«ΕΞΥΠΝΟ ΜΕΤΡΗΤΗ» αλλιώς σου ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ – Εξέλιξη «ΕΦΙΑΛΤΗΣ»

 

Ήδη ξεκινά η εγκατάσταση σε ελληνικά σπίτια…

Σε νέα εποχή μπαίνει το κτηριακό απόθεμα της χώρας. Οι οπτικές ίνες και οι έξυπνοι μετρητές έρχονται!!!

Οι έξυπνοι μετρητές,  ξεκινούν οσονούπω, αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη, να τοποθετούνται σε κτίρια στην Ελλάδα καθώς και σε σπίτια.

Φυσικά, στο ΕΛ έχετε διαβάσει για όλες τις πτυχές αυτού του πρότζεκτ!!! Θυμηθείτε: «Θέλουν «ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ» σε ΟΛΑ τα σπίτια των Ελλήνων: Δεν θα μετρούν απλά το ρεύμα»

Μια νέα είδηση ΣΟΚ από τις ΗΠΑ έρχεται να δείξει πως κυρίως μας περιμένι «ΕΞΥΟΝΗ ΧΟΥΝΤΑ»!!!

Οικογένειες στην Βιρτζίνια – πολλές με παιδιά και ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας – έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από τις 9 Νοεμβρίου. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και με ελάχιστη έως καθόλου προειδοποίηση, η εταιρεία Dominion Energy Virginia εμφανίστηκε στα σπίτια τους με την αστυνομία και έκλεισε την παροχή τους. επειδή αρνήθηκαν να εγκαταστήσουν «έξυπνους» μετρητές στα σπίτια τους.

Η Βιρτζίνια είναι μία από τις δύο πολιτείες που δεν επιτρέπουν στους κατοίκους να εξαιρεθούν από την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών.

Η Dominion Energy Virginia απάντησε σχετικά με τους πελάτες που τους έκοψαν το ρεύμα επειδή αρνήθηκαν την εγκατάσταση «έξυπνων» μετρητών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Dominion Energy, Jeremy Slayton, ο Milton Williams και ο Aeron Mack της κομητείας Fauquier ειδοποιήθηκαν δύο φορές πριν από τη διακοπή της ηλεκτρικής τους υπηρεσίας για χρήση «μη εγκεκριμένων, μη ασφαλών μετρητών».

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ THEDEFENDER

•  O Aeron Mack, η οποία έχει πολλαπλές καταστάσεις υγείας που επιδεινώθηκαν από την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων, εξήγησε ότι αφού η Dominion Energy «αναβάθμισε» το σπίτι της με έναν έξυπνο μετρητή – χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή της – τον αντικατέστησε με έναν αναλογικό από εκπαιδευμένο επαγγελματία. Ως αποτέλεσμα, η Dominion Energy της διέκοψε το ρεύμα.

«Μόλις είχα γυρίσει σπίτι και ανάρρωνα από μια μικρή εγχείρηση καρκίνου όταν εμφανίστηκε η Dominion για να μου κόψει το ρεύμα», είπε o Μακ. «Κάλεσα την αστυνομία για να με βοηθήσει και αντί να ,ε στηρίξουν, στάθηκαν γελώντας με τους τεχνικούς του Dominion ενώ εγώ έκλαιγα και αναγκάστηκα να διαλέξω ανάμεσα σε έναν έξυπνο μετρητή και μηδέν ρεύμα».

•  Ο Milton Williams , πρώην υπεργολάβος της Dominion Energy, απολύθηκε επειδή μίλησε εναντίον των έξυπνων μετρητών μόλις έμαθε πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι.

Ο Williams διευθύνει τώρα έναν οργανισμό που ονομάζεται LOSE (Life Over Smart Energy), ο οποίος «ενισχύει την ευαισθητοποίηση και εξουσιοδοτεί τους ανθρώπους να πάρουν πίσω την υγεία, την ασφάλεια και το απόρρητό τους από την βιομηχανία έξυπνων δικτύων». Ζήτησε από τους πολίτες της Βιρτζίνια να τον συγχωρήσουν που εγκατέστησε χιλιάδες έξυπνους μετρητές και είπε ότι τώρα το μετανιώνει.

•  Η Jenny DeMarco είναι η διευθύντρια επικοινωνίας του Virginians for Safe Technology , μιας οργάνωσης βάσης που δημιουργήθηκε «για να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να υποστηρίξει τους κατοίκους της Βιρτζίνια σχετικά με την ανάπτυξη του 5G+ και την ρύθμιση των τεχνολογιών που όλοι χρησιμοποιούμε και εκτιθέμεθα καθημερινά».

Η DeMarco συζήτησε γιατί οι έξυπνοι μετρητές δεν ωφελούν τους καταναλωτές και είναι επικίνδυνοι για την ιδιωτική ζωή και την υγεία. Εξήγησε επίσης πώς να γνωρίζετε εάν υπάρχει έξυπνος μετρητής στην κατοικία σας και τόνισε τη σημασία του να γνωρίζετε εάν η πολιτεία σας έχει μια επιλογή εξαίρεσης.

https://www.el.gr/nea-taxh/exypno-metriti-allios-soy-kovoyn-to/

loading...