Ο γερμανικός ναζισμός δηλώνει και επίσημα την παρουσία του

Η εναλλακτική στροφή της Γερμανίας

Έχουν αφυπνισθεί τα «ναζιστικά ένστικτα» των Γερμανών, τα οποία ήταν μεν «θαμμένα» στο υποσυνείδητο τους, αλλά δεν έπαψαν να υπάρχουν – όπως δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στην άρια φυλή τους, θεωρώντας πως έχουν επιβεβαιωθεί από την κυρίαρχη θέση που κατέκτησαν ξανά στην Ευρώπη.

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, οι περισσότεροι αναζητούν μία πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί σχεδόν 8.000.000 Γερμανοί ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα, ενώ ταυτόχρονα καταψήφισαν το σοσιαλδημοκρατικό – το οποίο κατέγραψε τα χειρότερα ποσοστά του μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, γεγονός που θεωρείται άκρως επικίνδυνο για τη χώρα, με κριτήριο το ναζιστικό παρελθόν της.

Στα πλαίσια αυτά διενεργήθηκε μία δημοσκόπηση, για να βρεθεί τι ακριβώς υποκίνησε τους Γερμανούς να εγκαταλείψουν μαζικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, επιλέγοντας πρώτα την εθνικιστική παράταξη και αμέσως μετά τους (νεο)φιλελευθέρους (γράφημα) – οι οποίοι είναι υπέρ μίας αυστηρής πολιτικής που ενδεχομένως θα απαιτούσε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι ψηφοφόροι όλων των παρατάξεων (γκρίζα στήλη, 63%) βάσισαν την απόφαση τους κυρίως στο φόβο απέναντι στην τρομοκρατία (69%), στην εγκληματικότητα (61%) και στη μαζική εισροή μεταναστών – θεωρώντας πως η ακροδεξιά έχει μεγαλύτερες δυνατότητες καταπολέμησης τους. Λιγότερο στην έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στο κόμμα τους (μπλε στήλη, 31%).


Αντίθετα, οι ψηφοφόροι των εθνικιστών στήριξαν την επιλογή τους στην απογοήτευση τους από τα υπόλοιπα κόμματα (60%, μπλε στήλη) – αρκετά λιγότερο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην εγκληματικότητα και στο μεταναστευτικό. Είναι όμως αυτή η αλήθεια;


Δυστυχώς όχι, αφού η ακροδεξιά στροφή των Γερμανών έχει ουσιαστικά ξεκινήσει μετά την ένωση τους – όπου για πρώτη φορά άρχισαν να καίγονται σπίτια μεταναστών από εξτρεμιστικές οργανώσεις. Από εκείνη την εποχή (1990) και μετά επέστρεψε ουσιαστικά ο πρωσικός εφιάλτης – ο οποίος ισχυροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό όταν η χώρα θεώρησε πως ανέκτησε ξανά την κυρίαρχη θέση της στην Ευρώπη, μετά την κρίση χρέους του 2010. Επίσης όταν πείσθηκε πως ξεχάστηκε από όλους το ναζιστικό παρελθόν της και ειδικά οι πολεμικές επανορθώσεις που ασφαλώς οφείλει – ενώ απαιτεί σήμερα η Πολωνία.


Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι, ο εθνικοσοσιαλισμός είναι στο DNA των Γερμανών, ενώ έρχεται στην επιφάνεια όταν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή εξωτερικές πιέσεις – όπου αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι, παρά τις οικονομικές της επιτυχίες, οι πραγματικοί μισθοί του 40% των Πολιτών δεν έχουν αυξηθεί για πάνω από 20 χρόνια, σχεδόν 8.000.000 εργάζονται με αμοιβές πείνας, ενώ το ποσοστό φτώχειας αυξάνεται συνεχώς, ειδικά στους νέους.


Με δεδομένη δε τη φούσκα ακινήτων που δημιουργείται, η ραγδαία άνοδος των ενοικίων απορροφά ένα μεγάλο μέρος των εισοδημάτων των Πολιτών – αυξάνοντας σημαντικά το κόστος διαβίωσης, το οποίο είναι πολύ ακριβότερο λόγω των αναγκών θέρμανσης κοκ. που είναι σημαντικά μεγαλύτερο συγκριτικά με τον ευρωπαϊκό νότο.


Την ίδια στιγμή, επειδή οι Γερμανοί προτιμούν τις τραπεζικές καταθέσεις αντί τις επενδύσεις ή την αγορά ακινήτων για να τοποθετήσουν τις αποταμιεύσεις τους, η πολιτική των μηδενικών επιτοκίων της ΕΚΤ θεωρείται εχθρική απέναντι τους – αφού ουσιαστικά φορολογούνται έμμεσα οι καταθέσεις και μειώνεται η αγοραστική τους δύναμη, κατά το ποσοστό του πληθωρισμού που είναι υψηλότερος στη Γερμανία.


Παράλληλα φοβούνται πως η χώρα τους θα κληθεί να πληρώσει τα χρέη των εταίρων της, χάνοντας χρήματα από τα πακέτα χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κρατών, από τη στήριξη της Ιταλίας ή της Ισπανίας μέσω της ΕΚΤ, καθώς επίσης από το Target 2 – ενώ η πλειοψηφία είναι αντίθετη στη δημοσιονομική, τραπεζική και πολιτική ένωση της Ευρωζώνης, χωρίς την οποία η νομισματική ένωση θα διαλυθεί.


Όλα τα παραπάνω έχουν αφυπνίσει τα «ναζιστικά ένστικτα» των Γερμανών, τα οποία ήταν μεν «θαμμένα» στο υποσυνείδητο τους, αλλά δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν – όπως δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στην άρια φυλή τους, θεωρώντας πως έχουν επιβεβαιωθεί από την κυρίαρχη θέση που κατέκτησαν ξανά στην Ευρώπη, σε λιγότερο από 70 χρόνια μετά την καταστροφική ήττα τους του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ελάχιστοι βέβαια από τους γερμανούς γνωρίζουν που στηρίχθηκε το οικονομικό τους θαύμα – ούτε πως βοηθήθηκαν οι απόγονοι του Χίτλερ από τους Αμερικανούς.
Επίλογος
Ολοκληρώνοντας, τα βαριά σύννεφα του φασισμού σκεπάζουν επικίνδυνα τον ουρανό της Ευρώπης, όπως έχει φανεί σε αρκετές χώρες τα τελευταία χρόνια – ακόμη και στη Γαλλία, υπενθυμίζοντας την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία και τη Φινλανδία.


Ως εκ τούτου, εάν δεν καταπολεμηθεί η οικονομική κρίση σωστά, η οποία δεν έχει σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται αλλά απλά ελέγχεται με τη βοήθεια της ΕΚΤ, εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της νεανικής ανεργίας (ανάλυση), καθώς επίσης εάν συνεχιστεί η χρήση του ευρώ ως όπλου για τη μετατροπή κρατών σε προτεκτοράτα, το μέλλον της ηπείρου μας θα είναι πολύ σκοτεινό – ενώ δεν πρέπει να υποτιμάει κανείς τη γερμανική στροφή, όπως συνέβη πριν από τον πόλεμο, εάν δεν θέλει να βιώσει ξανά τις ίδιες συνθήκες.


Analyst Team
Analyst
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ααααααααααααααααααααααααααααααα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  skatanalyst team χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  malakes team
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  roufatetonpoutso team
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  agouristonkolo team
  αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια ερώτηση. Αν το AfD είναι οι ναζί το NPD μάλλον κολλάει γραμματόσημα; Λέτε ασύστολα ψεύδη η FRAUKE PETRI που ήταν αρχηγός μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν καν ακροδεξιά μια απλή οικονομολόγος ήταν, μάλιστα και αρκετά μετριοπαθής. Καταλαβαίνω την χολή του συστήματος, θέλει να βγάλει τα απωθημένα του. Το κόμμα εναντίον της ευρωζώνης και επιστροφή στο Μάρκο κατά της (λάθρο)μετανάστευσης, πατριωτικό κόμμα, όλα αυτά ενοχλούν τρελά το σύστημα που βρίσκεται σε παροξυσμό. Σου λέει απαγορεύσαμε το NPD και βγήκαν στο φως οι πραγματικοί πατριώτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αρθρογράφε, δεν κατάλαβες ακόμη ότι η Γερμανία μας χορεύει στο ταψί με το κόμμα της Μέρκελ; Το εθνικιστικό κόμμα κυβερνάει στη Γερμανία; Μήπως δεν θέλεις να δεις την πραγματικότητα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ,ΤΡΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ,ΤΟΝ ΑΘΕΙΣΜΟ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΥΣΙΚΟ,ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ,ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΣΙΟΣΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ,ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ,ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΗ ΑΝΑΔΥΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ.Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΑΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΡΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ 10-12 Μ.Κ.Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΒΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΩΝ ΠΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΊ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΙΝΤΑΔΕΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΝ ΧΟΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!! ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΗΤΗ ΥΠΟΚΙΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΘΩΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΕΝΗΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΛΗΤΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΗΤΑΝΕ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΜΙΛΑΩ. ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]