμποτάζ»!

    Για την οποία τον κατέκρινε τότε «σύμπασα η Αριστερά» και το ΠΑΣΟΚ – μη τα ξεχνάμε αυτά, έτσι;  

    Και τελικά την επέβαλε ο Σαμαράς στην κυβέρνηση Παπαδήμου! Κι από τότε η Κρουαζιέρα που απελευθερώθηκε, σώζει κάθε χρόνο την ελληνικό τουρισμό (και την οικονομία γενικότερα).

    Να θυμηθούμε όμως και ποιοι αντιδρούσαν λυσσωδώς ως τότε.

    Και ποιοι δεν το τόλμησαν ποτέ, νωρίτερα…


    Συμπέρασμα: ο Σαμαράς άνοιξε πολλαπλά μέτωπα κατά της Αριστεράς και του κρατισμού. Και ως φιλελεύθερος και ως συντηρητικός.

    Σε όλες τις περιπτώσεις, τον χτύπησαν μανιασμένα.

    Σε όλες τις περιπτώσεις, δικαιώθηκε εκ των υστέρων.

    Και σήμερα θεωρούνται περίπου ως «δεδομένα» και «αυτονόητα» - ακόμα και από πολλούς αντιπάλους του τότε - όσα εκείνος έφερε για πρώτη φορά, και τον κατήγγειλαν μετά μανίας:

    Και οι Αριστεροί και οι ΠΑΣΟΚοι τότε, κι άλλοι πολλοί, βαριά… κομμουνισμένοι από τα media (όπως έλεγε κάποτε ο Σαββόπουλος).

     

    Επειδή άνοιξε τα ιδεολογικά μέτωπα εγκαίρως, μπόρεσε να βάλει και να προχωρήσει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα, όσο κανείς πριν απ’ αυτόν…

 

    * Κι ήταν, τέλος, ο πρώτος (και μόνος για μεγάλο διάστημα) που μίλησε για την «ηγεμονία των Αριστερών ιδεών» που έπρεπε πια να σταματήσει!


    Όπως έγραψε ο Σαμαράς σε ένα άρθρο του την άνοιξη του 2010:


    «Δεν υπάρχει Πολιτική χωρίς ιδέες. Όσοι πιστεύουν ότι η άσκηση Πολιτικής είναι απλά θέμα «τεχνοκρατικής διαχείρισης», φτωχαίνουν την Πολιτική, την αδειάζουν από νόημα κι από ακτινοβολία στο λαό.

    Τελικά, αποδυναμώνουν την ίδια τη Δημοκρατία…

    Γιατί η απόϊδεολογικοποίηση της Πολιτικής,

    οδηγεί σε αποπολιτικοποίηση της διακυβέρνησης.

    Δεν μπορεί η Κεντροδεξιά να απουσιάζει από τη μάχη των ιδεών!

    Τα κόμματα της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς, υπερασπίζονται τις δικές τους ιδεολογικές αρχές, τις αναδιατυπώνουν συνεχώς, εκσυγχρονίζουν το ιδεολογικό τους οπλοστάσιο.

    Για μας, για την Κεντροδεξιά, αυτό θεωρείται από κάποιους …«απαγορευμένο ταμπού»!

    Η παράταξή μας, από τις γραμμές της οποίας βγήκαν και τις ιδέες της οποίας υπερασπίστηκαν – μεταξύ πολλών άλλων λαμπρών πνευματικών ανθρώπων - ένας Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ένας Κωνσταντίνος Τσάτσος, ένας Γιώργος Σεφέρης και ένας Οδυσσέας Ελύτης, η παράταξη αυτή, θεωρείται σήμερα «παρίας» στις μεγάλες διανοητικές αναζητήσεις της εποχής μας!

Δεν της επιτρέπουν ούτε τη μεγάλη πνευματική κληρονομιά της να επικαλεστεί, ούτε τις διαχρονικές της αξίες να υπερασπιστεί.

Αυτό πρέπει να σταματήσει….»


    Αυτές είναι οι ιδεολογικές παρακαταθήκες που άφησε ο Σαμαράς…

    Δεν ζήτησε ποτέ «πιστοποιητικά προοδευτικότητας» από τους αντιπάλους του. Οι οποίοι τον πολέμησαν λυσσαλέα…

    Δεν χρειάστηκε!

    Ήλθαν μόνοι τους μετά και προσυπέγραφαν αυτά που έβριζαν πριν…


    Κράτησε την παράταξη όρθια στα δύσκολα.

    Και την ανέδειξε σήμερα πλήρως δικαιωμένη!

    Και ισχυρή…

    Φτάνει να συνεχίσει να ανοίγει ιδεολογικά μέτωπα.

    Σε ένα κόσμο που δικαιώνονται συνεχώς οι δικές μας ιδέες,

    δεν μπορούμε εμείς να τις αποσιωπούμε!


    Και δεν μπορούμε να μεταρρυθμίσουμε την κοινωνία,

    αν δεν τολμούμε να εκφέρουμε μεταρρυθμιστικό λόγο.

    Δηλαδή φιλελεύθερο και συντηρητικό ταυτόχρονα…

    Αυτό είναι το «μυστικό όπλο» του Σαμαρά…  
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

24 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΦΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ..
  ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΘΑΝΑΣΗ Κ.??
  ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...

  ΕΧΕΤΕ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ,ΟΠΩΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΦΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...

  ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ν.Υ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ...

  1. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
  2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
  3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
  4. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
  5. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
  6. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
  7. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
  8. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
  9. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  10. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO

  ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ,ΑΠΑΝΤΕΣ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΟΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ…

  ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ….

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ..!!!

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ..
  ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΩΡΑΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ..!!!!

  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

  ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ...

  1=ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 15 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ..
  2=ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΧΑΘΗΚΑΝ,ΠΩΠΩΠΩ...!!!!
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..
  ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ,ΕΤΡΕΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….!!!

  ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΕΣΗΕΑ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ....ΟΜΩΣ..!!!

  ΑΝΤΕΞΕ ΟΜΩΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΤΡΙΧΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΓΙΑΡΙ ΖΗΤΗΣΑΥΕ ΑΝΑΒΟΛΗ????
   ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΠΑΛΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΓΥΦΤΟΤΑΠΑΣ ΤΟΥ 1.20!

   Διαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΚΥΛΟΕΒΡΑΙΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ,ΑΥΤΟΙ Η ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΓΕςΡΑΣΟΥΝ Η Θ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ..

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΒΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ...

   ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΛΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ??

   ΕΔΩ ΜΙΑ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΛΑ" ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΥΤΕ 50 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ 400 ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...

   https://www.youtube.com/watch?v=CkKr8-EqqqM

   ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..!!!

   ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….
   ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ,,

   https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21272524_1545992495423299_34194580373470762_n.jpg?oh=61323462bd94c262597bfcccef1d3e2e&oe=5A552442

   Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΩΖΟΣ Ο ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΚΑΙ 5-6 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΜΕΙΝΑΤΕ!!!!!!
   ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ!!!

   Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΔΙΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟ,ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΗΝ...!!!!

   https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21272524_1545992495423299_34194580373470762_n.jpg?oh=61323462bd94c262597bfcccef1d3e2e&oe=5A552442

   Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριες και κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριες/ους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀😀

   Διαγραφή
  6. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?....ΝΑΙ ΕΛΑ.....Φσσσσσσσσσ φσσσσσσσ ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟ?....ΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΔΘΕΙΣ ΜΕ 8 ΣΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΝΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?....ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ...ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΦΛΟΜΩΣΑΝΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΡΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ....ΣΩΣΤΑ Ε ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ....ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ?.....Φσσσσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσ....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΚΟΥ Φσσσσσσσσ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom....salom..

   Διαγραφή
 3. Αλήθεια, ο Σώρρας πού βρίσκεται τώρα; Τον ξέχασαν,ή κάτι άλλο παίζεται; Πριν μερικούς μήνες τον έψαχναν. Τον βρήκαν; Γιατί υπάρχει σιωπή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΑΠΟ ΤΙΣ 400 Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ...

   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΤΑ ΤΗΛ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ....!!!

   ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ....

   ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΡΓΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ....

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΣ,ΑΠΛΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...

   Διαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 14 ΧΑΣΙΚΛΗ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! 7ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!!
   ΜΑΛΑΚΑ ΨΩΡΙΑΡΗ

   Διαγραφή
  3. ρε γελοιοι γυφτοι για ποια 600 δις μιλατε οταν τα ομολογα τα εχει ο ψωριαρης αρχαιοκαπηλος???
   σωστα λεει ο 3.44,χωρις ρευστοποιηση ομολογων για ποια λεφτα μιλανε τα 12θεα γιδια????
   μηπως τα ε ει παραδωσει ο γυφτος και δεν το ξερουμε????αει στο διαολο ζωα που δεν ξερετε ουτε ψεματα να λετε 5 χρονια τωρα

   Διαγραφή
  4. ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΙΌΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ??......

   ΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ....

   ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.....

   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....

   ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ///...

   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ,ΑΡΚΕΤΑ…. ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??

   Διαγραφή
  5. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 600 ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ!!! 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ! ΚΟΨΕ ΤΗ ΠΡΕΖΑ ΡΕ ΓΙΔΙ!!! ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΚΑΠΟΤΑ???? ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΡΕΘΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ?ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
  6. ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΥΦΟΥΤΟΥ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ...

   ΜΕΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ...
   ΔΕΙΞΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...

   ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ
   ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ "ΑΜΕΣΑ" ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ....

   Διαγραφή
  7. ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ...

   Διαγραφή
  8. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?....ΝΑΙ ΕΛΑ.....Φσσσσσσσσσ φσσσσσσσ ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟ?....ΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΔΘΕΙΣ ΜΕ 8 ΣΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΝΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?....ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ...ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΦΛΟΜΩΣΑΝΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΡΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ....ΣΩΣΤΑ Ε ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ....ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ?.....Φσσσσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσ....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΚΟΥ Φσσσσσσσσ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom....salom..

   Διαγραφή
  9. ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΕΛΕΩ Χ.Α.!
   ΤΩΡΑ ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!!!ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
 4. ρε Θανάση εργολαβία έχεις πάρει την υποστήριξη Σαμαρά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα τον εχει χωσει ο γκαβος σε καποια θεση δημοσιου και αυτος αισθανεται υποχρεωμενος να τον λιβανιζει.Ο Αντωνακης ο Σαμαρας μας τελειωσε Θαναση Κ.,ειναι πλεον ενα πολιτικο ψοφιμι.

   Διαγραφή
  2. ενας καμπαλιστης μασονος ειναι το παλιοσιχαμα

   Διαγραφή
 5. O ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
  ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΑΡΧΙΔΟΥ

   Διαγραφή
 6. Εκει στη ΝΔ βουλωστετο!Οταν ο Σαμαραs υπεγραφε...
  paspartoy.blogspot.gr/2017/08/blog-post_76.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]