Όλοι αυτοί έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν βρείτε έναν δημοσιογράφο, έναν ηθοποιό, έναν συγγραφέα, που δεν υποστήριξε ΣΥΡΙΖΑ ευθέως η ύπουλα και δε συνέβαλε σ αυτή την κατάντια να μου τον  δείξετε! Όοολοι αυτοί μηδενός εξαιρούμενου επηρέαζαν τον αφελή κόσμο.
Όλοι αυτοί έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον παίνευαν. Έχουμε τις αναρτήσεις τους. Ο Τσιπρας έλεγαν είναι νέος και εχει την υποστήριξη μου, είναι σοσιαλδημοκράτης ,να παραιτηθεί τώρα ο Σαμαράς, και τώρα κάνουν ότι δεν τα είπαν ποτέ αυτά σαν τον Τσιπρα. Μπορούμε και να τα βγάζουμε. Γιατι το έκαναν; Για το συμφέρον τους το προσωπικό. Από μίσος στον Σαμαρα.Απο μισος στη χώρα τους, και επειδή κέρδιζαν η γιατί τα έπαιρναν μαύρα, η γιατί τους έταξαν θέσεις.Ελλειψη αντίληψης επίσης. Δεν ξεχνάμε τους φορείς της κατάντιας. Είναι υπόλογοι. Αν ζητήσουν τη ψήφο μας  τους μαυρίζουμε. Καρέκλα θέλουν και μισθό. Όπως ο ποταμίσιος ο Σταυρος που κάνει τον παράγοντα της χώρας, ένας τυχάρπαστος απαίδευτος.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Όλοι αυτοί έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ.

  1. Αρθρογράφε κάνεις λάθος το Σύριζα το έφερε η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ

  2. τον συριζα τον εφερε η βλακεια των ελληνων,δεν ειχαν ακουσει ποτε για το τι πραγμα ειναι ο κουμμουνισμος?δεν διαβασαν,δεν ακουσαν,δεν καταλαβαν απ αυτα που ελεγε το ανθελληνικο και αθεο συριζομανι? οτι και να περναει τωρα ο ηλιθιος λαος καλα τα παθαινει

  3. Φιλοι απλα πραγματα.ολα ηταν κανονισμενα σε ενα τραπεζι με τους ξενους.πρωτα ο Γιωργακης,μετα η ΝΔ με τους υπολοιπους και ηρθε η σειρα του συριζα.Εμεις απλως πεσαμε στην παγιδα τους.Ολα σχεδιασμενα,ξενοκινητα ανθρωπακια που επρεπε να εκτελεσουν εντολες ξενων.Δεν τους βλεπετε στις τηλεορασεις ποσο αξιοθρηνητα ανθρωπακια ειναι?Μπλα μπλα μπλαμπλαδιζουν χωρις να ξερουν τι λενε κοροιδευοντας τον κοσμο.Ολοι μαζι ψηφιζουν νομοσχεδια για την εξαφανηση των ελληνων και της Ελλαδας μας.Ολοι ειναι υπευθυνοι με ποινη εσχατης προδοσιας.

Comments are closed.